Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Velp (10km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Veenendaal (13km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Elst (14km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Arnhem (15km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Ede (31km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Wat u van scheidingsmediator Elly Kuijvenhoven mag verwachten

Wat moet er met ons huis gebeuren? Wat zijn de financiële gevolgen van onze scheiding? En wat is het beste voor de kinderen? Wanneer je gaat scheiden kun je gemakkelijk overweldigd raken door alles wat er op je afkomt. Zeker wanneer de emoties rondom de scheiding nog volop aanwezig zijn. Mijn naam is Elly Kuijvenhoven en als scheidingsmediator in Zevenaar mogen jullie van mij verwachten dat ik er tijdens en na de scheiding voor jullie ben met begeleiding en advies. Ik help jullie om afspraken te maken over de afwikkeling van jullie huwelijk en een goede basis te leggen voor de toekomst. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Zevenaar

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022

Maak kennis met Elly Kuijvenhoven

Als ervaringsdeskundige weet ik wat de kracht en het effect van mediation kunnen zijn. Enkele jaren geleden heb ik daarom besloten om mijn mensenkennis en levenservaring in te zetten als scheidingsmediator in Zevenaar. Zoals iedere mediator maak ik daarbij gebruik van mijn eigen persoonlijkheid en stijl. Ik heb oog voor de mens achter de scheiding, maar ben ook meedenkend en praktisch ingesteld. Ik heb snel door waar de schoen wringt en prik gemakkelijk door een opmerking of houding heen. Emoties mogen er zijn tijdens de mediation, maar ik probeer mijn cliënten ertoe te bewegen om die niet in de weg te laten staan van goede oplossingen voor de toekomst. Wat er in het verleden is gebeurd neem je voor altijd met je mee, maar je leeft nu. Wat wil je met je toekomst? Met dat soort vragen houd ik mijn cliënten in Zevenaar een spiegel voor. Vaak helpt dat om op een andere manier naar de zaken te kijken.

Goede oplossingen voor praktische zaken

Een scheiding is een gecompliceerd proces waarbij tal van zaken geregeld moeten worden. Wellicht voel je je onzeker over de toekomstige financiële situatie of maak je je zorgen over de situatie van de kinderen. Als mediator in Zevenaar zorg ik voor rust en overzicht in het scheidingsproces.

Dat doe ik onder meer door jullie financiële situatie goed in kaart te brengen. Aan de hand daarvan gaan jullie onder mijn leiding in gesprek om oplossingen te zoeken en afspraken te maken. Ik zorg ervoor dat alle noodzakelijke onderwerpen besproken worden, van de verdeling van de goederen tot de financiële en fiscale gevolgen van de echtscheiding.

De mediation in Zevenaar kent geen winnaars of verliezers, het gaat erom dat jullie duurzame oplossingen vinden waar beide partijen volledig achter staan. Die afspraken leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Zevenaar

Hebben jullie kinderen, dan spelen zij tijdens de mediation in Zevenaar een belangrijke rol. Ook de kinderen scheiden immers mee. We gaan in gesprek over jullie toekomstige rol als ouders en de manier waarop jullie de zorg voor en de opvoeding van de kinderen vorm willen geven. Jullie nemen zelf de beslissingen en maken afspraken waar beide partijen achter staan. Die leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ieder echtpaar is anders, dus ook iedere scheiding is anders. Vrijwel altijd liggen de zaken genuanceerder dan ze op het eerste gezicht lijken. Zijn jullie op zoek naar een praktisch ingestelde scheidingsmediator die óók oog heeft voor de persoon achter de scheiding? Dan help ik jullie graag bij jullie scheiding in Zevenaar. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven