Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Zundert

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (26km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (53km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (72km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat mag u van mij, Bart Verberne, als scheidingsmediator regio Zundert verwachten?

Gezien mijn erkenning als MfN family-mediator kan ik u verzekeren dat u te maken heeft met een professional. Voor al uw vragen omtrent hypotheken, huizen, alimentatie, pensioen- en boedelverdeling en kindproblematieken heb ik een passend antwoord klaarliggen. Als afgestudeerd jurist kan ik tevens alles op een juridisch verantwoorde wijze vastleggen.

Mijn uitgangspunt als scheidingsmediator in Zundert is het maken van passende keuzes om de partnerrelatie op een respectvolle manier af te ronden. Het is aan mij de taak om u gedurende het scheidingsproces te voorzien van ondersteuning en creatieve oplossingen aan te dragen. Op deze wijze kunnen we daadwerkelijk goede keuzes maken en realiseren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Zundert

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bart Verberne?

Nadat ik in 2000 als jurist was afgestudeerd, heb ik mij in mediation gespecialiseerd. Tegenwoordig ben ik rechtbankmediator en erkend familiemediator. Naast alle juridische problemen, zijn ook de financiële en juridische aspecten en eventuele kindproblematieken bij mij als mediator in goede handen. Graag help ik uw scheiding op een zorgvuldige manier af te sluiten.

Oplossingsgericht voor beëindiging van het verleden

Graag werk ik oplossingsgericht. Daarom staat niet het probleem, maar het creëren van uw eigen toekomst in al onze gesprekken centraal. Als uw scheidingsmediator in Zundert geef ik altijd ruim baan aan emoties, want het uiten van emoties en deze koppelen aan de behoeftes die erachter schuilgaan, zorgen ervoor dat onze gesprekken van grote waarde zullen zijn.

Hierdoor keert u na afloop met meer inzicht huiswaarts. Gezien mijn jarenlange ervaring als mediator in Zundert weet ik in hoeverre mediation bij scheiding het verschil kan maken. Dankzij mijn werkwijze worden er vele tastbare successen geboekt die mij de energie en motivatie geven om een nieuw scheidingsproces net zo succesvol af te ronden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Zundert

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat dit voor u niet altijd mogelijk is. Daarom ben ik bereid om ook in uiterste gevallen in de avonden of op zaterdag af te spreken. Kunt u niet naar mijn praktijk komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het gaat immers om een goede uitkomst!

Bel of mail Dé ScheidingsMediator Zundert voor een eerste vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Bent u ervan overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij? Dan zal ik de verdere planning wat betreft uw scheidingsproces opstellen.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne