Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Gabriëlle Gijsberts – mediator in Weesp

Bij scheiding komen de financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het (huwelijks)vermogen en het pensioen ter zake. U kunt bij mij als scheidingsmediator in Weesp terecht voor het maken van alle afspraken. Ik zorg ervoor dat het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan worden opgesteld en maak een vermogensopstelling en alimentatieberekeningen. Ik lever als geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator graag maatwerk. Kenmerken waarmee anderen mij omschrijven zijn: resultaatgericht, betrokken, professioneel, empatisch, creatief en kan het juridische en het praktische goed combineren.

Hulp bij conflictsituaties

Al ruim 20 jaar van mijn professionele leven sta ik mensen die zich in een conflictsituatie bevinden bij. Aanvankelijk als advocaat en nu als scheidingsmediator in Weesp.

Wat anderen over Mediator Weesp zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Dit zorgt ervoor dat ik als geen ander weet wat het met u kan doen als u als partners tegenover elkaar komt te staan en naar de rechter gaat.

Ik sta als scheidingsbemiddelaar de (ex-)partners bij, aangezien scheiden veel meer is dan enkel een juridische beslissing en geen van beiden beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’. Dit zorgt ervoor dat u controle heeft over uw scheiding, er ruimte voor mens en emotie is en jullie er samen aan uit kunnen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Weesp?

Als scheidingsmediator in Weesp en omgeving kan ik een afspraak plannen op een locatie vlakbij uw woonplaats. Spreekt u liever bij u thuis af, dan kan dat natuurlijk ook. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45 minuten en is gratis. Dankzij mijn flexibele werktijden is ook een afspraak in de avonden mogelijk. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Weesp voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.