Margriet de Greef

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 0346 201 663
E [email protected]

Mediator Woerden

Margriet de Greef

  • Pompmolenlaan 26
  • 3447GK Woerden
0346 201 663 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Woerden (1km)
Pompmolenlaan 26, 3447GK Woerden
Gouda (12km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
Lopik (14km)
Kerkstraat 7, 3413MP Jaarsveld
Alphen aan den Rijn (15km)
Europalaan, 2408BG Alphen aan den Rijn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Margriet de Greef

Margriet de Greef is uw mediator in Woerden

Mensen die gaan scheiden, zitten vaak in een emotionele en turbulente situatie. Niet zelden zijn de sfeer en de communicatie op het nulpunt beland. Soms kunnen mensen zich nauwelijks indenken dat ze binnen afzienbare tijd weer constructief met elkaar in gesprek kunnen gaan om samen afspraken te maken over het afronden van hun huwelijk. Toch is dat wat mediation vrijwel altijd doet. Als mediator in Woerden ondersteun ik jullie tijdens het hele scheidingsproces, met aandacht voor alles wat daar bij hoort. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Margriet de Greef

Uw mediator in Woerden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Professionele mediation in Woerden

Jarenlang heb ik bij werkgevers op diverse manieren te maken gehad met conflicten en geschillen. Vaak was ik degene die erbij werd gehaald om te bemiddelen en/of de rust terug te brengen. Dat deed ik voornamelijk op gevoel en gezond verstand, maar op enig moment ben ik mij ook gaan verdiepen in de theorie en de techniek. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gedaan en ben uiteindelijk een eigen praktijk gestart als mediator in Woerden.

Mediation in Woerden in een geborgen sfeer

Sindsdien help ik cliënten om hun huwelijk op een goede en zo prettig mogelijke manier af te ronden. De mediation verloopt altijd grotendeels volgens dezelfde lijnen, maar net als iedere mediator maak ik natuurlijk gebruik van mijn persoonlijke capaciteiten en eigenschappen. Zo heb ik oprechte belangstelling voor mijn cliënten en kijk ik niet zo snel op van bepaalde meningen of gedrag. Dat helpt bij het creëren van de geborgen sfeer die nodig is om het gesprek aan te gaan over dit gevoelige onderwerp. 

Dat er tijdens de mediation in Woerden allerlei emoties aan de oppervlakte komen is helemaal niet raar. Het hoort bij het verwerken van het verlies dat jullie allebei doormaken. Ook maakt het uiten van frustratie en verdriet én het luisteren naar elkaars kant van het verhaal, de weg vrij voor de rest van het mediationproces. Daarin overleggen jullie samen over alle financiële, juridische en praktische gevolgen van de scheiding.

Samen maken jullie bijvoorbeeld afspraken over de woning, gezamenlijke bezittingen en eventuele alimentatie. Aan de hand daarvan stel ik voor jullie het echtscheidingsconvenant op.

Afspraken met draagvlak over de kinderen

Hebben jullie kinderen, dan gaat er tijdens de mediation in Woerden vanzelfsprekend veel aandacht naar hen uit. Voorop staat dat we goede afspraken maken over jullie invulling van het ouderschap. Omdat draagvlak onder alle betrokkenen essentieel is, is het belangrijk dat ook jullie kinderen zelf zich in die afspraken kunnen vinden. Ik geef tips over de omgang met de kinderen tijdens de scheiding en probeer het proces ook voor hen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook de afspraken over de kinderen leg ik voor jullie vast, in dit geval in het ouderschapsplan.

Afspraak met Margriet de Greef, mediator in Woerden

Scheidingsmediation in Woerden biedt jullie de kans om zelf de regie over jullie scheiding én de toekomst in handen te nemen. Afspraken die in goed overleg genomen zijn, hebben de grootste kans om ook op lange termijn stand te houden. Als mediator in Woerden help ik jullie daar graag bij. Willen jullie gebruik maken van mediation bij scheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Woerden voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen 0346 201 663
Interessante artikelen
0346 201 663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Margriet de Greef