Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (32km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (52km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat mag u van mij, Arold Boersma, als mediator in Winschoten verwachten?

Wanneer partners besluiten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een moeilijke periode aan. Gedurende deze periode staat u voor belangrijke keuzes en beslissingen. Het is belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt over verschillende zaken. Hierbij kan ik u als mediator helpen en ervoor zorgen dat alle betrokkenen tevreden worden gesteld, zodat deze afspraken op zowel relationeel als juridisch gebied in volledige overeenstemming kunnen worden vastgelegd. Ik help u als ervaren scheidingsmediator in Winschoten hier graag bij.

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Winschoten

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw scheidingsmediator in Winschoten

Als scheidingsmediator in Winschoten ben ik er voor alle betrokken partijen. Dit geldt zowel voor de ouders als voor de kinderen. Tijdens een scheiding komen er veel gevoelens kijken, vooral bij de kinderen. Het is van belang dat zij voldoende ruimte en aandacht krijgen tijdens deze periode. Ook krijgen zij de kans hun wensen kenbaar te maken over bijvoorbeeld de zorgverdeling. Als MfN geaccrediteerd familiemediator sta ik altijd garant dat uw kinderen van zich kunnen laten horen.

Mijn werkwijze als mediator bij scheiding met een ICT achtergrond kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid, transparantie en efficiëntie. Als scheidingsbemiddelaar begeleid ik u graag tijdens deze moeilijke periode.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator

Bent u op zoek naar een scheidingsmediator in Winschoten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar en maak graag een afspraak voor een eerste kennismaking. Voelt u zich op uw gemak tijdens het gesprek, dan kunnen we in overleg een verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

U kunt contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Winschoten via telefoon of mail, voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak.

Omdat ik ook als mediator in Veendam en Groningen werk, bevinden daar mijn gesprekslocaties. 

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma