Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Wouw

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (7km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (34km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (53km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat kan ik, Bart Verberne, voor u betekenen als mediator regio Wouw?

Als erkend MfN family-mediator kan ik u garanderen dat u te maken heeft met een professionele scheidingsmediator. Vragen op het gebied van huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kindproblematiek in het kader van een scheiding zijn mij niet vreemd. Als scheidingsmediator in Wouw heb ik op vrijwel al deze problemen een passend antwoord voor u klaarliggen. Daarnaast heb ik als afgestudeerd jurist de competentie om alles op juridisch verantwoorde wijze vast te leggen.

Als scheidingsmediator is het mijn uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige weg is om een partnerrelatie op respectvolle wijze af te sluiten. Aan de hand van mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Wouw help ik u in dit proces en denk ik creatief met u mee. Op deze manier kunnen we die goede keuzes ook daadwerkelijk maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Wouw

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

In 2000 ben ik succesvol afgestudeerd als jurist, waarna ik mij gespecialiseerd heb in mediation. Sindsdien ben ik erkend family-mediator en rechtbankmediator. Buiten alle juridische problemen, zijn ook de financiële en emotionele aspecten alsook eventuele kindproblematieken die gepaard gaan bij een scheiding bij mij in vertrouwde handen.

Eigen toekomst staat centraal

Bij mediation werk ik graag oplossingsgericht, wat betekent dat het creëren van uw toekomst centraal staat in mijn gesprekken. Bovendien bied ik ruimte voor het uiten van emoties. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, zorgt ervoor dat de gesprekken van grote betekenis zijn.

U keert na afloop hierdoor met meer inzicht naar huis. Gezien mijn ervaring als scheidingsmediator in Wouw ben ik ervan op de hoogte hoezeer mijn beroep het verschil kan maken en hoeveel tastbare successen er wel niet geboekt worden door mediation. Elke succesvolle afronding van het scheidingsproces geeft mij enorm veel energie en geeft mij de motivatie om een volgende zaak wederom met succes af te ronden.

Beschikbaarheid van Dé ScheidingsMediator in Wouw

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit niet mogelijk is in uw situatie. Vandaar dat ik bereid ben om in de avonden of op zaterdag af te spreken in uiterste gevallen. Kunt of wilt u om bepaalde redenen niet naar mijn praktijk komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait!

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator in Wouw voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien u overtuigd bent geraakt dat uw scheiding bij mij in goede handen is, regelen we samen de verdere planning van het proces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne