Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Velp (10km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp
Mediator Arnhem (15km)
Jan Vethstraat 23
6813 HJ Arnhem
Mediator Nijmegen (17km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Andréas de groot

Als ervaringsdeskundige weet ik wat de kracht en het effect van mediation kunnen zijn. Enkele jaren geleden heb ik daarom besloten om mijn mensenkennis en levenservaring in te zetten als scheidingsmediator in Zevenaar. Zoals iedere mediator maak ik daarbij gebruik van mijn eigen persoonlijkheid en stijl. Ik heb oog voor de mens achter de scheiding, maar ben ook meedenkend en praktisch ingesteld. Ik heb snel door waar de schoen wringt en prik gemakkelijk door een opmerking of houding heen. Emoties mogen er zijn tijdens de mediation, maar ik probeer mijn cliënten ertoe te bewegen om die niet in de weg te laten staan van goede oplossingen voor de toekomst. Wat er in het verleden is gebeurd neem je voor altijd met je mee, maar je leeft nu. Wat wil je met je toekomst? Met dat soort vragen houd ik mijn cliënten in Zevenaar een spiegel voor. Vaak helpt dat om op een andere manier naar de zaken te kijken.

Goede oplossingen voor praktische zaken

Een scheiding is een gecompliceerd proces waarbij tal van zaken geregeld moeten worden. Wellicht voel je je onzeker over de toekomstige financiële situatie of maak je je zorgen over de situatie van de kinderen. Als mediator in Zevenaar zorg ik voor rust en overzicht in het scheidingsproces.

Dat doe ik onder meer door jullie financiële situatie goed in kaart te brengen. Aan de hand daarvan gaan jullie onder mijn leiding in gesprek om oplossingen te zoeken en afspraken te maken. Ik zorg ervoor dat alle noodzakelijke onderwerpen besproken worden, van de verdeling van de goederen tot de financiële en fiscale gevolgen van de echtscheiding.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

De mediation in Zevenaar kent geen winnaars of verliezers, het gaat erom dat jullie duurzame oplossingen vinden waar beide partijen volledig achter staan. Die afspraken leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Zevenaar

Hebben jullie kinderen, dan spelen zij tijdens de mediation in Zevenaar een belangrijke rol. Ook de kinderen scheiden immers mee. We gaan in gesprek over jullie toekomstige rol als ouders en de manier waarop jullie de zorg voor en de opvoeding van de kinderen vorm willen geven. Jullie nemen zelf de beslissingen en maken afspraken waar beide partijen achter staan. Die leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ieder echtpaar is anders, dus ook iedere scheiding is anders. Vrijwel altijd liggen de zaken genuanceerder dan ze op het eerste gezicht lijken. Zijn jullie op zoek naar een praktisch ingestelde scheidingsmediator die óók oog heeft voor de persoon achter de scheiding? Dan help ik jullie graag bij jullie scheiding in Zevenaar. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.