Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Zwolle

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat mag u van Herman Schaeffer als mediator Zwolle verwachten?

Bij een scheiding lijkt het soms onmogelijk om te weten wat nu het beste is. De onrust en chaos waarmee het scheidingsproces vaak gepaard gaat, veroorzaakt de behoefte aan een deskundig oordeel en richtinggevende adviezen. Dan heeft u in mij een ervaren en betrokken mediator in Zwolle gevonden, die u helpt door de bomen het bos weer te zien. En vooral om vanuit het negatieve, dat scheiden vaak veroorzaakt, u weer te kunnen richten op de toekomst. Ik ben niet alleen een deskundige op het gebied van de juridische en financiële aspecten van een scheiding. Mijn kennis en kunde strekken zich ook uit over de emotionele kanten van het proces. Zo zijn bijvoorbeeld ook de belangen van kinderen in goede handen wanneer u kiest voor mij als mediator in Zwolle.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Zwolle

Maak kennis met Herman Schaeffer

Met mijn passie voor mensen in een (dreigende) conflictsituatie heb ik mij als MfN family-mediator gespecialiseerd in de bemiddeling bij echtscheiding. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en ben ik als scheidings mediator in Zwolle aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand. De combinatie van mijn rijke levens- en werkervaring met mensen in een conflictsituatie, met daarbij mijn financiële en juridische kennis en kunde, maken dat ik u op een onderscheidende wijze kan helpen.

Wat zijn mijn drijfveren?

In mijn arbeidsverleden heb ik veel gewerkt met mensen in conflictsituaties. Meer dan in andere beroepen heb ik gemerkt hoezeer het vak van scheidingsmediator het verschil kan maken en hoeveel tastbare successen geboekt worden. Elke succesvolle afronding van het scheidingsproces geeft mij bijzonder veel energie en motiveert mij ook de volgende zaak weer succesvol af te ronden.

Mediator Zwolle: beschikbaarheid & bereikbaarheid

Net als u werk ik graag overdag. Maar ik begrijp dat het voor u niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen. Daarom ben ik ook bereid in de avonden of op zaterdag af te spreken als u niet anders kunt. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk in Zwolle te komen dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het gaat immers om de goede uitkomst!

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek is volledig vrijblijvend én kosteloos. Bent u overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan zullen we de verdere planning voor het scheidingsproces samen opstellen.

Neem contact op met uw mediator in Zwolle.

Interessante artikelen