Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Valkenswaard (20km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard
Mediator Eindhoven (28km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Chris van Gompel

Na afronding van mijn juridische opleiding ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner, waarbij ik in de praktijk merkte dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over o.a. financiën, hypotheek en alimentatie. Inmiddels ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen als scheidingsmediator in omgeving Weert en kan ik met mijn financiële en juridische achtergrond een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Eveneens zijn ook de emotionele aspecten van het scheidingsproces bij mij in vertrouwde handen.

Professionele en ervaren scheidingsmediator in Weert

Naast mijn deskundigheid in de juridische en financiële aspecten, behoren voorts de emotionele kanten van het scheidingsproces tot mijn kwaliteiten. Uiteraard zijn ook de belangen van eventuele kinderen bij mij in goede handen en zorg ik ervoor dat zij zich zoveel mogelijk op een ongestoorde en gezonde manier verder kunnen ontwikkelen.

Wat anderen over Chris van Gompel zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig goede begeleiding

De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: – er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen – Chris flexibel is – er rekening gehouden wordt met beider belangen – duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies
Fred uit Son en Breugel
10 december 2023

Wanneer er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, worden deze op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier vastgelegd in het convenant, en indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Ik zorg er als uw mediator in Weert voor dat er duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt, waardoor toekomstige conflicten worden voorkomen en er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. U zult dus terechtkomen bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Weert die het verleden op een nette manier afsluit en nadrukkelijk rekening houdt met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (eventuele) kinderen.

Maak gratis en vrijblijvend kennismaking

Neem gerust contact op met Dé ScheidingsMediator Weert voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Zodra u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, wordt er een verdere planning voor het scheidingsproces opgesteld. Contact opnemen kan telefonisch alsook via het contactformulier.