Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (10km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (13km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat u van Arold Boersma als scheidingsmediator in Zuidhorn mag verwachten

Bent u van plan om te gaan scheiden? En wilt u daar met gezond verstand en zonder juridische strijd uitkomen? Dan mag u van mij verwachten dat ik samen met u het maximale uit de mogelijkheden haal. Mijn naam is Arold Boersma en als scheidingsmediator in Zuidhorn ga ik voor maatwerk. Ik gun alle betrokken partijen dat zij hun leven na de scheiding weer op kunnen pakken en de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien. Indien van toepassing, heb ik in het bijzonder oog voor de kinderen. Wilt u uw huwelijk op een goede manier afronden, maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Zuidhorn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kinderen bij echtscheiding in Zuidhorn

Voor veel ouders die gaan scheiden staat de vraag hoe ze het met de kinderen gaan doen, voorop. Niet alleen moeten er veel praktische zaken geregeld worden, ook op emotioneel gebied vraagt een echtscheiding veel van alle partijen. De kinderen hebben niet gevraagd om de scheiding en voor hun ouders is het vaak moeilijk om elkaar als partners los te laten, maar wel als ouders verder te moeten. Als scheidingsmediator in Zuidhorn ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van ouders en hun kinderen. Ik begeleid mijn cliënten bij al die praktische en emotionele zaken en help bij het maken van goede en heldere afspraken voor de toekomst. Ex-partners die als ouders goed functioneren, doen daarmee zichzelf en hun kinderen een groot plezier. 

Mijn ervaring met het begeleiden van kinderen in conflictsituaties heb ik voor een deel te danken aan mijn werk voor Humanitas. Daar ben ik coördinator van het project Begeleide Omgangsregeling. Met een team van vrijwilligers begeleid ik ouders die het niet lukt om na een scheiding zelfstandig vorm te geven aan een omgangsregeling voor hun kinderen. 

Waarom ik scheidingsmediator werd

Gedurende een groot deel van mijn carrière heb ik gewerkt met computers. Onder meer voor de GGD, in de gehandicaptenzorg en als zelfstandig ondernemer heb ik in de ICT-sector gewerkt. Niettemin kwam ik er gaandeweg achter dat mijn hart toch meer bij mensen dan bij apparaten ligt. Daarom heb ik enkele jaren geleden gekozen voor het vak van mediator en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Na verschillende opleidingen en specialisatietrajecten, heb ik mij gevestigd als mediator in de regio Groningen.

Als MfN-geaccrediteerd familiemediator beschik ik over voldoende financiële en juridische kennis met betrekking tot echtscheidingen. Ik kan mijn cliënten in Zuidhorn ondersteunen bij allerlei vragen en problemen. Zo kan ik helpen bij het verdelen van de goederen en het vermogen en bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant. Wanneer er meer specialistische kennis vereist is, kan ik een beroep doen op deskundigen in mijn netwerk. 

Maatwerk bij echtscheiding in Zuidhorn

Wat mediation voor mij extra boeiend maakt, is de mogelijkheid om maatwerk te bieden. Binnen de regelgeving is er vaak veel meer mogelijk dan mijn cliënten vooraf denken. Mediation bij echtscheiding gaat niet om regels, maar om mensen met standpunten en belangen. Het is dan ook geen kwestie van winnen en verliezen. Het gaat om het zoeken naar een oplossing die voor beide partijen redelijk en acceptabel is. 

Maak vrijblijvend kennis met Arold Boersma

Als mediator sta ik vaak stil bij mijn neutrale en onpartijdige rol. Maar eigenlijk ben ik voor alle partijen even partijdig. Ik gun alle betrokkenen het perspectief op een mooie toekomst na de scheiding. Mag ik ook u daarbij helpen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma