Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Oriënteren op een scheiding

Scheiden kan erg moeilijk zijn en verschillende obstakels met zich meebrengen. Bij Dé ScheidingsMediator begrijpen we dit als geen ander. Om deze reden bieden wij zo volledig mogelijke informatie om ervoor te zorgen dat u vindt waar u naar opzoek bent. Het orientatieproces verschilt voor iedereen, waardoor de informatievoorziening niet voor iedereen hetzelfde moet zijn. Denk hierbij aan scheiden met kinderen, de keuze tussen een mediator of een advocaat en wat u moet doen als u samen een koophuis heeft. Dergelijke informatie is allemaal te vinden op onze website.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Wat te doen bij een scheiding?

Voor de meeste mensen in scheiden een geheel nieuwe ervaring. De te nemen stappen kunnen intimiderend zijn en dit maakt het oriënteren op een echtscheiding niet eenvoudiger. Omdat er veel emoties aan bod zijn en de communicatie doorgaans slechter is, kan het hulpvol zijn om een mediator in te schakelen. Meer informatie over de stappen die je kunt nemen bij een scheiding vind je op deze pagina.

Review over Richard Gregoire, Rotterdam Een fijne bemiddelaar om tot goede afspraken te komen.
Ik ben zeer tevreden. Vakkundig en snel zijn de woorden die als eerste in mij opkomen. Zeer goed bereikbaar en je kunt met al je vragen terecht. We hebben niet lang hoeven wachten op informatie of antwoorden op vragen. Vaak kregen we binnen een dag al antwoord. Rebecca Manoch, ZOETERMEER 12-04-2021

Een mediator bij scheiding

Om de communicatie open te breken en de visie naar de toekomst terug te laten keren kan het in veel gevallen interessant zijn om een mediator in te schakelen. Als u tijdens het oriënteren merkt dat jullie er samen niet aan uit komen of dat u het gevoel heeft niet gehoord te worden, dan kan de onpartijdige expertise van een mediator van Dé ScheidingsMediator van pas komen. Alle mediators zijn ingeschreven bij het MfN register, waardoor u kunt rekenen op maximale expertise.

Het aanvragen van een scheiding

Het daadwerkelijke aanvragen een scheiding is een emotioneel proces. De mediators van Dé ScheidingsMediator staan voor u klaar om u te begeleiden gedureden het vollede traject, van A tot Z. Zo assisteren wij cliënten die zich nog aan het oriënteren zijn op een scheiding, maar ook cliënten die zich in de laatste trajecten van de scheiding bevinden. Op elk moment kan het zomaar vermoeizamen, waardoor onpartijdige expertise de uitkomst kan bieden. Omdat het aanvragen van een scheiding een uitgebreid traject is, hebben we hier ook uitgebreid aandacht aan besteed.

Alle informatie over het aanvragen van een scheiding

Dé ScheidingsMediator

Dé ScheidingsMediator is een partij van ervaren Mfn-registermediators, die aandacht hebben voor u. Veel van de mediators zijn gespecialiseerd in het familie aspect en houden hun kennis op peil door permanente educatie. Het netwerk van mediators is verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel een mediator bij u in de buurt is. Kiest u voor Dé ScheidingsMediator, dan kiest u voor kwaliteit.

Lees hier meer over ons

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode