Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Scheiden, wat nu?

De scheidingsmediator biedt hulp bij echtscheiding

Het besluit om te gaan scheiden maakt de communicatie nog moeilijker dan die tevoren soms al was. Emoties verhinderen dat naar elkaar geluisterd wordt en dat u samen verstandige beslissingen neemt. En toch wilt u ondanks alles op een goede manier uit elkaar gaan en nieuwe conflicten voorkomen. Dan biedt een goede scheidingsbegeleiding uitkomst!

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Dé ScheidingsMediator is neutraal, onpartijdig maar begripvol

De mediator van Dé ScheidingsMediator treedt op als een neutraal, onafhankelijk maar begripvol persoon die zorgt dat het gesprek tussen u en uw (ex-)partner op gang komt. Uw mediator zal goed luisteren naar hetgeen u te zeggen heeft en blijft voortdurend bewaken dat uw belangen de verdiende aandacht krijgen.

Dé ScheidingsMediator bewaakt het evenwicht aan tafel

Ieder persoon is anders. De een spreekt soms gemakkelijker dan de ander of is beter dan de ander in staat om zijn of haar gevoelens te uiten. Dan is het belangrijk dat beiden dezelfde kansen krijgen om hun mening en gevoelens te uiten.

Zo kan het ook gebeuren dat de ene partij beter financieel onderlegd is dan de ander. Soms heeft iemand helaas niets met cijfers. Dan zorgt de mediator ervoor dat alle financiële informatie op een eenvoudige manier uitgelegd wordt. De mediator is past tevreden als beide partijen de uitleg voor de volle 100% begrijpen.

Review over Afra Koning, Nijmegen Fantastisch
Goede communicatie, duidelijke zinsvorming, onderneemt gelijk actie mochten er foutjes instaan Sandra Van den broek, Beuningen Gld 30-09-2020

Dé ScheidingsMediator denkt vanuit zijn kennis en ervaring creatief met u mee

In de praktijk blijkt dat dikwijl te lang wordt vastgehouden aan één oplossing, terwijl er veel meer opties bestaan. Dan is het goed dat Dé ScheidingsMediator u informeert over die andere mogelijkheden, waardoor u een echte keuzemogelijkheid heeft. Wij noemen dat 'vergroten van de taart'.

Bekijk onze mediators

Zorgvuldige vastlegging van afspraken in convenant en ouderschapsplan

Zodra er op alle onderdelen duidelijke afspraken gemaakt zijn, gaat het er vooral ook om dat deze op een juridisch en zorgvuldige manier worden vastgelegd in het convenant en (indien nodig) in het ouderschapsplan.
De Mediators van Dé ScheidingsMediator zorgen ervoor dat deze juridische documenten 'waterdicht' zijn, waardoor toekomstige conflicten voorkomen worden.

De mediators van Dé ScheidingsMediator garanderen dat er duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt waar beide partijen na hun scheiding mee uit de voeten kunnen. Zo kan het verleden op een nette manier worden afgesloten en wordt er een goede basis gelegd voor een toekomst waarin nadrukkelijk rekening is gehouden met uw individuele belangen, alsook die van uw eventuele kinderen.

Wat anderen over ons zeggen
Daar zijn we trots op
Review over Jan Snijders, Breda Een snelle en correcte afhandeling.
Jan is helder in zijn communicatie en verwerkt aangeleverde documenten snel. Hij neemt je stap voor stap mee door het proces. In ons geval de scheiding met twee kinderen, de verdeling en een duidelijk financieel overzicht ten tijde van de echtscheiding en de situatie daarna. Het contact verliep prettig en hij was altijd beschikbaar als er nog vragen waren. Wichert, Apeldoorn 12-09-2020
Review over Hans Verbruggen, Den Bosch Goed
Ik zou deze mediator van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en accuraat. Petra de Vries, Den Bosch 25-08-2020
Review over Afra Koning, Arnhem Fantastisch
Goede communicatie, duidelijke zinsvorming, onderneemt gelijk actie mochten er foutjes instaan Sandra Van den broek, Beuningen Gld 30-09-2020

Scheiden, wat nu? Een mediator inschakelen

Voordelig scheiden met behulp van mediation? Dat kan in heel Nederland met de hulp van Dé ScheidingsMediator. Of u nu een mediator in Utrecht zoekt, hulp van een mediator in regio Limburg wilt of mediation in Amersfoort nodig denkt te hebben: bij ons kunt u terecht. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt dan ervaren of er voldoende klik is met de mediator, en u ontvangt meteen een overzicht van de kosten.

Zoek een mediator in de buurt

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode