Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Wijk bij Duurstede

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (19km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van scheidingsmediator Bert le Blanc mag verwachten

‘Bert blijft altijd zo relaxed, wij worden er zelf ook rustig van.’ ‘Een goede luisteraar die snel door heeft wat er speelt’. Het zijn uitspraken van mensen die ik de afgelopen jaren heb mogen begeleiden bij het afronden van hun huwelijk. Mijn naam is Bert le Blanc en ik ben scheidingsmediator in Wijk bij Duurstede. Jullie mogen van mij verwachten dat ik jullie van A tot Z begeleid tijdens de echtscheidingsprocedure. In een rustige sfeer en met een overzichtelijke manier van werken help ik jullie bij het maken van goede afspraken voor de toekomst. Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen jullie contact opnemen via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Wijk bij Duurstede

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Bemiddelen zit mij in het bloed. Beroepsmatig heb ik dat jarenlang gedaan als advocaat en bedrijfsjurist. Allerlei geschillen tussen tal van partijen heb ik opgelost, beheersbaar gemaakt en helpen voorkomen. Verschillende mensen in mijn omgeving hebben mij aangeraden om van mediation mijn beroep te maken en ik ben blij dat ik uiteindelijk hun advies heb opgevolgd. Sinds enkele jaren zet ik mij als scheidingsmediator in voor mensen in onder meer Wijk bij Duurstede, die besloten hebben om te gaan scheiden.

Mijn werkwijze als scheidingsmediator in Wijk bij Duurstede

Scheidingsmediation begint bij mij altijd met de vraag naar de ‘scheidingsmelding’. Wie heeft op welk moment en waarom laten weten te willen gaan scheiden. Ik vraag hoe dat verlopen is en of jullie allebei achter de beslissing staan. Ook spreken we jullie verwachtingen van de mediation door. Ik creëer een rustige sfeer en probeer de emoties die bij het scheidingsproces horen in goede banen te leiden. We inventariseren samen wat er allemaal gedaan moet worden en aan de hand daarvan maak ik een stappenplan. Dat zorgt voor rust en ruimte om samen in gesprek te gaan en tot goede, heldere afspraken te maken. Daarbij kunnen jullie vanzelfsprekend steunen op mijn uitgebreide juridische, financiële en fiscale kennis.

Zodra duidelijk is hoe jullie alles willen regelen, stel ik een echtscheidingsconvenant op. Daarin staan bijvoorbeeld afspraken over de woonsituatie, de verdeling van de bezittingen, de pensioenen en eventueel het eigen bedrijf.

We nemen de stukken gezamenlijk door, om zeker te weten dat jullie je realiseren wat de afspraken inhouden en wat de gevolgen kunnen zijn. Daarmee voorkomen we ellende achteraf.

Kinderen bij echtscheiding in Wijk bij Duurstede

Een goed geregelde echtscheiding is natuurlijk extra belangrijk wanneer jullie kinderen hebben. Tijdens de mediation in Wijk bij Duurstede nemen zij voor mij een centrale plaats in. Ik geef tips en informatie over hoe jullie met de kinderen om kunnen gaan tijdens het scheidingsproces. Daarnaast bespreken we hoe jullie je toekomstige rol als ouders zien. We maken goede en werkbare afspraken voor de toekomst, waarbij het belang van de kinderen voorop staat. Die afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens mediation bij echtscheiding in Wijk bij Duurstede hecht ik aan duidelijkheid, transparantie, een overzichtelijke manier van werken en evenwichtige afspraken. Zien jullie dat ook als kenmerken van jullie echtscheidingsproces? Dan help ik jullie graag. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 308 0065
Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc