Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Wijk bij Duurstede

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (19km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van Bert le Blanc, mediator in Wijk bij Duurstede, mag verwachten

Een van de belangrijkste dingen waar mensen die gaan scheiden behoefte aan hebben, is rust. Rust in de hectische situatie die door het scheidingsbesluit in ontstaan, maar ook rust in hun hoofd. Als mediator in Wijk bij Duurstede zorg ik daarvoor. Ik schep de voorwaarden om jullie huwelijk op een respectvolle en waardige manier te kunnen afronden en een goede basis voor een toekomst zonder elkaar te leggen. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek maak ik graag kennis met jullie. We onderzoeken samen of de klik aanwezig is. Zo ja, dan ben ik jullie steun en toeverlaat tijdens de gehele scheidingsprocedure. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Wijk bij Duurstede. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Wijk bij Duurstede

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennismaken met Bert le Blanc

Als bedrijfsjurist en advocaat hield ik mij al tientallen jaren bezig met het oplossen van geschillen en conflicten, voordat ik uiteindelijk de overstap heb gemaakt naar het vak van mediator. Dat deed ik mede op aanraden van diverse mensen in mijn persoonlijke omgeving. Bemiddelen is mijn tweede natuur, ik probeer altijd conflictoplossend te werk te gaan. Sindsdien help ik mensen in Wijk bij Duurstede die besloten hebben om te gaan scheiden. 

Mediation in een rustige sfeer in Wijk bij Duurstede

Dat begint met het aanbrengen van rust in het proces. Dat er tijdens een scheiding sprake is van veel emoties is logisch. Die mogen er absoluut zijn, maar om tot goede afspraken te komen is het wel belangrijk om die emoties enigszins tot bedaren te brengen. In de loop der jaren heb ik daar een goed gevoel voor ontwikkeld. Als scheidingsmediator in Wijk bij Duurstede blijf ik geduldig en creëer ik een rustige sfeer, wat door cliënten gewaardeerd wordt. Na een periode waarin de communicatie in veel gevallen zeer moeizaam is geweest, probeer ik het gesprek weer op gang te brengen.

Als dat gelukt is, gaan we samen kijken of we tot afspraken kunnen komen over alle financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten van de scheiding. Jullie gaan daarover samen in gesprek en kunnen uiteraard bouwen op mijn uitgebreide kennis van deze zaken.

Onder meer de (eigen) woning, eventuele alimentatie en de verdeling van de goederen komt aan de orde. Een van de mooiste aspecten van mediation is dat jullie hier zelf beslissingen over kunnen nemen. Mediation draait dan ook niet om winnen of verliezen. Wanneer jullie het samen eens zijn, is er veel mogelijk. 

Evenwichtige afspraken over kinderen bij scheiding

Hebben jullie kinderen, dan is jullie toekomstige rol als ouders een belangrijk gespreksonderwerp tijdens de mediation in Wijk bij Duurstede. Ik begin altijd met de vraag of ze ‘het al weten’. Als dat niet het geval is, geef ik graag advies over hoe jullie het gesprek het beste kunnen aangaan. Verder begeleid ik jullie tijdens de gesprekken waarin onder meer de verdeling van de zorg en de kosten aan de orde komen. Zodoende komen we tot een pakket met evenwichtige en uitvoerbare afspraken, waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Dé ScheidingsMediator in Wijk bij Duurstede

Tijdens scheidingsmediation in Wijk bij Duurstede heb ik twee belangrijke doelen: dat jullie met een gerust hart jullie handtekening onder de scheidingspapieren zetten en – wanneer jullie ouders zijn – dat de kinderen niet de dupe worden van de scheiding. Gaan jullie daar ook voor? Dan maak ik graag kennis tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Wijk bij Duurstede. 

Contact opnemen 030 308 0065
Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc