Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Velp (10km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp
Mediator Arnhem (15km)
Jan Vethstraat 23
6813 HJ Arnhem
Mediator Nijmegen (17km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Andréas de groot

Als ervaringsdeskundige weet ik wat de kracht en het effect van mediation kunnen zijn. Enkele jaren geleden heb ik daarom besloten om mijn mensenkennis en levenservaring in te zetten als scheidingsmediator in Zevenaar. Zoals iedere mediator maak ik daarbij gebruik van mijn eigen persoonlijkheid en stijl. Ik heb oog voor de mens achter de scheiding, maar ben ook meedenkend en praktisch ingesteld. Ik heb snel door waar de schoen wringt en prik gemakkelijk door een opmerking of houding heen. Emoties mogen er zijn tijdens de mediation, maar ik probeer mijn cliënten ertoe te bewegen om die niet in de weg te laten staan van goede oplossingen voor de toekomst. Wat er in het verleden is gebeurd neem je voor altijd met je mee, maar je leeft nu. Wat wil je met je toekomst? Met dat soort vragen houd ik mijn cliënten in Zevenaar een spiegel voor. Vaak helpt dat om op een andere manier naar de zaken te kijken.

Goede oplossingen voor praktische zaken

Een scheiding is een gecompliceerd proces waarbij tal van zaken geregeld moeten worden. Wellicht voel je je onzeker over de toekomstige financiële situatie of maak je je zorgen over de situatie van de kinderen. Als mediator in Zevenaar zorg ik voor rust en overzicht in het scheidingsproces.

Dat doe ik onder meer door jullie financiële situatie goed in kaart te brengen. Aan de hand daarvan gaan jullie onder mijn leiding in gesprek om oplossingen te zoeken en afspraken te maken. Ik zorg ervoor dat alle noodzakelijke onderwerpen besproken worden, van de verdeling van de goederen tot de financiële en fiscale gevolgen van de echtscheiding.

Wat anderen over Mediator Zevenaar zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

De mediation in Zevenaar kent geen winnaars of verliezers, het gaat erom dat jullie duurzame oplossingen vinden waar beide partijen volledig achter staan. Die afspraken leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Zevenaar

Hebben jullie kinderen, dan spelen zij tijdens de mediation in Zevenaar een belangrijke rol. Ook de kinderen scheiden immers mee. We gaan in gesprek over jullie toekomstige rol als ouders en de manier waarop jullie de zorg voor en de opvoeding van de kinderen vorm willen geven. Jullie nemen zelf de beslissingen en maken afspraken waar beide partijen achter staan. Die leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ieder echtpaar is anders, dus ook iedere scheiding is anders. Vrijwel altijd liggen de zaken genuanceerder dan ze op het eerste gezicht lijken. Zijn jullie op zoek naar een praktisch ingestelde scheidingsmediator die óók oog heeft voor de persoon achter de scheiding? Dan help ik jullie graag bij jullie scheiding in Zevenaar. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.