Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Zeeland

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (143km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat mag u verwachten van Afra Koning - uw scheidingsmediator regio Zeeland?

Besluiten u en uw partner om uit elkaar te gaan, dan komt er enorm veel op u af. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Vragen over uw financiële vermogen, eventuele kinderkwesties en het vervolg van het scheidingsproces zijn heel normaal tijdens een scheidingsproces. Als uw mediator in Zeeland kan ik u gedurende het proces met al deze vragen op professionele wijze begeleiden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Zeeland

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw mediator: Afra Koning

Al sinds 2010 ben ik werkzaam als MfN registermediator met specialisatie in familierecht en echtscheidingen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand en rechtbankmediator. Gedurende het proces kan ik u op professionele en deskundige wijze begeleiden. Onder begeleiding wordt er gezocht naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Als scheidingsmediator in Zeeland is mijn positie voortdurend neutraal, maar als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn stel ik hun belang daarentegen wél voorop. Op deze manier wordt de positie van eventuele kinderen draaglijk gehouden.

De start van een nieuw begin

In mijn arbeidsverleden heb ik vaak te maken gehad met scheidingen waarin kinderen als wapen werden ingezet. Als scheidingsmediator in Zeeland wil ik dit samen met u voorkomen; een kind vraagt niet om een scheiding en mag daar dus ook niet de dupe van worden.

Als uw scheidingsmediator wens ik dan ook dat u dit boven uw eigen belang stelt. Is de scheiding voor beide partijen naar tevredenheid afgerond, dan ontstaat er ruimte voor het begin van een nieuwe toekomst. Niet alleen u, maar ook uw eventuele kinderen hebben hier altijd voordeel van.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Zeeland?

Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Zeeland voor een eerste kennismakingsgesprek. Zodra u een wederzijdse klik ervaart, zullen we de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen. Bij voorkeur vinden de mediationsessies overdag plaats, maar indien u niet anders kunt stel ik de avonden en zaterdagen ook beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gratis kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning