Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Leiden (9km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (9km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Wassenaar (11km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Den Haag (12km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Katwijk (15km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Wat u van scheidingsmediator Geraldine Mandas mag verwachten

Uw huwelijk of relatie is voorbij. Er komen veel vragen op u af, u weet wellicht niet goed wat u moet doen en tegelijk worstelt u met allerlei emoties. Mijn naam is Geraldine Mandas en als scheidingsmediator in Zoetermeer begeleid ik u van a tot z tijdens het scheidingsproces. Daarbij besteed ik aandacht aan zowel de financiële en zakelijke kant, als de praktische en emotionele aspecten. En wanneer u kinderen heeft, spelen zij voor mij eveneens een belangrijke rol. Wilt u weten wat mediation bij echtscheiding in Zoetermeer voor u kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Zoetermeer

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Geraldine Mandas

Na jarenlang in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, heb ik besloten om een andere weg in te slaan en mij te specialiseren in het begeleiden van echtscheidingen. Vanzelfsprekend maak ik als scheidingsmediator gebruik van mijn expertise in financiële zaken en vermogen om complexe situaties inzichtelijk te maken. Ik ben zowel MfN-geregistreerd familiemediator als RFEA-geregistreerd financieel echtscheidingsmediator. Daarnaast weet ik als kind van gescheiden ouders wat een scheiding met alle betrokken partijen kan doen. Die kennis en ervaring helpt en motiveert mij iedere keer opnieuw om de echtscheiding zo goed mogelijk af te ronden.

Uw echtscheiding in Zoetermeer goed geregeld

Als scheidingsmediator in Zoetermeer begeleid ik uw echtscheidingsproces. Er verandert in uw leven ontzettend veel tegelijk en u dient op allerlei gebieden keuzes te maken. Het mooie van mediation is echter dat u zelf de regie in handen houdt. Als mediator help ik u en uw toekomstige ex-partner om tot afspraken te komen die voor beide partijen acceptabel zijn. Rond onderwerpen als de eigen woning, de hypotheek en het pensioen kijken we samen hoe deze het best geregeld kunnen worden.

Door uw financiële situatie goed in kaart te brengen en hier weloverwogen keuzes in te maken, voorkomt u veel ellende voor de toekomst. Daarnaast is er tijdens de mediation volop aandacht voor de emotionele aspecten van de echtscheiding. Voor een nieuwe start is het belangrijk om uw huwelijk ook op dat front waardig af te sluiten. U gaat weliswaar uit elkaar, maar toch werken we samen aan een toekomst die voor alle betrokkenen een mooi perspectief biedt.

Kinderen bij echtscheiding in Zoetermeer

Dat laatste is extra belangrijk wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Als scheidingsmediator in Zoetermeer ben ik sterk gefocust op hun belangen. Ik help u om tot werkbare afspraken te komen, die ik vervolgens vastleg in een ouderschapsplan. Dat plan is niet in beton gegoten, maar hoort mee te ontwikkelen met uw persoonlijke situatie en de ontwikkeling van uw kinderen. Daarom ben ik ook ná de echtscheiding beschikbaar voor het actualiseren van het ouderschapsplan en de bijbehorende nazorg.

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak

Ruimte voor een nieuwe toekomst. Dat is waar veel mensen tijdens hun echtscheiding naar op zoek zijn. Door samen in gesprek te gaan, het huwelijk waardig af te sluiten en goede afspraken te maken, creëren we die ruimte. Met mediation bij echtscheiding in Zoetermeer bied ik een totaaloplossing voor mensen die uit elkaar gaan. Mag ik ook u daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas