Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Vorden

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (15km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (24km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van mij, Renata Vermeulen, als uw mediator regio Vorden verwachten?

Bij een scheiding komen zowel emotionele alsook feitelijke aspecten aan de orde. Besluiten u en uw (ex)partner om uit elkaar te gaan, dan is het van belang dat jullie kinderen met beide ouders goed contact houden en van beiden evenveel kunnen houden. Als uw scheidingsmediator in Vorden betrek ik de kinderen daarom ook bij het maken van deze afspraken, indien zij dit wensen en het past bij hun leeftijd. Afspraken wat betreft opvoedingsvraagstukken, de omgangsregeling en financiën leggen we vast in het ouderschapsplan.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Vorden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Uw scheidingsbemiddelaar in Vorden

Ik coach als mediator ouders vanaf de scheidingswens tot in de toekomst bij het geven van invulling aan het ouderschap. Als scheidingsbegeleider begeleid ik u en uw partner van ex-partners naar collega's in ouderschap door voldoende aandacht en ruimte te geven aan de verwerking van de verbroken relatie en door het ouderschapsplan tijdig te evalueren en waar nodig bij te sturen.

Vaak blijkt de uitvoering van de ideeën die we aan de mediationtafel bespreken in de praktijk lastiger te zijn dan gedacht. Om die reden stopt mijn begeleiding dan ook niet na het ondertekenen van de papieren. Dankzij mijn jarenlange ervaring en specialisatie kan ik u verzekeren dat zowel uw scheiding alsook uw ouderschap bij mij als mediator bij scheiding in goede handen is.

Mediation bij scheiding

Naast ervaren en gespecialiseerde familiemediator ben ik tevens stiefcoach en coach ik ouders gedurende het traject van ex-partners naar collega's in het ouderschap. Als scheidingsmediator in Vorden begeleid ik u op betrokken en professionele wijze door alle gecompliceerde vraagstukken die bij scheiding aan de orde komen. Ik begeleid u bij de verdeling van pensioenen, de verdeling van een eigen bedrijf, het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling en vraagstukken rondom de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. 

Al deze afspraken worden vastgelegd in een convenant en zal ik in begrijpelijke taal aan u uitleggen.

Kinderen blijken vaak de dupe te worden van een scheiding, ondanks dat niemand dat wilt. Ik begrijp dat ouders ook maar gewoon mensen zijn en vind dat zowel de ouders alsook de kinderen de beste uitkomst verdienen. Deze hulp bied ik u als scheidingsmediator in Vorden maar al te graag.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Vorden?

Wanneer u en uw partner besloten hebben om uit elkaar te gaan, een scheiding willen aanvragen of problemen hebben in jullie relatie, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Wanneer dit gesprek u voldoende vertrouwen geeft om samen verder het proces te doorlopen, dan zullen we een planning opstellen.

Gedurende de kennismaking kan ik u een inschatting geven omtrent de kosten van scheiding, de kosten voor het opstellen van een ouderschapsplan en alimentatieberekening of de kosten voor uitsluitend het coachingstraject. Neem gerust contact op met Dé ScheidingsMediator in Vorden voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen