Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Als scheidingsmediator in Hof van Twente probeer ik een veilige sfeer voor een eerlijk en open gesprek te creëren. De inhoud van dit gesprek wordt door u en uw (ex)partner bepaald. Ik streef ernaar dat jullie onderlinge communicatie herstelt en dat er duidelijkheid wordt gecreëerd over hoe jullie verder willen. Voor mij als scheidingsbegeleider zijn integriteit, luisteren, empathie en respect de belangrijkste kenmerken van coaching en mediation.

Juist omdat scheiden vaak ingewikkeld is en er veel verschillende aspecten zijn, heb ik besloten om mij in al deze aspecten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Naast MfN Familiemediator en MfN register mediator vind ik het ook belangrijk dat kinderen gedurende de scheiding een stem krijgen. Zij hebben er immers niet om gevraagd, is iets wat ik vaak hoor in de praktijk.

Scheiden met behulp van een mediator

Ik kan als SCHIP mediator helpen om afspraken te maken en de communicatie te herstellen, indien de scheiding complex dreigt te worden. Zowel de juridische en emotionele, alsook de fiscale en financiële kant van scheiding zijn erg belangrijk. Om u in al deze facetten goed te kunnen begeleiden, heb ik er als

Wat anderen over Mediator Hof van Twente zeggen

Daar zijn we trots op

Betrokken en doelgerichte begeleiding

Elma is doelgericht, begripvol en betrokken. Ze verstaat haar vak goed. Zaken die we niet duidelijk hadden , zoekt ze uit en komt ze op terug met een uitleg zodat het allemaal klopt en het proces goed kunnen afronden.
Francis Koop uit OLDENZAAL
10 december 2023

Duidelijk en snel

Lily weet waar ze het over heeft. Zeer vakbekwaam en een rustig persoon wat in een situatie als dit erg prettig is. Ze heeft een luisterend oor die de tijd voor ons nam. Ze heeft onafhankelijke oplossingen voor beide partijen. Zeker een aanrader!!
Jurgen uit Alphen aan den Rijn

Een hele warme en vriendelijke vrouw

Ik vond het heel erg fijn , ze heeft veel begrip en gevoel voor de situatie en werkt erg mee met de wensen en denkt in oplossingen. Het voelde erg vertrouwd en warm. Zeker aan te raden.
Iwan uit Haaksbergen

Goede hulp in lastige situaties

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Deskundig persoon.

De begeleiding van ons scheidingsproces in goede banen geleid. Zeer deskundige mediator. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Anne uit Denekamp

Ik heb het hele proces als prettig ervaren

We zijn goed geholpen met het hele proces en zeer tevreden over de professionele begeleiding.
Danielle uit Woerden

scheidingsmediator in Hof van Twente voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.  Als mediator bij scheiding ben ik blij wanneer ik mijn cliënten het gevoel heb gegeven dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en op basis daarvan een goede keuze hebben kunnen maken.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Hof van Twente?

Spreekt mijn werkwijze u aan, dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ongeveer twee uur. over het algemeen vinden deze gesprekken bij u thuis plaats, maar indien gewenst kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik u meer uitleg geven over mijn werkwijze en kunt u beiden uw mening vormen of ik de juiste persoon ben die u gedurende deze lastige periode zal begeleiden. Mailt of belt u Dé ScheidingsMediator Hof van Twente voor meer informatie of advies.