Afra Koning

Hagemanswei 19
6843XJ Arnhem

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Zevenaar

Afra Koning

  • Hagemanswei 19
  • 6843XJ Arnhem
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (14km)
Hagemanswei 19, 6843XJ Arnhem
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Waar kunt u bij Afra Koning als scheidingsmediator regio Zevenaar op rekenen?

Helaas kan ik het verdriet van een gestrande relatie niet wegnemen. Wel kan ik er als mediator in Zevenaar voor zorgen dat uw scheidingsproces zo soepel mogelijk verloopt. Gedurende een scheiding moet er veel geregeld worden, terwijl uw hoofd daar vanwege alle emoties natuurlijk niet naar staat. Het is mijn taak als scheidingsmediator in Zevenaar dat er niets over het hoofd wordt gezien en overal aan wordt gedacht. Door uiteindelijk met evenwichtige afspraken te komen voor beide partijen, leggen we samen een sterke basis voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Zevenaar

Ik heb voor mijn werk als mediator gekozen omdat ik ervan houd om mensen in moeilijke situaties te helpen. Een conflict is immers naast alle negatieve kanten ook een bron van energie. De uitdaging voor mij is om deze energie in een positieve richting te wenden en een passende oplossing te vinden.

Ik zal mij even voorstellen: Afra Koning

Ik ben rechtbankmediator, erkend MfN-Family-mediator en heb een specialisatie in scheidingsbemiddeling. Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor heeft u, mits u ervoor in aanmerking komt, recht op gesubsidieerde bijstand. Als scheidingsmediator in Zevenaar met veel kennis over het familierecht zijn naast de financiële en emotionele aspecten ook eventuele kindproblematieken bij mij in goede handen.

Een frisse start dankzij praktische oplossingen

Vaak is er in zowel fiscaal als financieel opzicht meer mogelijk dan u denkt. Als scheidingsmediator draag ik bij met praktische oplossingen waar nog niet eerder aan is gedacht.

Dankzij de voortvloeiende afspraken kunnen beide partijen vervolgens goed uit de voeten. Als uw scheidingsmediator in Zevenaar regel ik dat al deze afspraken onder één dak op een juridisch verantwoorde manier vastgelegd worden.

Plan een gratis gesprek in met Dé ScheidingsMediator in Zevenaar

Hoewel ik het liefst overdag werk, begrijp ik dat dit lang niet altijd mogelijk is in uw situatie. Wegens die reden ben ik, indien nodig, ook bereid om af te spreken in de avonden of op zaterdagen.

Stuur mij een mail of bel Dé Scheidingsmediator Zevenaar voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u ervan overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, dan regel ik de verdere planning wat betreft uw scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning