Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Warnsveld

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (19km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (29km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat kunt u verwachten van Renata Vermeulen, mediator regio Warnsveld?

Zowel feitelijke alsook emotionele aspecten komen bij een scheiding aan de orde. Heeft u kinderen, dan is het belangrijk dat zij met beide ouders een goed contact kunnen opbouwen en van beide ouders kunnen blijven houden. Indien gewenst en passend bij de leeftijd van de kinderen, kan ik hen ook betrekken bij het opstellen van een ouderschapsplan. Hierin worden afspraken met betrekking tot financiën, opvoedingsvraagstukken en de omgangsregeling vastgelegd. Worden kinderen hierbij betrokken, dan zullen zij zich serieus genomen voelen en minder problemen wat betreft de scheiding ervaren. Jullie scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Warnsveld in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Warnsveld

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Ik ben een gespecialiseerde en ervaren familiemediator en stiefcoach. Tevens coach ik ouders vanaf de wens om te scheiden tot invulling van het ouderschap in de toekomst. Het blijkt vaak dat de praktijk een stuk lastiger is dan de ideeën die we aan de mediationtafel bespreken en daarom stopt mijn begeleiding niet bij het ondertekenen van de papieren.

Als scheidingsmediator in Warnsveld bied ik begeleiding bij het coachingstraject van ex-partners naar collega's in ouderschap door voldoende aandacht te besteden aan de verwerking van de verbroken relatie en geregeld het ouderschapsplan te evalueren. Zowel uw scheiding alsook uw ouderschap is daardoor bij mij in goede handen.

Hulp bij scheiden van een ervaren mediator

Uiteraard wil niemand dat kinderen de dupe worden van een echtscheiding, maar helaas is dit vaak wel het geval. Als uw scheidingsmediator in Warnsveld begrijp ik dat ouders ook maar gewoon mensen zijn en het daardoor lastig kan zijn om voortdurend de belangen van hun kinderen voorop te stellen. Ik loods u naast het opstellen van het ouderschapsplan door alle (complexe) vraagstukken die bij scheiding aan de orde komen.

Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling, de verdeling van jullie pensioenen, de verdeling van een eventueel eigen bedrijf en vraagstukken wat betreft de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. Al deze afspraken worden op juridische wijze vastgelegd in het convenant, maar natuurlijk zal ik deze in begrijpelijke taal aan u uitleggen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Warnsveld

Zodra u en uw partner hebben besloten om uit elkaar te gaan en een scheiding willen aanvragen of problemen in jullie relatie hebben, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Het kennismakingsgesprek is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Desgewenst kan deze afspraak ook in de avonduren of op zaterdag plaatsvinden.

Heeft u na afloop voldoende vertrouwen in mij als scheidingsbemiddelaar, dan zullen we samen een verdere planning opstellen. Ik kan u ook een inschatting geven over de kosten van het coachingstraject, de kosten van het opstellen van een alimentatieberekening of ouderschapsplan en de totale kosten van scheiding. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Warnsveld middels telefoon, e-mail of ons online contactformulier.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen