Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Westervoort

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (7km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (10km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat kunt u van Nico Wiggers als scheidingsmediator regio Westervoort verwachten?

Uw verdriet van de gestrande relatie kan ik natuurlijk niet wegnemen. Maar wat ik wel kan doen, is ervoor zorgen dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk zal verlopen. Er moet in de periode van scheiding veel geregeld worden, terwijl uw hoofd daar eigenlijk niet naar staat vanwege alle emoties en onzekerheid. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Westervoort voor dat er aan alles wordt gedacht en er niks over het hoofd wordt gezien, zodat we uiteindelijk tot evenwichtige afspraken kunnen komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Westervoort

Aangezien ik mensen graag help ik moeilijke situaties, heb ik voor mijn werk als mediator gekozen. Naast de vele negatieve kanten, is een conflict daarentegen ook een bron van energie. Voor mij is het telkens weer de uitdaging om die energie in een positieve richting te wenden en met beide partijen tot evenwichtige afspraken te komen.

Kennis maken met Nico Wiggers

Ik ben rechtbankmediator, erkend MfN-Family-mediator en tevens gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Tevens ben ik een erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties) en zijn dus zowel de financiële aspecten, alsook de emotionele kanten van scheiding bij mij als scheidingsmediator in Westervoort in goede handen.

De juiste oplossingen voor een nieuw begin

Zowel in fiscaal als financieel opzicht is er vaak meer mogelijk dan dat er in eerste instantie wordt gedacht. Als scheidingsmediator in Westervoort draag ik doorgaans oplossingen aan waar nog niet eerder aan is gedacht, zodat we tot afspraken komen die voor beide partijen acceptabel zijn.

Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik ervoor dat deze op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Afspraken die worden gemaakt met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Westervoort?

Natuurlijk werk ik het liefst overdag, maar ik ben ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken indien u niet anders kunt. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Westervoort? Belt of mailt u mij voor het maken van een eerste afspraak. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, stel ik een planning voor het verdere scheidingsproces op.

Interessante artikelen