Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediator Woudenberg

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (11km)
Dudokstraat 11, 3822WK Amersfoort
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Waar kunt u bij uw scheidingsmediator regio Woudenberg, Frans Antonis, van op aan?

Keuzes maken die het beste bij uw individuele wensen en behoeftes aansluiten, is voor mij als scheidingsmediator in regio Woudenberg van groot belang. Met mijn 10 jaar ervaring kan ik u garanderen dat alle materiële en emotionele kwesties ruime aandacht krijgen: mijn juridische en financiële kennis zullen dit borgen. Ik zal het gehele scheidingsproces op een begripvolle en deskundige wijze begeleiden, waarbij geschikte afspraken gemaakt worden die voor beide kanten goed zijn. Samen werken we naar een goede en duurzame toekomst voor u, maar ook zeker voor uw kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Woudenberg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Wie is Frans Antonis?

Meer dan 11 jaar geleden heb ik er bewust voor gekozen om mijn hart te volgen en om mij te specialiseren als scheidingsmediator in de regio Woudenberg. Na werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, voelde ik mij als echt mensen-mens geroepen om écht te gaan helpen. De specialisatie scheidingsmediator is hier bij uitstek geschikt voor.

Waar komt mijn motivatie als mediator regio Woudenberg vandaan?

Ruim 20 jaar geleden heb ik zelf een scheiding ervaren. Pas dan besef je wat een scheiding echt met je kan doen. Mijn leven stond compleet op z'n kop. De scheiding had impact op mijzelf, maar ook op mijn partner, de kinderen, familie en vrienden. De heftige emoties en de onzekerheid over de toekomst kostten mij erg veel energie en dit maakte de periode nóg moeilijker.

Destijds waren er weinig scheidingsmediators, en er werd sowieso weinig belang aan gehecht. De regelgeving is erg veranderd: vandaag de dag is het vaak mogelijk om dankzij mediation samen op maat gemaakte afspraken te maken. Dat heeft er toe geleid dat ik deze carrière omslag gemaakt heb.

Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar als scheidingsmediator in Woudenberg. Mensen helpen die in zo'n zware periode gekomen zijn, geeft mij de energie om het proces goed af te ronden. Dat iedereen tevreden is en weer verder kan met een nieuw leven, is iets wat mij blijft motiveren.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Mocht u hulp willen of nodig hebben? Bel of mail mij gerust, ik ben er voor u. Bij het eerste kennismakingsgesprek zullen wij een kleine planning maken hoe het traject eruit komt te zien. Daarbij licht ik mij werkwijze toe en geef ik u, afhankelijk van uw situatie, een redelijke inschatting van de tijd die wij nodig zullen hebben. U krijgt daarbij ook een goed inzicht van alle verwachte kosten. Tevens kan ik uw eerste en meest prangende vragen beantwoorden om zo al wat onzekere gevoelens weg te kunnen nemen.

Neem via het bovenstaande formulier contact met mij op, of bel +31 33 203 4649 voor een gratis kennismakingsgesprek met Dé ScheidingsMediator regio Woudenberg.

Mijn kantoor bevindt zich in Amersfoort, dus voor alle mediation in Amersfoort en omgeving kun je bij mij terecht.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frans Antonis