Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Zwartsluis

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat u van mij, Herman Schaeffer, als scheidingsmediator regio Zwartsluis mag verwachten

Partijen krijgen in de periode van scheiding te maken met veel onrust en chaos. Als uw scheidingsmediator in Zwartsluis help ik u voortdurend overzicht te houden en zorg ik ervoor dat er op alle gebieden duidelijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt. Mijn deskundigheid wordt daarbij niet beperkt tot de financiële en juridische aspecten van scheiding, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Zwartsluis

Maak kennis met uw mediator Herman Schaeffer

Gezien mijn passie voor mensen in conflictsituaties heb ik mij als mediator gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Eveneens ben ik rechtbankmediator en zijn zowel de juridische alsook de financiële aspecten van scheiding bij mij in goede handen. Dankzij mijn ruime werk- en levenservaring kan ik als scheidingsmediator in Zwartsluis mensen in conflictsituaties op professionele en onderscheidende wijze helpen.

Afronding van het conflict voor een nieuw begin

Als uw scheidingsmediator in Zwartsluis zorg ik ervoor dat er op alle gebieden duidelijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt, waarbij uiteraard rekening is gehouden met de belangen van beide partijen. Ik zorg ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien en u gedurende het proces overzicht houdt. Zodra alle afspraken duidelijk zijn,

zorg ik voor de vastlegging in het convenant. Eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Iedere succesvolle afronding van een conflict geeft mij als scheidingsmediator in Zwartsluis telkens weer bijzonder veel motivatie en energie.

Kosteloze kennismaking met Dé ScheidingsMediator Zwartsluis

Net als u werk ik natuurlijk het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Ik ben daarom ook bereid om op zaterdag of in de avonden met u af te spreken, als u niet anders kunt.

Belt of mailt u mij en het kennismakingsgesprek wordt op zo kort mogelijke termijn gepland. Bent u overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij? Dan zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces in orde maken.

Interessante artikelen