mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Winschoten

mr. Astrid Staal

  • Raadhuisplein 7
  • 9641AW Veendam
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat mag u van mij, mr. Astrid Staal, als mediator in Winschoten verwachten?

Wanneer partners besluiten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een moeilijke periode aan. Gedurende deze periode staat u voor belangrijke keuzes en beslissingen. Het is belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt over verschillende zaken. Hierbij kan ik u als mediator helpen en ervoor zorgen dat alle betrokkenen tevreden worden gesteld, zodat deze afspraken op zowel relationeel als juridisch gebied in volledige overeenstemming kunnen worden vastgelegd. Ik help u als ervaren scheidingsmediator in Winschoten hier graag bij.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Winschoten

Maak kennis met uw scheidingsmediator in Winschoten

Als scheidingsmediator in Winschoten ben ik er voor alle betrokken partijen. Dit geldt zowel voor de ouders als voor de kinderen. Tijdens een scheiding komen er veel gevoelens kijken, vooral bij de kinderen. Het is van belang dat zij voldoende ruimte en aandacht krijgen tijdens deze periode. Ook krijgen zij de kans hun wensen kenbaar te maken over bijvoorbeeld de zorgverdeling.

Mijn werkwijze als mediator bij scheiding met een juridische achtergrond kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid, transparantie en efficiëntie. Als scheidingsbemiddelaar begeleid ik u graag tijdens deze moeilijke periode.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator

Bent u op zoek naar een scheidingsmediator in Winschoten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar en maak graag een afspraak voor een eerste kennismaking. Voelt u zich op uw gemak tijdens het gesprek, dan kunnen we in overleg een verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

U kunt contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Winschoten via telefoon of mail, voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak.

Omdat ik ook als mediator in Veendam en Groningen werk, bevinden daar mijn gesprekslocaties. 

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info