Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Wezep

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat u van Herman Schaeffer als scheidingsmediator regio Wezep mag verwachten

Een scheiding brengt veel onrust en chaos met zich mee, waardoor het voor u vaak lastig is om te weten wat het beste voor u is. Als uw scheidingsmediator in Wezep help ik u gedurende het scheidingsproces overzicht te houden en weer een positieve kijk op de toekomst te krijgen. Mijn expertise beperkt zich niet tot de financiële en juridische aspecten van scheiding, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Daardoor zijn ook de belangen van uw eventuele kinderen bij mij in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Wezep

Maak kennis met Herman Schaeffer

Vanwege mijn passie voor mensen in (dreigende) conflictsituaties heb ik mij als MfN-registermediator gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Tevens heb ik mij als scheidingsmediator in Wezep aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u daardoor via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Ik ben daarnaast ook rechtbankmediator en kan dankzij mij juridische en financiële kennis en deskundigheid in combinatie met mijn rijke levens- en werkervaring mensen in een conflictsituatie op professionele en onderscheidende wijze helpen.

Afronding van het conflict voor een nieuw begin

In mijn arbeidsverleden heb ik veel te maken gehad met mensen in conflictsituaties en merkte ik hoezeer het vak van scheidingsmediator verschil kan maken. Als scheidingsmediator in Wezep geeft het mij dan ook iedere keer weer merkwaardig veel energie en motivatie om een volgende scheiding weer succesvol af te ronden.

Als mediator in Wezep help ik u het conflict op een nette manier af te sluiten en leggen we samen de basis voor een nieuw begin. Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken rekening met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen zodat conflicten in de toekomst worden voorkomen. Wanneer er overeenstemming is bereikt over alle afspraken, zorg ik voor een juridische vastlegging van deze documenten.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Wezep?

Belt of mailt u mij voor een eerste kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas wanneer u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning voor het scheidingsproces met u opstellen.

Het liefst werk ik overdag, maar ik ben ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken indien u niet anders kunt.

Interessante artikelen