Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Winterswijk

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (24km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (29km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat u mag verwachten van Renata Vermeulen - mediator Winterswijk

Als scheidingsbemiddelaar kan ik jullie begeleiding bieden bij alle feitelijke en emotionele aspecten die bij scheiding aan de orde komen. Wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is het belangrijk dat zij van beide ouders kunnen blijven houden en een goed contact met hen kunnen opbouwen. Ik leg de afspraken met betrekking tot financiën, opvoedingsvraagstukken en de omgangsregeling vast in een ouderschapsplan. Indien gewenst, en passend bij hun leeftijd, worden de kinderen hier ook bij betrokken. Hierdoor zullen zij zich serieus genomen voelen en minder problemen omtrent de scheiding ervaren. Uw scheiding is bij mij als mediator in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Winterswijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator in Winterswijk

Ik ben een ervaren en gespecialiseerde familiemediator, stiefcoach en coach daarnaast ouders vanaf de scheidingswens tot in de toekomst bij de invulling van het ouderschap. De praktijk is vaak lastiger dan de ideeën die worden besproken aan de mediationtafel en daarom stopt mijn begeleiding als scheidingsmediator in Winterswijk niet bij het ondertekenen van de papieren.

Als scheidingsbemiddelaar coach ik jullie in het gehele proces van ex-partners naar collega's in ouderschap door geregeld het ouderschapsplan te evalueren en (indien nodig) bij te sturen en door voldoende aandacht te besteden aan de rouwverwerking van de verbroken relatie. Dit zorgt ervoor dat niet alleen uw scheiding, maar ook uw ouderschap bij mij als bemiddelaar bij scheiding in goede handen is.

Scheiden zonder rechter

Niemand wil dat kinderen de dupe worden van een scheiding, maar toch is dat vaak wel het geval. Als scheidingsmediator in Winterswijk begrijp ik dat ouders ook maar gewoon mensen zijn met hun eigen wensen, emoties en belangen en het daardoor lastig is om het belang van hun kinderen voortdurend voorop te stellen. Ik leid jullie naast het opstellen van een bruikbaar ouderschapsplan door alle complexe vraagstukken die bij scheiding aan de orde komen

zoals het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling, vraagstukken rondom de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen, de verdeling van een eventueel eigen bedrijf en de verdeling van pensioenen. Deze afspraken leggen we in juridische taal vast in het convenant, maar uiteraard zal ik deze in begrijpelijke taal aan u uitleggen.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Winterswijk?

Willen u en uw partner jullie relatie beëindigen of een scheiding aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek. De kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend en kan indien gewenst ook in de avonduren of op zaterdag plaatsvinden.

Heeft u na afloop van het kennismakingsgesprek voldoende vertrouwen om samen verder te gaan, dan stellen we een planning op. Ik kan u, afhankelijk van uw wensen, ook een inschatting geven over de kosten van scheiding, de kosten voor het coachingstraject en de kosten voor het opstellen van een alimentatieberekening of ouderschapsplan. Neemt u vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Winterswijk voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen