Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E contact@descheidingsmediator.nl

KIES Mediator

Een scheiding is een emotionele en lastige periode. Een scheiding met kinderen is echter nog een zorg extra. Goed uit elkaar gaan is vaak lastig, maar wanneer er kinderen in het spel zijn, wel de beste oplossing. Een KIES mediator kan dan hulp bieden. Zo kunt u als partners uit elkaar, en als collega-ouders een nieuwe weg inslaan.

Vind een mediator voor een
gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Kinderen In Een Scheiding

KIES staat voor Kinderen In Een Scheiding. Kinderen staan namelijk al snel aan de zijlijn wat betreft de scheiding. Papa en mama regelen alles, en er worden keuzes gemaakt met de kinderen als focus. Maar wat willen de kinderen zelf? En wat voelen, ervaren en wensen zij? Een KIES Mediator geeft kinderen ook een stem in de scheiding. Enkele van onze mediators voeren zelfs gesprekken met alleen de kinderen, zodat ook zij betrokken worden in het gehele proces. 

Een KIES mediator begeleidt

Iets wat u als ouder niet wil, maar wat onherroepelijk gebeurt: kinderen worden altijd belast tijdens een scheiding. Zelfs als de scheiding optimaal en vriendschappelijk verloopt, voelen kinderen zich alsnog verdrietig en soms zelfs in de steek geladen door een of beide ouders. Een KIES mediator helpt niet alleen bij het begeleiden van het gehele scheidingsproces, maar begeleidt ook in de overstap van partners naar co-ouders. De KIES mediator kijkt dan met name naar de belangen en behoeften van de kinderen. Verder blijft de mediator geheel neutraal, zoals u van een mediator mag verwachten.

De beste uitkomst voor de kinderen

En laten we eerlijk zijn: ook voor de ouders. Uiteindelijk wilt u toch het beste voor de kinderen? Een scheiding is nu eenmaal een emotionele en moeilijke periode, maar de KIES mediator zorgt ervoor dat het beste van de situatie wordt gemaakt. Uiteindelijk is het doel dat u allemaal met een goed gevoel naar de toekomst kunt kijken.
 

Dit zijn onze KIES mediators:

Angelique van Nistelrooij - Mediator Amsterdam

 

Vind een mediator voor een
gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode