Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Zutphen

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (20km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (30km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van Renata Vermeulen, uw mediator Zutphen, verwachten?

Bij een echtscheiding spelen veel emotionele en feitelijke factoren een belangrijke rol. Bij beide factoren bied ik jullie als mediator in Zutphen de juiste begeleiding. Wanneer jullie kinderen hebben, is het van groot belang dat de kinderen van beide ouders kunnen blijven houden en dat de kinderen met beide ouders een gezonde relatie kunnen opbouwen. Het ouderschapsplan is een inzetbaar plan waarin de basis van het ouderschap wordt vastgelegd met afspraken over opvoedingsvraagstukken, omgangsregelingen en financiën. Afhankelijk van de leeftijd en wensen, is het mogelijk om de kinderen hierbij te betrekken. Als de kinderen serieus genomen worden zullen zij minder problemen rondom de echtscheiding ervaren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Zutphen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Renata Vermeulen?

Door mijn jarenlange ervaring ben ik een gespecialiseerde familiemediator. Naast echtscheidingsmediator ben ik ook een stiefcoach en coach ik ouders vanaf de echtscheidingsaanvraag tot in de toekomst om invulling te geven aan het ouderschap. Zowel het ouderschap alsook de scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Zutphen in goede handen.

Als scheidingsmediator in Zutphen begeleid ik jullie met alle vraagstukken over de huwelijkse voorwaarden, de verdeling van het pensioen, verdeling van een eventueel bedrijf en bied hulp bij het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling. De gemaakte afspraken zullen opgenomen worden in een convenant, welke beschreven is in juridische taal. In een begrijpelijke taal zal alles aan jullie worden toegelicht.

Hulp bij scheiden van een echtscheidingsmediator

Mijn begeleiding als scheidingsmediator in Zutphen stopt niet bij het ondertekenen van de gemaakte afspraken. De praktijk is vaak balsturiger dan de ideeën die geopperd worden tijdens het mediationproces. Daarom begeleid ik als scheidingsbemiddelaar het transformatieproces van (ex)partners naar ouders in het ouderschap van de kinderen. Dit doen wij door voldoende aandacht te besteden aan de rouwverwerking alsook om het opgestelde ouderschapsplan te evalueren en waar nodig bij te sturen.

Wat motiveert mij?

In de praktijk worden kinderen te vaak de dupe van een echtscheiding. In het ouderschap zijn de ouders ook maar mensen met emoties, belangen en wensen. Als mediator begrijp ik goed dat het heel moeilijk is om altijd maar het belang van de kinderen voorop te stellen. Als scheidingsmediator in Zutphen help ik de kinderen door de ouders te helpen om het beste te doen voor alle partijen.

Maak vrijblijvend en gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Zutphen

Willen jullie de relatie beëindigen of samen een echtscheiding aanvragen? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. Indien nodig, kan het kennismakingsgesprek ook in de avonden of op zaterdag plaatsvinden. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend én gratis!

Ervaart u tijdens het kennismakingsgesprek voldoende vertrouwen om met elkaar aan de slag te gaan? Pas dan maken wij samen een planning. Afhankelijk van jullie belangen en wensen, kan ik een schatting geven over de kosten van de scheiding, de alimentatieberekening, het opstellen van het ouderschapsplan of voor de begeleiding van ex naar collega's in het ouderschap.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen