Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Doetinchem (20km)
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
Mediator Zaltbommel (74km)
Boschstraat 18
5301 AD Zaltbommel
Mediator Gorinchem (92km)
Avelingen-West 56
4202 MS Gorinchem
Mediator Oosterhout (108km)
Hielbijl 43
4906 LH Oosterhout

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Jan Snijders

Niet kijken naar conflicten, maar richten op de toekomst. Mijn visie als scheidingsmediator in Zutphen is gericht op het maken van duurzame oplossingen. Hierbij is communicatie de sleutel tot succes. Als erkende MfN scheidingsmediator richt ik mij dan ook op het herstel van de communicatie tussen u en uw ex-partner. Door tijdens de mediation een veilig gespreksklimaat te creëren, wordt er gezorgd dat beide partijen openlijk hun zorgen en wensen kunnen uitspreken. De scheidingsmediator treedt hierbij op als neutrale partij en luistert naar beide partners. Ik zal jullie begeleiden om naar elkaar te luisteren en elkaars belangen te begrijpen. Door begrip, communicatie en samenwerking wordt er gewerkt naar wenselijke oplossingen. Door mijn kennis op financieel, fiscaal en juridisch gebied, zijn goede en duurzame afspraken tevens gegarandeerd.

Mijn drijfveren om als scheidingsmediator aan de slag te gaan

Waar mensen samenwerken ontstaan conflicten, dat is haast onvermijdelijk. Maar samenwerking is ook het belangrijkste element om problemen op te lossen. Wanneer deze samenwerking even niet mogelijk is, heeft een scheidingsmediator de belangrijke taak beide partijen weer nader tot elkaar te brengen. Waar advocaten zich slechts richten op feiten, focust een scheidingsmediator zich tevens op onderliggende gevoelens. Hoe reageren mensen op elkaar? Wat drijft iemand? En welke belangen zitten erachter?

Wat anderen over Jan Snijders zeggen

Daar zijn we trots op

komt goed professioneel en onafhankelijk over.

Vervelend nieuws horen van partner is heel lastig te accepteren, als je dit hoort van een derde die onafhankelijk is, werkt dit een stuk beter.
Hans uit DOESBURG
10 december 2023

Een kundige, meedenkende, aimabele, meelevend persoon.

Geduldig is het traject geschetst. Alle vervolgstappen, mogelijkheden en ook gevolgen werden benoemd. Wij kregen veel goed advies. De scheiding werd van beide (financiële) kanten belicht. Er werd goed rekening mee gehouden dat wij het samen en in harmonie wilden regelen.
Bert uit Nijkerk

Zeer nette sociale aardige man

Aardige sociale man
G.G.L. Van der Putten uit Oss

Duidelijke uitleg van wat er allemaal moet gebeuren om

Had hulp nodig bij een scheiding en in no-time was alles geregeld. Duidelijke uitleg en ik weet precies wat me te wachten staat in de toekomst
Janske uit Eindhoven

Prima, rustige man die met beide meedenkt.

Jan was flexibel kwa tijd, alles was snel geregeld, Een rustige man met de nodige ervaring.
Brenda uit Oosterhout

Goed

Duidelijkheid, netjes op tijd,goede begeleiding
Hanny uit Vught

Dat is het mooie aan mijn werk: als mediator kan ik helpen om tot een positieve wending te komen. Door een gezonde communicatiesfeer te faciliteren, wordt er gezocht naar het vinden van een eigen weg en eigen keuzes. Alles met het oog op wenselijke oplossingen en duurzame communicatie waar u lang na de scheiding baat van zult hebben.

Dé Scheidingsmediator in Zutphen staat voor u klaar

Wilt u graag een eerste kennismaking met Dé Scheidingsmediator in Zutphen? Maak vrijblijvend een eerste afspraak. Hierin zullen wij elkaar beter leren kennen. Als scheidingsmediator wil ik jullie casus goed kennen. Tijdens het eerste gesprek zal er daarom hierop worden ingegaan. Tevens worden de diensten van Dé Scheidingsmediator nader toegelicht, waarna u uw verwachtingen over de mediation in Zutphen ook kenbaar kunt maken. Heeft nu na het gesprek vertrouwen in de scheidingsmediator? Dan wordt het verdere proces voor de mediation gepland. Jan Snijders, dé scheidingsmediator in Zutphen staat voor u klaar.