Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Gouda (14km)
Oosthaven 12
2801 PB Gouda
Mediator Alphen aan den Rijn (17km)
Europalaan
2408 BG Alphen aan den Rijn

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Professionele mediation in Woerden

Jarenlang heb ik bij werkgevers op diverse manieren te maken gehad met conflicten en geschillen. Vaak was ik degene die erbij werd gehaald om te bemiddelen en/of de rust terug te brengen. Dat deed ik voornamelijk op gevoel en gezond verstand, maar op enig moment ben ik mij ook gaan verdiepen in de theorie en de techniek. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gedaan en ben uiteindelijk een eigen praktijk gestart als mediator in Woerden.

Mediation in Woerden in een geborgen sfeer

Sindsdien help ik cliënten om hun huwelijk op een goede en zo prettig mogelijke manier af te ronden. De mediation verloopt altijd grotendeels volgens dezelfde lijnen, maar net als iedere mediator maak ik natuurlijk gebruik van mijn persoonlijke capaciteiten en eigenschappen. Zo heb ik oprechte belangstelling voor mijn cliënten en kijk ik niet zo snel op van bepaalde meningen of gedrag. Dat helpt bij het creëren van de geborgen sfeer die nodig is om het gesprek aan te gaan over dit gevoelige onderwerp. 

Dat er tijdens de mediation in Woerden allerlei emoties aan de oppervlakte komen is helemaal niet raar. Het hoort bij het verwerken van het verlies dat jullie allebei doormaken. Ook maakt het uiten van frustratie en verdriet én het luisteren naar elkaars kant van het verhaal, de weg vrij voor de rest van het mediationproces. Daarin overleggen jullie samen over alle financiële, juridische en praktische gevolgen van de scheiding.

Wat anderen over Mediator Woerden zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Samen maken jullie bijvoorbeeld afspraken over de woning, gezamenlijke bezittingen en eventuele alimentatie. Aan de hand daarvan stel ik voor jullie het echtscheidingsconvenant op.

Afspraken met draagvlak over de kinderen

Hebben jullie kinderen, dan gaat er tijdens de mediation in Woerden vanzelfsprekend veel aandacht naar hen uit. Voorop staat dat we goede afspraken maken over jullie invulling van het ouderschap. Omdat draagvlak onder alle betrokkenen essentieel is, is het belangrijk dat ook jullie kinderen zelf zich in die afspraken kunnen vinden. Ik geef tips over de omgang met de kinderen tijdens de scheiding en probeer het proces ook voor hen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook de afspraken over de kinderen leg ik voor jullie vast, in dit geval in het ouderschapsplan.

Afspraak met Margriet de Greef, mediator in Woerden

Scheidingsmediation in Woerden biedt jullie de kans om zelf de regie over jullie scheiding én de toekomst in handen te nemen. Afspraken die in goed overleg genomen zijn, hebben de grootste kans om ook op lange termijn stand te houden. Als mediator in Woerden help ik jullie daar graag bij. Willen jullie gebruik maken van mediation bij scheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Woerden voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking.