mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Weesp

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (8km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (12km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Breukelen (13km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat u van mij, Gabriëlle Gijsberts, als uw scheidingsmediator regio Weesp mag verwachten

Met het besluit om te gaan scheiden begint er een emotionele periode met zorgen over de toekomst. Ik zie het als uw mediator als mijn taak om u te begeleiden gedurende deze hectische periode en ervoor te zorgen dat er toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken worden gemaakt. Eerst besteden we aandacht aan de scheidingswens en is er ruimte voor de emotionele en psychologische aspecten van scheiding. Heeft u kinderen, dat begrijpt u wellicht wel dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden. Maar wat is goed en past bij u én de kinderen? Uw kinderen krijgen bij mij in de mediation de ruimte, in een eventueel kindgesprek, om hun mening te geven en wensen kenbaar te maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Weesp

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Gabriëlle Gijsberts - mediator in Weesp

Bij scheiding komen de financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het (huwelijks)vermogen en het pensioen ter zake. U kunt bij mij als scheidingsmediator in Weesp terecht voor het maken van alle afspraken. Ik zorg ervoor dat het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan worden opgesteld en maak een vermogensopstelling en alimentatieberekeningen. Ik lever als geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator graag maatwerk. Kenmerken waarmee anderen mij omschrijven zijn: resultaatgericht, betrokken, professioneel, empatisch, creatief en kan het juridische en het praktische goed combineren.

Hulp bij conflictsituaties

Al ruim 20 jaar van mijn professionele leven sta ik mensen die zich in een conflictsituatie bevinden bij. Aanvankelijk als advocaat en nu als scheidingsmediator in Weesp.

Dit zorgt ervoor dat ik als geen ander weet wat het met u kan doen als u als partners tegenover elkaar komt te staan en naar de rechter gaat.

Ik sta als scheidingsbemiddelaar de (ex-)partners bij, aangezien scheiden veel meer is dan enkel een juridische beslissing en geen van beiden beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk'. Dit zorgt ervoor dat u controle heeft over uw scheiding, er ruimte voor mens en emotie is en jullie er samen aan uit kunnen komen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Weesp?

Als scheidingsmediator in Weesp en omgeving kan ik een afspraak plannen op een locatie vlakbij uw woonplaats. Spreekt u liever bij u thuis af, dan kan dat natuurlijk ook. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45 minuten en is gratis. Dankzij mijn flexibele werktijden is ook een afspraak in de avonden mogelijk. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Weesp voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts