Anouk van der Jagt

Provincialeweg 302
1506MJ Zaandam

T 020 290 3711
E [email protected]

Mediator Zaandijk

Anouk van der Jagt

  • Provincialeweg 302
  • 1506MJ Zaandam
020 290 3711 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zaandam (2km)
Provincialeweg 302, 1506MJ Zaandam
Landsmeer (8km)
Noordeinde 8a, 1121AD Landsmeer
Purmerend (12km)
Kwadijkerkoogweg 16, 1442LA Purmerend
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Anouk van der Jagt

Wat u van Anouk van der Jagt als scheidingsmediator in Zaandijk mag verwachten 

Mensen helpen in een kwetsbare en onzekere periode in hun leven. Dat is wat ik als scheidingsmediator in Zaandijk doe. Ik ga tussen mijn cliënten in staan en bied hen het vertrouwen en de veiligheid die ze nodig hebben om hun verhaal te doen. Is de communicatie hersteld en is er enige vorm van rust, dan gaan we samen aan het werk om goede afspraken voor de toekomst te maken. Eventuele kinderen hebben daarbij mijn volle aandacht. Klinkt dat als iets waar u behoefte aan heeft bij uw echtscheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Anouk van der Jagt

Uw mediator in Zaandijk

Maak kennis met Anouk van der Jagt 

Transparantie, rust, authenticiteit, aandacht, zorgvuldigheid en integriteit. Dat zijn de kenmerken van mijn werkwijze als scheidingsmediator in Zaandijk. Van cliënten hoor ik dat ik een goede luisteraar ben en een prettige vorm van nieuwsgierigheid bezit. Met die ingrediënten help ik mensen die uit elkaar gaan om weer grip te krijgen op hun leven, zodat ze vanuit herwonnen zelfvertrouwen verder kunnen na een moeilijke fase.  

Gedurende mijn hele leven ben ik al bezig met het zoeken naar en leggen van verbindingen tussen mensen. Na een carrière bij de publieke omroep en een non-profitorganisatie voor jongeren heb ik een aantal jaren geleden de afslag genomen richting mediation. Ik heb diverse opleidingen en specialisatietrajecten gevolgd en sinds 2016 mag ik mijzelf gespecialiseerd familiemediator noemen.

Juridische en financiële kennis bij echtscheiding 

Dat betekent dat ik de financiële en juridische basiskennis heb om mijn cliënten te adviseren en te informeren over allerlei zaken. Zo kan ik volgens algemeen geldende normen de kinder- en partneralimentatie berekenen en vertellen over de mogelijkheden voor het eigen huis. Ook van de mogelijke fiscale gevolgen van een echtscheiding ben ik op de hoogte. Wanneer delen van de overeenkomst meer specialistische kennis vereisen, dan kan ik u doorverwijzen naar specialisten in mijn netwerk.  

De praktische zaken vormen echter maar een deel van het echtscheidingsproces. Ik zie een scheiding in de kern als een relationele kwestie, waarbij verstoorde communicatie of het onvermogen tot constructieve communicatie, de primaire oorzaak is van de breuk. Vaak is een van beide partijen meer overtuigd van de noodzaak om te scheiden dan de ander. Dat leidt tot conflict, waarbij ongeloof, woede, verdriet en paniek vaak om voorrang vechten.  

Kinderen bij echtscheiding in Zaandijk 

Het herstellen van de rust en de communicatie is dan ook het uitgangspunt van de mediaton bij echtscheiding in Zaandijk. Enige vorm van rust bij beide partijen is onmisbaar om goede afspraken te maken voor de toekomst. Die zijn extra belangrijk wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn. Samen met de ouders besteed ik veel aandacht aan dit thema. De meeste kinderen hebben het vermogen om zich goed aan te passen aan een nieuwe situatie, maar het is wél van groot belang hoe de ouders met hun scheiding omgaan. Lukt het hen om te voorkomen dat ze hun kinderen op een ongezonde manier bij de scheiding betrekken, dan zijn de gevolgen voor het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen vaak goed op te vangen.  

Maak vrijblijvend een afspraak met Anouk van der Jagt 

Kiest u voor mediation bij uw echtscheiding in Zaandijk, dan draait het niet om winnen of verliezen. Mediation is gericht op het vinden van aanvaardbare oplossingen voor beide partijen. Als mediator begeleid ik het gesprek om tot die oplossingen te komen. Cliënten zijn uiteindelijk altijd de ‘eigenaar’ van hun eigen keuzes. Wilt u ook de regie houden bij uw echtscheiding en samen tot een solide resultaat komen, dan help ik u graag. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 020 290 3711
Interessante artikelen
020 290 3711 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt