Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Houten

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (8km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van mediator Bert le Blanc mag verwachten

Duidelijkheid, transparantie, een overzichtelijke manier van werken en evenwichtige afspraken. Mijn naam is Bert le Blanc en als mediator in Houten zet ik mij in voor echtscheidingsprocedures met die kenmerken. Ik begeleid jullie stap voor stap door het proces. Samen gaan we in gesprek en maken we afspraken over financiële, juridische en fiscale zaken, maar ook de emotionele aspecten maak ik bespreekbaar. Hebben jullie kinderen, dan staat hun positie voor mij centraal. Zij mogen immers niet de dupe worden van jullie beslissing om uit elkaar te gaan. Mag ik helpen om jullie echtscheiding in Houten van A tot Z te regelen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Houten

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Tientallen jaren lang heb ik mij als advocaat en later bedrijfsjurist beroepsmatig bezig gehouden met geschillen tussen diverse partijen. Ik heb conflicten opgelost, beheersbaar gemaakt en helpen voorkomen. Het zit in mijn aard om bemiddelend en conflictoplossend te werken. Omdat ik een ‘geboren bemiddelaar’ zou zijn, adviseerden mensen in mijn naaste omgeving mij om van mediation mijn beroep te maken. Ik ben blij dat ik hun advies heb opgevolgd en sinds enkele jaren als professioneel mediator in Houten mag werken. Ik vind het geweldig om te helpen om mensen weer een nieuwe toekomst te geven.

Een goed geregelde echtscheiding in Houten

De scheidingsmediation begint bij mij altijd met de vraag over de ‘scheidingsmelding’. Wie heeft op welk moment en waarom aangegeven te willen scheiden? Ik vraag hoe dat zo gekomen is en of jullie allebei achter de scheiding staan. Ook spreken we jullie verwachtingen van de mediation door. Een echtscheiding is een moeilijk proces waar vaak heftige emoties bij komen kijken. Die emoties mogen er tijdens de mediation ook zijn. Door mijn levenservaring heb ik een goed gevoel ontwikkeld om emoties op een prettige manier in goede banen te leiden. Uit ervaring weet ik dat cliënten dat erg op prijs stellen.

Ik creëer een rustige sfeer waarin we gestructureerd op zoek gaan naar oplossingen voor alle vraagstukken die bij een echtscheiding horen. Daarbij kunnen jullie steunen op mijn uitgebreide juridische, financiële en fiscale kennis. Zodra we duidelijkheid hebben gecreëerd over zaken als de woonsituatie, de verdeling van de bezittingen, het pensioen en eventueel een eigen bedrijf, leg ik de afspraken voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

We nemen de stukken vervolgens gezamenlijk door. Daarbij toets ik of jullie helder voor ogen hebben wat de afspraken inhouden en wat de mogelijke gevolgen zijn. Daarmee voorkomen we ellendige situaties achteraf.

Kinderen bij echtscheiding in Houten

Een goed geregelde echtscheiding in een prettige sfeer is extra belangrijk wanneer jullie kinderen hebben. Tijdens de mediation in Houten staan zij voor mij centraal. In de eerste bijeenkomst vraag ik bijvoorbeeld of zij al op de hoogte zijn van de aanstaande scheiding. Zo niet, dan geef ik advies over hoe jullie het gesprek kunnen aangaan. We gaan in gesprek over hoe jullie je toekomstige rol als ouders zien en maken daar afspraken over. Die leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mediator Houten

Ik vind het belangrijk dat jullie met een goed gevoel jullie handtekening onder de echtscheiding en de gevolgen daarvan kunnen zetten. Is dat het geval, dan is mijn missie als scheidingsmediator geslaagd. Wilt u meer weten over mediation in Houten? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 308 0065
Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc