Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Wijhe

Hans Fibbe

  • Dortmundstraat 30
  • 7418BH Deventer
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (16km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Apeldoorn (23km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat mag u van Hans Fibbe als mediator regio Wijhe verwachten?

Hebben u en uw partner besloten om een scheiding aan te vragen of heeft u problemen in uw (ex)relatie? Als scheidingsmediator in Wijhe help ik u graag. Ik help jullie beiden door het u en uw partner zoveel mogelijk zelf te laten doen, omdat het immers een goede afronding voor úw relatie is waar het om draait. Als jullie er samen niet aan uitkomen, dan zal ik mogelijke oplossingsrichtingen aanbieden. Als mediator kan ik u ook voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst, u hulp bieden bij het opstellen van de contactregeling en de eventuele partner- en kinderalimentatie uitrekenen. Het is ook mogelijk om deze taken zoveel mogelijk zelf uit te voeren, want dat scheelt u in ieder geval in de kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Wijhe

Wie is Hans Fibbe?

Als echt mensenmens heeft de mens, ook met zijn zorgen en problemen, altijd bij mij centraal gestaan. Het betekent daadwerkelijk veel voor mij om mensen écht te kunnen helpen. Inmiddels heb ik als scheidingsmediator in Wijhe honderden familiekwesties naar een goede afronding mogen begeleiden. Het samenwerken naar een goede afronding is mijn drijfveer.

MFN erkend family-mediator

Vroeg in mijn carrière heb ik er bewust voor gekozen om mij te gaan toeleggen op het vak van conflictbemiddeling. Inmiddels mag ik mij een erkend MFN register family-mediator noemen en ben ik werkzaam als gespecialiseerd scheidingsbemiddelaar. Bij een scheiding is de betrokkenheid van beide partijen vaak groot, aangezien er veel op het spel staat. Als scheidingsmediator in Wijhe neem ik uw vragen en wensen uitermate serieus en ligt mijn betrokkenheid compleet bij u en uw partner.

Tijdens het traject hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van de echtscheiding. Indien u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand, zal ik deze graag voor u aanvragen. 

Gedurende het traject zal ik te allen tijde duidelijk zijn over de kosten, alsook kan ik u op elk moment een gedetailleerd kostenplaatje geven wanneer u dit wenst.

Maak vrijblijvend kennis met Dé ScheidingsMediator Wijhe

Mijn kantoor is gelegen naast een bedrijvencomplex en zeer gemakkelijk te bereiken. Bij het kantoor kunt u gebruikmaken van gratis parkeergelegenheden. Doordat mijn kantoor op een bedrijventerrein is gevestigd, kunt u genieten van de nodige privacy. Niemand zal namelijk weten voor welk kantoor u het gebouw binnenstapt.

Bij het traject is het belangrijk dat u een klik ervaart met uw scheidingsmediator in Wijhe. U kunt vrijblijvend met mij kennismaken en deze klik ervaren. Als u echter geen klik ervaart en u besluit om niet verder te gaan met mij, dan is het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek gratis en verwijs ik u desgewenst door. Ervaart u wel een klik, dan wordt het kennismakingsgesprek wel in rekening gebracht. Mailt of belt u mij gerust voor meer advies of informatie.

Interessante artikelen