Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator Houten

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (8km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van Bert le Blanc, mediator Houten, mag verwachten

Een scheiding is hoe dan ook een ingrijpende periode waarin er veel op jullie afkomt. Vaak vechten allerlei emoties om voorrang, terwijl er ook van alles geregeld moet worden om het huwelijk af te ronden en de toekomst vorm te geven. Als mediator in Houten help ik jullie daarbij. Ik begeleid jullie gedurende het traject en sta klaar voor al jullie vragen, wensen en behoeftes. Willen jullie meer weten? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Houten

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Gedurende mijn hele carrière heb ik mij op allerlei manieren bezig gehouden met het oplossen van conflicten en geschillen. Van nature ga ik op een bemiddelende manier te werk en probeer ik om mensen en hun standpunten dichter bij elkaar te brengen. Op aanraden van mensen om mij heen heb ik op een bepaald moment dan ook besloten om hier mijn werk van te maken. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan en sindsdien werk ik met veel plezier als mediator in Houten. 

Stap voor stap door het scheidingstraject in Houten

Scheidingsmediation in Houten begint voor mij altijd met de vraag wie er het eerst genoemd heeft dat hij of zij wil scheiden. Daarna gaan we dieper in op de achtergronden daarvan. Hoe is het proces verlopen en staan jullie er allebei achter? Wat zijn jullie gevoelens over de situatie? Ook is het prettig wanneer jullie vertellen wat jullie van de scheidingsmediation in Houten verwachten. Samen stellen we vervolgens een stappenplan voor de mediation op. Het traject kan vlot verlopen, maar als jullie wat ruimer de tijd willen nemen om goed na te denken over jullie keuzes, dan kan dat natuurlijk ook. 

Mensen die bij mij aan tafel komen, bevinden zich in een lastige en vaak chaotische conflictsituatie. Het begin van de mediation draait in veel gevallen dan ook om het herstellen van de communicatie en het scheppen van rust en overzicht. Is dat eenmaal gelukt, dan gaan we bezig met de financiële, juridische en praktische aspecten van de scheiding.

Dankzij mijn achtergrond in het bedrijfsleven heb ik veel ervaring met deze zaken, dus ook die kant van jullie echtscheiding in Houten is bij mij in goede handen. Samen maken jullie afspraken over de afwikkeling van het huwelijk en leggen jullie een goede basis voor de toekomst. Ik stel voor jullie het echtscheidingsconvenant op. 

Kinderen centraal bij echtscheiding in Houten

Wanneer jullie kinderen hebben, dan zal ik tijdens de eerste bijeenkomst al de vraag stellen of zij ‘het al weten’. Zo niet, dan denken we samen na over hoe jullie het willen gaan vertellen. Ook in de rest van de mediation in Houten spelen de kinderen een belangrijke rol. Zij mogen niet het slachtoffer worden van jullie scheiding en ook voor jullie zelf is het belangrijk om heldere, werkbare afspraken te maken over jullie toekomstige rol als ouders. Ook deze afspraken leg ik schriftelijk voor jullie vast, in dit geval in een ouderschapsplan. 

Goed gevoel over mediation in Houten

Het belangrijkste doel tijdens de scheidingsmediation in Houten is dat jullie allebei met een goed gevoel jullie handtekening onder de scheidingspapieren kunnen zetten. Willen jullie kennismaken om erachter te komen of ik jullie daarbij mag helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 030 308 0065

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Hoe werkt mediation bij scheidingen in Houten?

Wat kunt u verwachten bij een mediation traject?

Wat kost een mediator bij scheidingen in Houten?

Wat is een goede mediator in Houten?

Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc