Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Weert

Chris van Gompel

  • Schotelmansstraat 2
  • 5553CN Valkenswaard
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Valkenswaard (20km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Eindhoven (28km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat mag u van Chris van Gompel, uw scheidingsmediator regio Weert, verwachten?

Belangen worden in een scheidingssituatie vaak uitvergroot. Mijn taak als mediator is om die belangen te overbruggen, zodat uw belangen alsook die van uw (ex-)partner worden behartigd. Ik ga samen met u op zoek naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn en waarmee een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. Om de juiste oplossing te vinden is het essentieel om eerst de verschillende mogelijkheden helder te krijgen. Door mijn financiële achtergrond en deskundigheid weet ik welke mogelijkheden er zijn en in hoeverre deze zullen bijdragen aan de realisering van uw belangen. Bovendien behoort het begrijpelijk uitleggen van financiële onderwerpen tot mijn kwaliteiten, zodat ook cliënten met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen eenvoudig kunnen begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Weert

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Maak kennis met Chris van Gompel

Na afronding van mijn juridische opleiding ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner, waarbij ik in de praktijk merkte dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over o.a. financiën, hypotheek en alimentatie. Inmiddels ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen als scheidingsmediator in omgeving Weert en kan ik met mijn financiële en juridische achtergrond een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Eveneens zijn ook de emotionele aspecten van het scheidingsproces bij mij in vertrouwde handen.

Professionele en ervaren scheidingsmediator in Weert

Naast mijn deskundigheid in de juridische en financiële aspecten, behoren voorts de emotionele kanten van het scheidingsproces tot mijn kwaliteiten. Uiteraard zijn ook de belangen van eventuele kinderen bij mij in goede handen en zorg ik ervoor dat zij zich zoveel mogelijk op een ongestoorde en gezonde manier verder kunnen ontwikkelen.

Wanneer er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, worden deze op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier vastgelegd in het convenant, en indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Ik zorg er als uw mediator in Weert voor dat er duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt, waardoor toekomstige conflicten worden voorkomen en er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. U zult dus terechtkomen bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Weert die het verleden op een nette manier afsluit en nadrukkelijk rekening houdt met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (eventuele) kinderen.

Maak gratis en vrijblijvend kennismaking

Neem gerust contact op met Dé ScheidingsMediator Weert voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Zodra u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, wordt er een verdere planning voor het scheidingsproces opgesteld. Contact opnemen kan telefonisch alsook via het contactformulier.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel