Frank Roelen

Lange Noordstraat
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Goes (16km)
Stationsplein 21, 4461HP Goes
Middelburg (27km)
Lange Noordstraat, 4331CE Middelburg
Bergen op Zoom (29km)
Kruisakkers 2, 4613BV Bergen op Zoom
Terneuzen (35km)
Stadhuisplein 3, 4531GZ Terneuzen
Hoeven (46km)
Hofstraat 8, 4741AK Hoeven
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frank Roelen

Wat u van Frank Roelen als scheidingsmediator in Zierikzee mag verwachten

Een scheiding is maatwerk. Mijn uitgangspunt is dat alleen dankzij keuzes die voor beide partijen passend zijn, een partnerrelatie op een waardige manier afgerond kan worden. Als scheidingsmediator in Zierikzee help ik graag bij het maken van keuzes waarmee u allebei de toekomst tegemoet kunt. Met mijn erkenning als MfN familiemediator en jarenlange ervaring in het vak, kunt u erop vertrouwen dat u bij de juiste persoon aan tafel zit. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Frank Roelen

Uw mediator in Zierikzee

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Samen behandelen we alle aspecten die bij een echtscheiding horen. We bespreken praktische, financiële en juridische zaken. U kunt met al uw vragen over bijvoorbeeld huis en hypotheek, de boedelscheiding en pensioenverdeling bij mij terecht. Over al die zaken maken we samen afspraken en mede dankzij mijn achtergrond als jurist kan ik die afspraken ook op de juiste manier voor u vastleggen. Daarnaast heb ik de belangen van eventuele kinderen hoog in het vaandel staan. 

Stellen in Zierikzee die besloten hebben om uit elkaar te gaan, help ik echter niet alleen met praktische zaken. Uit ervaring weet ik dat het eveneens belangrijk is om ruimte te bieden aan alle emoties die een echtscheiding met zich meebrengt. Ik help de betrokkenen bij het maken van de koppeling tussen de emotie en de behoefte die daar achter schuilgaat. Vaak merk ik dat cliënten daardoor meer zelfinzicht krijgen. Dat maakt deze gesprekken ook op langere termijn waardevol.

Wat drijft scheidingsmediator Frank Roelen?

Met meerdere jaren ervaring als rechtbank- en familiemediator, weet ik hoe mediation het verschil kan maken in het echtscheidingsproces. Creativiteit bij het zoeken van passende oplossingen, juridische kennis en ruimte voor emoties zijn van groot belang.

Niet het probleem zelf, maar het creëren van kansen voor de toekomst, staat bij mij centraal. Wanneer ik met die ingrediënten kan helpen om een scheiding waardig en succesvol af te ronden, geeft mij dat energie en motivatie om het de volgende keer weer nét zo goed te doen. 

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek met Dé Scheidingsmediator in Zierikzee

Net als de meeste mensen werk ik het liefst overdag. Mocht het in uw situatie echter niet uitkomen om tijdens kantooruren aan uw scheiding te werken, dan kunnen de gesprekken ook ’s avonds of op zaterdag plaatsvinden. En is het voor u lastig om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik graag bij u op bezoek in Zierikzee. Het gaat immers allemaal om de goede uitkomst!

Denkt u dat ik de juiste persoon ben om uw echtscheiding te begeleiden? Fijn! Ik maak graag kennis tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Voelt u vervolgens de juiste klik, dan gaan we samen aan de slag om het vervolg te plannen en uw scheiding goed af te ronden.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frank Roelen