mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Woerden

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Oosthaven 12
  • 2801PB Gouda
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Gouda (12km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
West Gouda (14km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Alphen aan den Rijn (15km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u van Gabriëlle Gijsberts, scheidingsmediator regio Woerden, verwachten?

Besluit men om te scheiden, dan breekt er een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn om de toekomst. Ik zie het als mediator als mijn taak om ervoor te zorgen dat er toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken worden gemaakt en u door deze hectische periode te leiden. Allereerst wordt er aandacht besteed aan het besluit om te gaan scheiden en bied ik ruimte voor de psychologische en emotionele aspecten van scheiding. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan zien de meeste ouders wel in dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden. Maar wat is goed? Wat past bij u en de kinderen? Bij mij als scheidingsmediator in Woerden krijgen kinderen een plek in de mediation en, indien zij dat willen, de ruimte om hun eigen wensen en mening kenbaar te maken. Dit kan eventueel in een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Woerden

Wie is Gabriëlle Gijsberts?

Zowel de financiële en fiscale aspecten, alsook de verdeling van het pensioen en het (huwelijks) vermogen komen bij scheiding aan de orde. U kunt bij mij als mediator in Woerden terecht voor het hele 'pakket aan afspraken'. Ik maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling en stel het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant op. Ik lever als geaccrediteerd Familie-mediator graag maatwerk. Resultaatgericht, betrokken én professioneel, empatisch, creatief en kan het juridisch en het praktische goed combineren zijn kenmerken waarmee anderen mij als scheidingsbemiddelaar omschrijven.

Ruimte voor de mens en emotie

Ik sta al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven mensen in een conflictsituatie bij. Voorheen als advocaat en nu als scheidingsmediator in Woerden en omgeving. Hierdoor weet ik als geen ander wat het met u kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er gebeurt als jullie naar de rechter gaan.

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en aangezien niemand beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', sta ik alleen nog maar als scheidingsbemiddelaar de (ex-)partners bij. Zodoende heeft u grip op uw scheiding, is er ruimte voor de mens en de emotie en kunt u er zonder een (juridische) strijd samen uitkomen. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Woerden?

Als scheidingsmediator in Woerden kan ik bij een locatie vlakbij uw woonplaats afspreken. Indien u liever bij u thuis afspreekt, kan dat uiteraard ook. Mijn werktijden zijn flexibel en het kennismakingsgesprek kan ook in de avonden plaatsvinden.

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Bel of mail Dé ScheidingsMediator voor meer informatie of advies of het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking.

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts