Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Dé ScheidingsMediator

Deskundig, begripvol en ontzorgend

Uit elkaar, maar mét elkaar. Met Dé ScheidingsMediator kiest u ervoor om samen bruggen te bouwen in plaats van te touwtrekken. Allemaal onder deskundige begeleiding, van A tot Z, zodat u kunt werken naar een nieuwe toekomst.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Dé ScheidingsMediator: een keurmerk voor kwaliteit

Dé ScheidingsMediator bestaat uit een selecte groep ervaren MfN-registermediators die allen gespecialiseerd zijn in bemiddeling bij echtscheiding. Vaak zijn ze ook rechtbankmediator en werken ze samen met de Raad voor de Rechtsbijstand. De meesten zijn erkend family mediator en allen zijn als MfN registermediator aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN): een waarborg voor kwaliteit. Veel aangesloten mediators hebben een financiële achtergrond en/of zijn juridisch geschoold.

De aangesloten mediators van Dé ScheidingsMediator hebben een permanente verplichting tot bij- en nascholing. Zij komen dan ook meerdere malen per jaar voor studie en training bij elkaar. Door hun kennis, kunde en ervaring begeleiden zij u op evenwichtige, deskundige en betrokken wijze bij het scheidingsoverleg tussen u en uw (ex)-partner. U wordt van A tot Z bijgestaan. De bemiddelaars van Dé ScheidingsMediator beschikken allen over de daarvoor benodigde financiële, fiscale en juridische kennis. U heeft geen andere deskundigen meer nodig!

MfN-register voor mediators

Alle mediators van Dé ScheidingsMediator zijn opgenomen in het MfN, het kwaliteitsregister voor mediators in Nederland. Dit betekent dat zij voldoen aan de toetredingseisen van het register en dat zij werken volgens bepaalde reglementen en modellen die zijn opgesteld door de Stichting Kwaliteit Mediators. Daarnaast moeten MfN mediators aantoonbare ervaring hebben en dienen zij hun kennis op peil te houden met permanente educatie.

Bekijk onze mediators

Dé ScheidingsMediator: altijd bij u in de buurt

Ons netwerk van aangesloten mediators is verspreid over heel Nederland. Onze mediators zijn actief in o.a. Leiden, ArnhemVenlo, Apeldoorn, Breda en noem maar op. Dit betekent dat u altijd een scheidingsmediator bij u in de buurt kunt vinden. Maak gebruik van onze 'vind mediator' functie door uw postcode in te vullen. U krijgt dan meteen een overzicht met vakbekwame MfN mediators bij u in de buurt. 

Er worden regelmatig groepstrainingen gegeven om de kennis en kwaliteit op het hoogste niveau te houden, dus u bent verzekerd van deskundige hulp wanneer u kiest voor Dé ScheidingsMediator.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode