Richard Loedeman

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Zwolle

Richard Loedeman

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (0km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Richard Loedeman

Wat u van scheidingsmediator Richard Loedeman mag verwachten

Een echtscheiding behoort tot de meest stressvolle periodes in een mensenleven. Verdriet, boosheid en frustratie over wat er gebeurd is, maar ook zorgen over de toekomst, maken het voor veel mensen lastig om helder na te denken. Dat terwijl het juist in deze periode belangrijk is om duidelijke afspraken te maken over het afronden van het huwelijk. En wanneer er kinderen zijn, is een goed ouderschapsplan natuurlijk van groot belang. Daarom is het verstandig om bij echtscheiding een mediator in te schakelen. Mijn naam is Richard Loedeman en als scheidingsmediator in Zwolle help ik stellen om hun huwelijk op een waardige manier te beëindigen. Mag ik ook jullie helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Loedeman

Uw mediator in Zwolle

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Richard Loedeman

Jarenlang heb ik in verschillende functies bij een overheidsinstantie en een grote verzekeraar gewerkt, voordat ik besloot om de overstap te maken naar het vak van mediator. Inmiddels ben ik al ruim tien jaar actief met het bijstaan van mensen met relatieproblemen. Als relatietherapeut help ik mijn cliënten om hun relatie te herstellen en als scheidingsmediator ondersteun ik juist bij het zo goed mogelijk beëindigen van het huwelijk.

Cliënten omschrijven mij als rustig en deskundig. Voor de mediation probeer ik een vertrouwde en veilige sfeer te creëren. Het liefst begeleid ik mijn cliënten dan ook vanuit hun eigen huis. Tijdens de mediation gaan we samen in gesprek over alles wat er bij een scheiding aan de orde komt. Dat daar ook emoties bij horen, is geheel vanzelfsprekend. Wantrouwen, frustratie en verdriet staan een constructief gesprek vaak in de weg. Daarom is het belangrijk om de communicatie weer op gang te brengen. Jullie krijgen allebei de kans jullie verhaal te doen en te vertellen wat de scheiding met jullie doet. Dat biedt ruimte om ook over de praktische en financiële zaken in gesprek te gaan. 

Goed geregelde echtscheiding in Zwolle

Als scheidingsmediator in Zwolle zorg ik ervoor dat jullie niets over het hoofd zien bij het regelen van jullie echtscheiding. Van de eigen woning en al jullie spullen, tot aan de pensioenen en een eventueel eigen bedrijf: alles komt aan bod. Ik treed op als gespreksleider, maar de beslissingen nemen jullie zelf.

Duidelijke, weloverwogen afspraken waar jullie allebei achter staan, hebben immers de grootste kans om in de toekomst stand te houden. Aan de hand van deze gesprekken stel ik voor jullie het echtscheidingsconvenant op.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Zwolle

Wanneer jullie kinderen hebben, dan krijgen zij vanzelfsprekend speciale aandacht tijdens de mediation in Zwolle. Met de juiste ondersteuning is het mogelijk om de impact van de scheiding zo beperkt mogelijk te houden. Daarover gaan we in gesprek, maar we gaan natuurlijk ook aan de slag met het ouderschapsplan. Onder meer door de juiste vragen te stellen, help ik jullie om goede afspraken te maken over jullie toekomstige rol als ouders.

Maak een afspraak met Richard Loedeman

Jullie zijn tot de conclusie gekomen dat jullie huwelijk een doodlopende weg is. Wat er ooit was, komt niet meer terug. Als mediator help ik jullie om op een goede manier een streep onder jullie relatie te zetten en een mooie basis te leggen voor een toekomst zonder elkaar. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

KampenMeppelDalfsenHasselt
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Loedeman