Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Mediators in Friesland

Heeft u samen met uw partner de moeilijke beslissing moeten nemen om de relatie te beëindigen? Dan kan het zomaar zijn dat u hier professionele hulp bij nodig hebt. Een scheidingsmediator in Friesland kan u hierbij helpen. Om een relatie op een prettige manier af te ronden waarbij er afspraken worden gemaakt die voor beide partijen juist is, kan mediation een uitkomst zijn. Samen met een ervaren en geschoolde mediator in Friesland zal uw relatie op een prettige manier worden beëindig, waarna u met opgeheven hoofd verder kunt kijken.

Bent u woonachtig in bijvoorbeeld Joure of Lemmer? Onze mediators in Friesland staan dan graag voor u klaar!

Persoonlijke begeleiding door middel van mediation in Friesland

Scheiden van uw partner is een emotioneel en moeilijk proces dat veel impact kan hebben op niet alleen uzelf en uw partner, maar ook uw kinderen. Onze mediators in Friesland begeleiden u gedurende het volledige proces. Zo zorgen ze dat u de scheiding op een goede manier kunt afronden en de belangen van alle partijen te allen tijde worden behartigd. Er worden dus altijd passende oplossingen gezocht. Een goede en duurzame afronding is dan ook de grootste drijfveer van onze scheidingsmediators.

Bent u op zoek naar een mediator in Friesland? Dan vindt u op deze pagina al onze geregistreerde mediators waarmee u in contact kunt komen. Er zijn verschillende locaties waar u ze kunt bezoeken, maar indien gewenst bezoeken u gewoon thuis. Tevens is het ook mogelijk om de sessie(s) online te laten plaatsen. Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.