Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Echtscheidingsbemiddeling

Een effectieve manier van scheiden

Willen u en uw partner scheiden, dan is dat de start van een zeer ingrijpende periode waarin verschillende emoties de overhand nemen. Jullie hebben beide een eigen belang waar u voor wilt vechten of ideeën over een eerlijke verdeling. Kunt u niet goed naar elkaar luisteren en elkaar niet meer begrijpen? Dan wordt het lastig om afspraken te maken. Echtscheidingsbemiddeling wordt dan als de meest effectieve manier van scheiden gezien.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Wat is scheidingsbemiddeling?

Tijdens echtscheidingsbemiddeling begeleidt een mediator partners in het scheidingsproces bij het zoeken naar oplossingen en het maken van de juiste keuzes. De scheidingsbemiddelaar is een onafhankelijk persoon die alle zaken omtrent scheiding met beide partners doorneemt. Hierdoor zijn de partners meer tot overleg in staat en kunnen er weloverwogen afspraken worden gemaakt.

Sneller én gemakkelijker

Maakt u gebruik van bemiddeling bij scheiding, dan verloopt het scheidingsproces sneller en gemakkelijker omdat de basis van mediation ligt in het scheppen van vertrouwen. Het maken van afspraken verloopt hierdoor soepeler, zonder dat er een rechter dient te worden ingeschakeld. U komt er door mediation bovendien achter dat jullie wel degelijk kunnen communiceren. Dit biedt vertrouwen voor het maken van afspraken in de toekomst.

Neem contact op voor bemiddeling bij scheiding

Wilt u scheiden en komt u er niet aan uit met uw partner? Dan kan het raadzaam zijn om een mediator in te schakelen. Maak samen de juiste keuzes en kies ervoor om in goed overleg uit elkaar te gaan via scheidingsbemiddeling. Onze ervaren en deskundige scheidingsmediators helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode