Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

RFEA

Een scheiding is een emotionele tijd, en daarbij moet dan ook nog eens veel geregeld worden. Bij het maken van beslissingen rondom uw echtscheiding is deskundige hulp nodig. Er is immers ook een aantal financiële zaken dat op een rijtje moet worden gezet. Nu en in de toekomst. Want u zult bijvoorbeeld ook belastingaangifte moeten doen over het jaar waarin u bent gescheiden, en hier komt meer bij kijken dan u wellicht gewend bent. Een RFEA financieel echtscheidingsadviseur kan u hierbij helpen.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

RFEA keurmerk

Een RFEA mediator kan u voorzien van deskundig financieel advies bij uw scheiding. Niets wordt vergeten. In een tijd van zorgen is dit dan één zorg minder.

Een aantal van onze mediators beschikt over het RFEA keurmerk. Dit kwaliteitskeurmerk houdt in dat de mediators de FEA opleiding hebben gevolgd bij één van de slechts drie geaccrediteerde opleidingsinstituten. Daarnaast wordt van RFEA mediators verwacht dat zij zich voortdurend blijven ontwikkelen middels Permanente Educatie. Ze dienen eens per twee jaar een praktijkcasus uit te werken om te bewijzen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de RFEA.

Gedragscode

Behalve dat ze beschikken over de juiste kennis en opleiding, dienen RFEA mediators zich ook te houden aan gedragseisen welke staan beschreven in de gedragscode. Daarin staat onder andere dat er integer, transparant, vertrouwelijk en deskundig te werk moet worden gegaan. De gehele gedragscode is online te bekijken.

Onze gekwalificeerde mediators

U kunt zelf in het RFEA register opzoeken of uw mediator geregistreerd staat. Wanneer u kiest voor een scheidingsmediator met RFEA keurmerk, kiest u voor deskundig advies op zowel praktisch als financieel gebied.
 

Dit zijn onze RFEA mediators:

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode