Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Valkenswaard (20km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard
Mediator Eindhoven (28km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Chris van Gompel

Na afronding van mijn juridische opleiding ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner, waarbij ik in de praktijk merkte dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over o.a. financiën, hypotheek en alimentatie. Inmiddels ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen als scheidingsmediator in omgeving Weert en kan ik met mijn financiële en juridische achtergrond een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Eveneens zijn ook de emotionele aspecten van het scheidingsproces bij mij in vertrouwde handen.

Professionele en ervaren scheidingsmediator in Weert

Naast mijn deskundigheid in de juridische en financiële aspecten, behoren voorts de emotionele kanten van het scheidingsproces tot mijn kwaliteiten. Uiteraard zijn ook de belangen van eventuele kinderen bij mij in goede handen en zorg ik ervoor dat zij zich zoveel mogelijk op een ongestoorde en gezonde manier verder kunnen ontwikkelen.

Wat anderen over Mediator Weert zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Wanneer er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, worden deze op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier vastgelegd in het convenant, en indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Ik zorg er als uw mediator in Weert voor dat er duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt, waardoor toekomstige conflicten worden voorkomen en er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. U zult dus terechtkomen bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Weert die het verleden op een nette manier afsluit en nadrukkelijk rekening houdt met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (eventuele) kinderen.

Maak gratis en vrijblijvend kennismaking

Neem gerust contact op met Dé ScheidingsMediator Weert voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Zodra u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, wordt er een verdere planning voor het scheidingsproces opgesteld. Contact opnemen kan telefonisch alsook via het contactformulier.