Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Dé ScheidingsMediator: een keurmerk voor kwaliteit

Dé ScheidingsMediator is met bijna 30 aangesloten mediators het grootste netwerk van scheidingsmediators in Nederland, en groeit de komende jaren door naar een kleine 40 aangesloten professionals. Op deze manier wordt heel Nederland deskundig en persoonlijk bediend door een familiemediator in uw buurt. Onze mediators zijn ervaren en betrokken MfN-registermediators die allen gespecialiseerd zijn in bemiddeling bij echtscheiding. Velen zijn rechtbankmediator en werken samen met de Raad voor Rechtsbijstand. De meesten zijn erkend familie mediator en allen zijn als MfN registermediator aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN): een waarborg voor kwaliteit. Veel aangesloten mediators hebben een financiële achtergrond en/of zijn juridisch geschoold.

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Trainingen en kennis binnen Dé ScheidingsMediator

De aangesloten mediators van Dé ScheidingsMediator hebben vanuit het kwaliteitsregister van de MfN een voortdurende verplichting tot bij- en nascholing (Permanente Educatie, oftewel PE). Dé ScheidingsMediator investeert daarom ook hierin. Het is immers belangrijk dat uw mediator op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van methodieken, wetgeving en jurisprudentie om scheidende partners en ouders zo professioneel en goed mogelijk mogelijk te kunnen begeleiden. Als organisatie is Dé ScheidingsMediator daarom ook officiële PE-aanbieder van de MfN.

De aangesloten mediators hebben zich gecommitteerd om vier keer per jaar een dag samen te komen voor studie, training, kennisdeling en intervisie. Verder ontvangen de mediators persoonlijke coaching vanuit de dagelijkse leiding van Dé ScheidingsMediator en is er een uitgebreid online kennis netwerk. Door onze gezamenlijke kennis, kunde en ervaring kunnen we u daarom begeleiden op een evenwichtige, deskundige en betrokken wijze bij het scheidingsoverleg tussen u en uw (ex)-partner. U wordt van A tot Z bijgestaan. De bemiddelaars van Dé ScheidingsMediator beschikken allen over de daarvoor benodigde financiële, fiscale en juridische kennis en kunnen uit de kennis uit het netwerk putten waar gewenst. U heeft geen andere deskundigen meer nodig!

Wat anderen over ons zeggen
Daar zijn we trots op
Review over Ivette Folkers, Emmen grote mate van betrokkenheid.
Betrokken,deskundig,eerlijk, kiest geen partij en een warme persoonlijkheid. wilfred, emmen 01-02-2021
Review over Patricia van der Zande, Utrecht Goede hulp bij moeilijke zaken
Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin. Frans, Woerden 08-03-2021
Review over Elma Schouten, Enschede Deskundig persoon.
De begeleiding van ons scheidingsproces in goede banen geleid. Zeer deskundige mediator. Alles tot in de puntjes verzorgd. Anne, Denekamp 16-10-2020

Dé ScheidingsMediator: altijd bij u in de buurt

Ons netwerk van aangesloten mediators is verspreid over heel Nederland. Onze mediators zijn actief in o.a. LeidenArnhemVenloApeldoornBreda en noem maar op. Dit betekent dat u altijd een scheidingsmediator bij u in de buurt kunt vinden. Maak gebruik van onze 'vind mediator' functie door uw postcode in te vullen. U krijgt dan meteen de meest bekwame MfN scheidingsmediator bij u in de buurt.

Er worden regelmatig groepstrainingen gegeven om de kennis en kwaliteit op het hoogste niveau te houden, dus u bent verzekerd van deskundige hulp wanneer u kiest voor Dé ScheidingsMediator.

Dé ScheidingsMediator: dagelijkse leiding en klachtenregeling

De dagelijkse leiding van Dé ScheidingsMediator is in handen van MfN registermediator Herman Schaeffer. Hij is als ervaringsdeskundige (zelf gescheiden, en de trotse vader van een samengesteld gezin met een mooi stel jonge pubers) en als veelzijdige mediation ondernemer betrokken bij de inhoudelijke leiding van Dé ScheidingsMediator. Zijn missie is om de Nederlandse samenleving ten dienste te zijn met een kwalitatief hoogstaand netwerk van scheidingsprofessionals, waarbij iedere Nederlandse burger toegang heeft tot de beste dienstverlening voor partners, ouders én kinderen. En dat niet alleen tijdens uw scheiding, maar ook daarna (nazorg mediation pagina template maken voor Erwin) en bij nieuwe samengestelde gezinnen (preventie mediation pagina template maken voor Erwin). Wat daarbij voor hem erg belangrijk is, is dat uw financiële positie geen enkele rol mag spelen in de kwaliteit die u krijgt van uw familiemediator. Vrijwel iedere mediator is dan ook aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand om subsidie (toevoeging) voor u te kunnen aanvragen; en we werken eraan dat de enkele mediator die dat nog niet is het binnen afzienbare tijd ook kan aanbieden.

Herman coördineert verder de PE (Permanente Educatie), coaching en de persoonlijke en zakelijke uitdagingen rondom het ondernemerschap van iedere mediator. Mocht het voorkomen dat er om een of andere reden een klacht is ten aanzien van een van de aangesloten mediators of er iets niet prettig verloopt in uw mediation, dan kunt u altijd bij Herman Schaeffer terecht voor uw vragen, en wordt er samen met u constructief gezocht naar een oplossing waar u mee verder kunt. Mailt u dan uw klacht, vraag of verzoek naar [email protected] en hij neemt in de regel diezelfde dag nog contact met u op .

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode