Sneller én gemakkelijker

Maak je gebruik van bemiddeling bij scheiding, dan verloopt het scheidingsproces sneller en gemakkelijker omdat de basis van mediation ligt in het scheppen van vertrouwen. Het maken van afspraken verloopt hierdoor soepeler, zonder dat er een rechter dient te worden ingeschakeld. Je komt er door mediation bovendien achter dat jullie wel degelijk kunnen communiceren. Dit biedt vertrouwen voor het maken van afspraken in de toekomst.

Wat is scheidingsbemiddeling?

Tijdens echtscheidingsbemiddeling begeleidt een mediator partners in het scheidingsproces bij het zoeken naar oplossingen en het maken van de juiste keuzes. De scheidingsbemiddelaar is een onafhankelijk persoon die alle zaken omtrent scheiding met beide partners doorneemt. Hierdoor zijn de partners meer tot overleg in staat en kunnen er weloverwogen afspraken worden gemaakt.

Neem contact op voor bemiddeling bij scheiding

Wil je scheiden en kom je er niet uit met je partner? Dan kan het raadzaam zijn om een mediator in te schakelen. Maak samen de juiste keuzes en kies ervoor om in goed overleg uit elkaar te gaan via scheidingsbemiddeling. Onze ervaren en deskundige scheidingsmediators helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.