Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Waspik

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (17km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Den Bosch (26km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (28km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen, scheidingsmediator regio Waspik, verwachten?

In de drukke en onrustige periode van scheiding komen u en uw (ex-)partner voor veel vragen te staan. Het is voor mij als mediator de taak om de belangen van beide partijen te behartigen en weloverwogen afspraken te maken voor een nieuw begin. Mede dankzij mijn ervaring in de financiële sector kan ik al uw vragen op het gebied van alimentatie, hypotheek en pensioen beantwoorden. Daarnaast ben ik dankzij mijn rustige en geduldige karakter in staat om een duidelijke volgorde in het scheidingsproces aan te brengen, zodat u gedurende het proces overzicht houdt en dat geeft u rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Waspik

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennismaken met Hans Verbruggen

Na vele jaren als financieel adviseur werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2009 begonnen als mediator in omgeving Waspik. Ik sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en ben daarnaast een erkend Family-mediator en MfN-registermediator. Dankzij mijn achtergrond als financieel adviseur kan ik mensen in een scheiding uitleg geven over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Als uw scheidingsmediator help ik u graag op weg naar een gelukkigere levensfase.

Duidelijke en weloverwogen afspraken voor een nieuw begin

Als uw scheidingsmediator in Waspik houd ik bij het maken van afspraken rekening met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Zodra beide partijen overeenstemming hebben bereikt over afspraken op het gebied van wonen, pensioenverdeling, alimentatie en dergelijke, zorg ik ervoor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Afspraken met betrekking tot (eventuele) kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Ik zorg er als scheidingsmediator in Waspik voor dat u inzicht krijgt in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk krijgt op de toekomst. Daarin ligt voor mij telkens weer de uitdaging!

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Waspik?

Voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking kunt u mij bellen of mailen. Het kennismakingsgesprek wordt vervolgens zo snel als mogelijk gepland. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, start ik met het opstellen van de planning voor het verdere scheidingsproces.

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom kunt u met uw scheidingsmediator in Waspik ook 's avonds of op zaterdag een afspraak maken.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen