Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Zwaanshoek

Sanne Visser

  • Hoofdweg Oostzijde 640
  • 2132MK Hoofddorp
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hoofddorp (5km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Haarlem (7km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Amstelveen (17km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat u van scheidingsmediator Sanne Visser mag verwachten

Op het gebied van echtscheidingen mag ik mijzelf met recht een ervaringsdeskundige noemen. Niet alleen ben ik kind van gescheiden ouders, ook hebben mijn ex-man en ik zelf enkele jaren geleden een punt achter ons huwelijk gezet. Mijn ouders zijn na de scheiding altijd goed met elkaar blijven omgaan en dat voorbeeld heb ik samen met de vader van onze twee dochters gevolgd. Ik weet dan ook hoe waardevol het is om samen het huwelijk af te ronden. Dat goede gevoel wens ik iedereen die gaat scheiden toe. Als scheidingsmediator in Zwaanshoek mogen jullie dan ook van mij verwachten dat ik er alles aan doe om jullie te helpen bij een waardig einde van jullie huwelijk. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Zwaanshoek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Jarenlang heb ik mij in het bedrijfsleven beziggehouden met onder meer tijdschriften en theaters. De ervaring met mijn eigen scheiding droeg er enkele jaren geleden aan bij dat ik gekozen heb voor de overstap naar het vak van mediator. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en mag mijzelf nu onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen. Ik heb een eigen praktijk geopend en sindsdien help ik stellen in onder meer Zwaanshoek die besloten hebben om te gaan scheiden.

Zoals iedere mediator doe ik dat in mijn eigen stijl. Ik geloof in korte, intensieve trajecten. Meestal zijn er drie tot maximaal zes gesprekken nodig om de zaken te regelen. Natuurlijk is elke scheiding en ieder persoon weer anders, dus ga ik voor een persoonlijke benadering en maatwerk.

Ruimte voor emoties bij echtscheiding in Zwaanshoek

Een echtscheiding is vaak een heftige en emotionele periode. Boosheid, teleurstelling en verdriet vechten soms om voorrang. Die emoties krijgen tijdens de mediation voldoende ruimte. Omdat ik van mijn cliënten openheid en eerlijkheid vraag, kan het proces best confronterend en moeilijk zijn. Desondanks is het wel heel belangrijk om in gesprek te gaan over de persoonlijke en emotionele kanten van de scheiding. Gesprekken over de financiën en andere zakelijke aspecten gaan immers een stuk soepeler wanneer de emoties wat meer naar de achtergrond zijn geraakt.

Vanzelfsprekend behandelen we tijdens de mediation in Zwaanshoek alles wat er bij een echtscheiding komt kijken. Dat loopt uiteen van de verdeling van de bezittingen tot aan de fiscale gevolgen van de scheiding. Ik begeleid het proces, geef tips, beantwoord jullie vragen en als het nodig is laat ik een adviseur of specialist meekijken.

Zodoende zijn jullie ervan verzekerd dat de zakelijke en financiële kanten van de scheiding goed geregeld zijn. De afspraken die jullie samen maken, leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding

Nog elke dag ben ik trots als ik zie hoe goed het met onze twee dochters gaat en hoe weinig stress zij aan onze scheiding hebben beleefd. Ik weet dat het ook anders kan en dat kinderen maar al te vaak de dupe worden van de scheiding van hun ouders. Tijdens de mediation in Zwaanshoek staan kinderen daarom voorop. Ik streef ernaar dat zij zo min mogelijk last krijgen van de scheiding en dat jullie relatie als ouders stevig overeind blijft. Als jullie willen, ga ik ook in gesprek met de kinderen, om hen op een positieve manier bij de echtscheiding te betrekken. De afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

De opluchting die ik voel bij mensen die bij mij de deur uitlopen en bij wie het gelukt is om samen oplossingen te vinden, hoop ik iedereen die gaat scheiden in Zwaanshoek te bezorgen. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek vertel ik graag meer over wat ik voor jullie kan betekenen. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser