Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Wezep

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (8km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat u van Tanja Dohmen als mediator Wezep mag verwachten

Een scheiding brengt veel onrust en chaos met zich mee, waardoor het voor u vaak lastig is om te weten wat het beste voor u is. Als uw scheidingsmediator in Wezep help ik u gedurende het scheidingsproces overzicht te houden en weer een positieve kijk op de toekomst te krijgen. Mijn expertise beperkt zich niet tot de financiële en juridische aspecten van scheiding, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Daardoor zijn ook de belangen van uw eventuele kinderen bij mij in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Wezep

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Tanja Dohmen

Vanwege mijn passie voor mensen in (dreigende) conflictsituaties heb ik mij als MfN-registermediator gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Tevens heb ik mij als mediator in Wezep aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u daardoor via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Ik ben daarnaast ook rechtbankmediator en kan dankzij mij juridische en financiële kennis en deskundigheid in combinatie met mijn rijke levens- en werkervaring mensen in een conflictsituatie op professionele en onderscheidende wijze helpen.

Afronding van het conflict voor een nieuw begin

In mijn arbeidsverleden heb ik veel te maken gehad met mensen in conflictsituaties en merkte ik hoezeer het vak van scheidingsmediator verschil kan maken. Als scheidingsmediator in Wezep geeft het mij dan ook iedere keer weer merkwaardig veel energie en motivatie om een volgende scheiding weer succesvol af te ronden.

Als mediator in Wezep help ik u het conflict op een nette manier af te sluiten en leggen we samen de basis voor een nieuw begin. Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken rekening met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen zodat conflicten in de toekomst worden voorkomen. Wanneer er overeenstemming is bereikt over alle afspraken, zorg ik voor een juridische vastlegging van deze documenten.

Vrijblijvend contact opnemen met mediator Wezep?

Belt of mailt u mij voor een eerste kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas wanneer u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning voor het scheidingsproces met u opstellen.

Het liefst werk ik overdag, maar ik ben ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen