Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Voorschoten (9km)
Papelaan-West 117
2254 AH Voorschoten
Mediator Wassenaar (11km)
Kerkstraat 14
2242 HG Wassenaar
Mediator Den Haag (12km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Mediator Katwijk (15km)
Loogkruid 5
2224 GN Katwijk aan Zee

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Geraldine Mandas

Na jarenlang in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, heb ik besloten om een andere weg in te slaan en mij te specialiseren in het begeleiden van echtscheidingen. Vanzelfsprekend maak ik als scheidingsmediator gebruik van mijn expertise in financiële zaken en vermogen om complexe situaties inzichtelijk te maken. Ik ben zowel MfN-geregistreerd familiemediator als RFEA-geregistreerd financieel echtscheidingsmediator. Daarnaast weet ik als kind van gescheiden ouders wat een scheiding met alle betrokken partijen kan doen. Die kennis en ervaring helpt en motiveert mij iedere keer opnieuw om de echtscheiding zo goed mogelijk af te ronden.

Uw echtscheiding in Zoetermeer goed geregeld

Als scheidingsmediator in Zoetermeer begeleid ik uw echtscheidingsproces. Er verandert in uw leven ontzettend veel tegelijk en u dient op allerlei gebieden keuzes te maken. Het mooie van mediation is echter dat u zelf de regie in handen houdt. Als mediator help ik u en uw toekomstige ex-partner om tot afspraken te komen die voor beide partijen acceptabel zijn. Rond onderwerpen als de eigen woning, de hypotheek en het pensioen kijken we samen hoe deze het best geregeld kunnen worden.

Wat anderen over Geraldine Mandas zeggen

Daar zijn we trots op

Snelle, zorgvuldige afwikkeling met persoonlijke aandacht.

Het is ontzettend fijn als je in een periode vol emoties kan worden ontzorgd. Ik heb Geraldine ervaren als een zeer kundig professional. Ze werkt snel en zorgvuldig, leest zich goed in in de stukken en schenkt te allen tijde volle aandacht aan de client. Die combinatie van haar vakkundigheid en een bijzonder empatisch vermogen is naar mijn idee uniek. Geraldine overziet de casus op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Eén loket voor alle issues is heel fijn en voorkomt dat je met je stukken en verhaal op verschillende deuren moet kloppen. Haar uitleg is helder, ze staat open voor alle vragen en is bovenal zeer prettig in de omgang. Ik had niet verwacht dat het convenant en het ouderschapsplan zo snel tot stand zouden komen.
Betty uit Den Haag
10 december 2023

Fijne laagdrempelige begeleiding

Ik kreeg op een duidelijk gestructureerde manier begeleiding tijdens deze vervelende fase van scheiden. De kracht van Geraldine ligt in eenvoudig en concreet maken van complexe een complexe situatie. Ze is mensgericht en duidelijk in de communicatie.
Jako Nieuwenweg uit Delft

Geweldig goed geholpen!

Professionele en persoonlijke begeleiding tijdens een nare periode. Geraldine heeft alles voor ons uitgerekend, was duidelijk en maakte ruimte voor de emoties die af en toe boven kwamen.
Laura uit Noordwijkerhout

Super.

Top! In hoeverre scheiden top kan zijn.. Geraldine heeft een heel groot gedeelte van onze zorgen weggenomen, nogmaals dank daarvoor. Duidelijk, kort en krachtig waar nodig, maar toch met veel empathie en zorg. Zeker aan te bevelen!
Annemieke uit Voorschoten

Gestructureerde en professionele aanpak

Ondanks de reden waarom wij naar Geraldine moesten hebben wij het als zeer prettig ervaren. Geraldine heeft kennis van zaken, is professioneel en erg gestructureerd. Zij kon de dingen duidelijk aan ons uitleggen en op een rijtje zetten. Zij heeft een overal kennis ook op financieel vlak wat erg handig is. We konden de onderwerpen snel met haar behandelen en de gehele scheiding was binnen een paar maanden maanden rond waarbij alles duidelijk op papier door haar is gezet.
Anoniem uit Leiden

Zeer deskundig en grote mate van betrokkenheid

Wederom een zeer goed ervaring met Geraldine. 2 Jaar na de scheiding die mede door haar bemiddeling goed verlopen is (uiteraard naar omstandigheden) een belangeloos beroep op Geraldine mogen doen. I.v.m. de verkoop van de woning moest er e.e.a. voor beide partijen goed geregeld worden en wederom heeft Geraldine hier haar deskundigheid én betrokkenheid laten zien. Dus logisch dat ik dit met 5 sterren waardeer, gewoon ontzetten blij met haar!
Peter Ringe uit Voorburg

Door uw financiële situatie goed in kaart te brengen en hier weloverwogen keuzes in te maken, voorkomt u veel ellende voor de toekomst. Daarnaast is er tijdens de mediation volop aandacht voor de emotionele aspecten van de echtscheiding. Voor een nieuwe start is het belangrijk om uw huwelijk ook op dat front waardig af te sluiten. U gaat weliswaar uit elkaar, maar toch werken we samen aan een toekomst die voor alle betrokkenen een mooi perspectief biedt.

Kinderen bij echtscheiding in Zoetermeer

Dat laatste is extra belangrijk wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Als scheidingsmediator in Zoetermeer ben ik sterk gefocust op hun belangen. Ik help u om tot werkbare afspraken te komen, die ik vervolgens vastleg in een ouderschapsplan. Dat plan is niet in beton gegoten, maar hoort mee te ontwikkelen met uw persoonlijke situatie en de ontwikkeling van uw kinderen. Daarom ben ik ook ná de echtscheiding beschikbaar voor het actualiseren van het ouderschapsplan en de bijbehorende nazorg.

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

Ruimte voor een nieuwe toekomst. Dat is waar veel mensen tijdens hun echtscheiding naar op zoek zijn. Door samen in gesprek te gaan, het huwelijk waardig af te sluiten en goede afspraken te maken, creëren we die ruimte. Met mediation bij echtscheiding in Zoetermeer bied ik een totaaloplossing voor mensen die uit elkaar gaan. Mag ik ook u daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.