Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Wehl

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (5km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (14km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van mij, Renata Vermeulen, als uw mediator regio Wehl verwachten?

Besluiten u en uw partner om te gaan scheiden en zijn er kinderen bij betrokken, dan is het belangrijk dat zij met beide ouders een gezonde relatie kunnen opbouwen en van beiden evenveel kunnen blijven houden. Jullie blijven tenslotte samen ouders van de kinderen. De afspraken over het ouderschap die worden gemaakt, zoals afspraken omtrent de omgangsregeling, opvoedingsvraagstukken en financiën worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Indien de kinderen oud genoeg zijn en het is gewenst, dan zal ik hen hier ook bij betrekken. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Wehl in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Wehl

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw scheidingsbemiddelaar

Naast het helpen opstellen van een ouderschapsplan coach ik ouders ook vanaf de wens om te scheiden tot in de toekomst wanneer er invulling wordt gegeven aan het ouderschap. Ik ben een ervaren en gespecialiseerde familiemediator en daarom is zowel uw scheiding alsook uw ouderschap bij mij als mediator in goede handen.

In een scheiding spelen zowel emotionele als feitelijke aspecten een belangrijke rol. Als scheidingsmediator in Wehl bied ik bij beide aspecten graag de juiste begeleiding. Ik begeleid jullie bij vraagstukken rondom de gemeenschap van goederen en huwelijkse voorwaarden, de verdeling van de pensioenen, de verdeling van een eigen bedrijf en bij het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling. De afspraken die worden gemaakt zal ik vastleggen in een convenant en als uw scheidingsbegeleider in begrijpelijke taal aan u uitleggen.

Hulp bij scheiding

Aangezien de uitwerking van de ideeën die aan de mediationtafel worden besproken vaak lastiger is dan gedacht, coach ik jullie als scheidingsmediator in Wehl in het transformatieproces van ex-partners naar collega's in ouderschap. Dit doe ik door voldoende aandacht te besteden aan de

verwerking van de verbroken relatie en door het ouderschapsplan tijdig te evalueren en waar nodig bij te sturen.

Kinderen worden vaak onbedoeld de dupe van een scheiding. Dit wil ik als mediator bij scheiding voorkomen. Ik heb er alle begrip voor dat ouders ook maar mensen zijn en het daardoor lastig kan zijn om continue de belangen van de kinderen voorop te stellen. Zowel de kinderen alsook de ouders verdienen een goede afronding van de scheiding en die hulp bied ik als scheidingsmediator in Wehl maar al te graag.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Wehl?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd vrijblijvend én gratis. Ervaart u voldoende vertrouwen om samen aan de slag te gaan, dan zullen we een verdere planning voor het proces opstellen. Desgewenst kan het gesprek ook in de avonden of op zaterdag plaatsvinden. Afhankelijk van uw wensen kan ik u een inschatting geven over de kosten van scheiding. Ik help u graag uw scheiding naar een goede afronding voor alle partijen te leiden.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen