Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Goes (16km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Middelburg (27km)
Lange Noordstraat
4331 CB Middelburg
Mediator Bergen op Zoom (29km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Mediator Terneuzen (35km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Samen behandelen we alle aspecten die bij een echtscheiding horen. We bespreken praktische, financiële en juridische zaken. U kunt met al uw vragen over bijvoorbeeld huis en hypotheek, de boedelscheiding en pensioenverdeling bij mij terecht. over al die zaken maken we samen afspraken en mede dankzij mijn achtergrond als jurist kan ik die afspraken ook op de juiste manier voor u vastleggen. Daarnaast heb ik de belangen van eventuele kinderen hoog in het vaandel staan. 

Stellen in Zierikzee die besloten hebben om uit elkaar te gaan, help ik echter niet alleen met praktische zaken. Uit ervaring weet ik dat het eveneens belangrijk is om ruimte te bieden aan alle emoties die een echtscheiding met zich meebrengt. Ik help de betrokkenen bij het maken van de koppeling tussen de emotie en de behoefte die daar achter schuilgaat. Vaak merk ik dat cliënten daardoor meer zelfinzicht krijgen. Dat maakt deze gesprekken ook op langere termijn waardevol.

Wat drijft scheidingsmediator Frank Roelen?

Met meerdere jaren ervaring als rechtbank- en familiemediator, weet ik hoe mediation het verschil kan maken in het echtscheidingsproces. Creativiteit bij het zoeken van passende oplossingen, juridische kennis en ruimte voor emoties zijn van groot belang.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag
10 december 2023

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Niet het probleem zelf, maar het creëren van kansen voor de toekomst, staat bij mij centraal. Wanneer ik met die ingrediënten kan helpen om een scheiding waardig en succesvol af te ronden, geeft mij dat energie en motivatie om het de volgende keer weer nét zo goed te doen. 

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek met Dé Scheidingsmediator in Zierikzee

Net als de meeste mensen werk ik het liefst overdag. Mocht het in uw situatie echter niet uitkomen om tijdens kantooruren aan uw scheiding te werken, dan kunnen de gesprekken ook ’s avonds of op zaterdag plaatsvinden. En is het voor u lastig om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik graag bij u op bezoek in Zierikzee. Het gaat immers allemaal om de goede uitkomst!

Denkt u dat ik de juiste persoon ben om uw echtscheiding te begeleiden? Fijn! Ik maak graag kennis tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Voelt u vervolgens de juiste klik, dan gaan we samen aan de slag om het vervolg te plannen en uw scheiding goed af te ronden.