Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

MfN Geaccrediteerd Familiemediator

Kwaliteit gegarandeerd

De Mediatorsfederatie Nederland is dé representatieve organisatie voor mediators in Nederland. De organisatie maakt zich onder meer sterk voor het borgen van de kwaliteit van mediators in Nederland. Om aangesloten te zijn en te blijven dienen mediators aan diverse voorwaarden te voldoen. Zo laten alle MfN-geregistreerde mediators zich jaarlijks bijscholen om op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld nieuwe regels of gesprekstechnieken.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Wat is een MfN Geaccrediteerd Familiemediator? 

Een MfN Geaccrediteerd Familiemediator is een mediator die aangesloten is bij de MfN en gespecialiseerd is in mediation binnen families.

Specialisaties op het gebied van mediation

Veel mediators zijn gespecialiseerd in bepaalde soorten mediation. Zo kunnen zij ervoor kiezen om via het MfN een opleiding in familiemediation te volgen en zodoende MfN Geaccrediteerd Familiemediator te worden. Het woord zegt het natuurlijk al, een familiemediator is gespecialiseerd in mediation binnen families. 

Echtscheidingen behoren tot de meest veelvoorkomende zaken binnen familiemediation. MfN Geaccrediteerde Familiemediators hebben doorgaans dan ook veel ervaring met echtscheidingen.

De voordelen van een MfN Geaccrediteerd Familiemediator

De voordelen van begeleiding door een MfN Geaccrediteerd Familiemediator bij echtscheiding zijn groot. Cliënten kunnen erop vertrouwen dat de mediator betrouwbaar en ervaren is en alle benodigde kennis over echtscheidingen in huis heeft. Dat betekent dat zij verzekerd zijn van een mediator die de kennis en capaciteiten heeft om hun huwelijk op een goede manier af te ronden.

MfN Geaccrediteerd Familiemediator bij Dé ScheidingsMediator

Dé ScheidingsMediator beschikt over een netwerk van MfN Geaccrediteerde Familiemediators in heel Nederland. Dat betekent dat er in uw regio altijd een betrouwbare, kundige en ervaren mediator beschikbaar is. Op onze website vindt u het overzicht van mediators per regio. Wilt u meer weten over scheidingsmediation in uw regio? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode