Anouk van der Jagt

Provincialeweg 302
1506MJ Zaandam

T 020 290 3711
E [email protected]

Mediator Zaandam

Anouk van der Jagt

  • Provincialeweg 302
  • 1506MJ Zaandam
020 290 3711 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zaandam (0km)
Provincialeweg 302, 1506MJ Zaandam
Landsmeer (7km)
Noordeinde 8a, 1121AD Landsmeer
Purmerend (13km)
Kwadijkerkoogweg 16, 1442LA Purmerend
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Anouk van der Jagt

Wat u van Anouk van der Jagt als scheidingsmediator in Zaandam mag verwachten

Een echtscheiding is vaak een heftige periode, waarin conflicten soms hoog kunnen oplopen. Als scheidingsmediator in Zaandam mag u van mij verwachten dat ik begin met het verminderen van het conflict en het herstellen van de communicatie tussen beide partners. Wanneer er een zekere vorm van rust is, kunnen we aan de slag om een solide basis voor de toekomst te leggen. Mijn cliënten zijn zelf ‘eigenaar’ van de gekozen oplossingen, maar natuurlijk help ik hen zo goed mogelijk om tot die keuzes te komen. Mag ik ook u helpen om uw echtscheiding waardig af te ronden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Anouk van der Jagt

Uw mediator in Zaandam

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Anouk van der Jagt

Mijn hele leven ben ik al bezig met het zoeken naar en leggen van verbindingen tussen mensen. Een aantal jaren geleden heb ik met mijn hart én verstand gekozen voor het vak van mediator. Ik heb diverse opleidingstrajecten gevolgd en sinds 2016 heb ik een eigen praktijk als familiemediator.  

Als registermediator familiezaken in Zaandam beschik ik over voldoende basiskennis om cliënten te kunnen informeren over allerlei juridische, financiële en fiscale zaken die bij een echtscheiding horen. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van de ontwikkelingen op dit gebied en daarnaast laat ik mij regelmatig bijpraten door collega-mediators met een financiële achtergrond. Mochten er toch vragen zijn die meer kennis vereisen dan ik in huis heb, dan verwijs ik cliënten graag door naar een van de vele specialisten in mijn netwerk.  

Ruimte voor emotie bij echtscheiding 

Natuurlijk draait het bij een echtscheiding om veel meer dan de verdeling van het vermogen en de goederen en de afwikkeling van praktische zaken. Ik zie een scheiding in de kern als een relationele kwestie, waarbij verstoorde communicatie of het onvermogen om te komen tot constructieve communicatie, de primaire oorzaak is van de breuk. Meestal is één van beide partners meer overtuigd van de noodzaak om te scheiden dan de ander. Dat leidt vaak tot conflicten, waarbij ongeloof, woede en verdriet hoogtij vieren.  

Hoewel ik geloof dat mensen veel van hun problemen zelf kunnen oplossen, snap ik het wanneer dat tijdelijk even niet lukt. Tijdens een echtscheiding kan dat het geval zijn. Als mediator in Zaandam zie ik het als mijn rol om tussen mijn cliënten in te gaan staan.

Ik wil mensen in die kwetsbare periode het vertrouwen en de veiligheid bieden die ze nodig hebben om hun verhaal te doen. Vervolgens gaan we samen aan de slag om u beiden tot overeenstemming te laten komen, zodat u uw huwelijk op een goede manier kunt afronden.  

Kinderen bij scheiding in Zaandam 

Dat laatste is vooral van groot belang wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Beide partijen moeten na de scheiding immers als ouders verder. Ik ben nadrukkelijk vóór de kinderen en vind het erg belangrijk om veel aandacht aan dit thema te besteden. Voor het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen is het cruciaal hoe de ouders tijdens de scheiding met hen omgaan. Ouders die erin slagen om de belangen van hun zoons en/of dochters écht op de eerste plaats te zetten, bewijzen hun nakomelingen en zichzelf een enorme dienst. Als mediator bij scheiding in Zaandam help ik daar graag bij.  

Gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt 

Heeft u de moeilijke beslissing genomen om te gaan scheiden, maar wilt u niet dat de relatie verder verslechtert? En vindt u eerlijke en evenwichtige oplossingen belangrijker dan gelijk krijgen? Dan ga ik graag aan de slag om uw huwelijk richting een waardige afronding te begeleiden. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik u daar graag meer over. Neem daarvoor contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 020 290 3711
Interessante artikelen
020 290 3711 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt