Een mediator bij scheiding

Om de communicatie open te breken en de visie naar de toekomst terug te laten keren kan het in veel gevallen interessant zijn om een mediator in te schakelen. Als je tijdens het oriënteren merkt dat jullie er samen niet aan uit komen of dat je het gevoel heeft niet gehoord te worden, dan kan de onpartijdige expertise van een mediator van Dé ScheidingsMediator van pas komen. Alle mediators zijn ingeschreven bij het MfN register, waardoor je kunt rekenen op maximale expertise.

Wat te doen bij een scheiding?

Voor de meeste mensen in scheiden een geheel nieuwe ervaring. De te nemen stappen kunnen intimiderend zijn en dit maakt het oriënteren op een echtscheiding niet eenvoudiger. Omdat er veel emoties aan bod zijn en de communicatie doorgaans slechter is, kan het behulpzaam zijn om een mediator in te schakelen. Meer informatie over de stappen die je kunt nemen bij een scheiding vind je op deze pagina.

Het aanvragen van een scheiding

Het daadwerkelijke aanvragen een scheiding is een emotioneel proces. De mediators van Dé ScheidingsMediator staan voor je klaar om je te begeleiden gedurende het volledige traject, van A tot Z. Zo assisteren wij cliënten die zich nog aan het oriënteren zijn op een scheiding, maar ook cliënten die zich in de laatste trajecten van de scheiding bevinden. Op elk moment kan het zomaar vermoeizamen, waardoor onpartijdige expertise de uitkomst kan bieden. Omdat het aanvragen van een scheiding een uitgebreid traject is, hebben we hier ook uitgebreid aandacht aan besteed.

Dé ScheidingsMediator

Dé ScheidingsMediator is een partij van ervaren MfN-registermediators, die aandacht hebben voor je. Veel van de mediators zijn gespecialiseerd in het familie aspect en houden hun kennis op peil door permanente educatie. Het netwerk van mediators is verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel een mediator bij je in de buurt is. Kies je voor Dé ScheidingsMediator, dan kies je voor kwaliteit.