Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Waalwijk

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (16km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Den Bosch (18km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (22km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen als scheidingsmediator regio Waalwijk verwachten?

U en uw (ex-)partner komen in een scheiding voor veel vragen te staan. Wat dient u allemaal te regelen en hoe kunt u dat het beste aanpakken? Als uw scheidingsmediator in Waalwijk zorg ik ervoor dat het scheidingsproces soepel verloopt en er op alle gebieden duidelijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt. Mede dankzij mijn ruime ervaring in de financiële sector kan ik u alle belangrijke informatie geven op het gebied van alimentatie, pensioen en hypotheek. Daarnaast ben ik dankzij mijn geduldige en rustige karakter in staat om een verantwoorde volgorde in het scheidingsproces aan te brengen. Zo houdt u gedurende het scheidingsproces overzicht en dat geeft u rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Waalwijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Hans Verbruggen

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Waalwijk en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding advies geven over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Het doet mij telkens weer goed als ik te horen krijg dat mensen in een scheiding eindelijk alle ingewikkelde materie begrijpen. Ik ben een erkend Family-mediator en MfN-registermediator en sta daarnaast ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waarmee ik ervoor kan zorgen dat u, indien u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Als uw mediator help ik u graag op weg naar een nieuw begin!

Weloverwogen afspraken voor een nieuwe toekomst

Als scheidingsmediator in Waalwijk zorg ik ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt waarbij de belangen van beide partijen worden behartigd. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van (eventuele) kinderen zodat zij zich in de toekomst ongestoord verder kunnen ontwikkelen. Zodra u en uw (ex-)partner overeenstemming hebben bereikt over afspraken op het gebied van pensioenverdeling, alimentatie, wonen en dergelijke, zorg ik ervoor dat al deze afspraken

op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd en daarmee eventuele conflicten in de toekomst worden voorkomen. Ik geef u graag inzicht in de oplossingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk krijgt op uw toekomst alsmede die van uw eventuele kinderen. Daarin ligt voor mij telkens weer de uitdaging!

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Waalwijk

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om 's avonds of op zaterdag af te spreken.

U kunt mailen of bellen naar Dé ScheidingsMediator Waalwijk voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen