Richard Loedeman

Veluwezoom 5
1327AA Almere

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Almere

Richard Loedeman

  • Veluwezoom 5
  • 1327AA Almere
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Almere (0km)
Veluwezoom 5, 1327AA Almere
Lelystad (21km)
Albert Einsteinweg 4, 8218NH Lelystad
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Richard Loedeman

Mediator Richard Loedeman staat voor u klaar

Van een scheiding die uitgevochten wordt voor de rechtbank, wordt niemand beter. Die procedure levert alleen maar verliezers op, zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Ik ben ervan overtuigd dat mediation de beste manier is om een huwelijk af te ronden. Mijn naam is Richard Loedeman en ik ben scheidingsmediator in Almere. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Loedeman

Uw mediator in Almere

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Richard Loedeman

Na een carrière bij een overheidsorganisatie en een grote verzekeraar, ben ik inmiddels al jarenlang actief als mediator in Almere en omgeving. Honderden stellen heb ik mogen begeleiden tijdens hun echtscheiding en regelmatig hoor ik dat cliënten mijn deskundigheid en rustige aanpak waarderen.

Bij een scheiding is het belangrijk om de financiële, juridische, fiscale en praktische zaken goed te regelen. Ik beschik over veel kennis en ervaring op dit gebied, waardoor ik in staat ben om jullie te helpen met het maken van goede en duidelijke afspraken. Die leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant. 

Emotionele afsluiting van de relatie in Almere

Het maken van afspraken gaat doorgaans een stuk makkelijker, wanneer ook de emotionele aspecten van een echtscheiding een prominente rol krijgen tijdens de mediation. Een scheiding betekent verlies: jullie verliezen niet alleen elkaar als partner, maar ook het leven dat jullie samen hadden en alles wat daarbij hoort.

Voor veel mensen is het zoeken hoe ze om moeten gaan met hun emoties en hoe ze hun nieuwe leven vorm moeten geven. Die zoektocht is niet binnen enkele weken klaar, maar begint wel tijdens de mediation in Almere.

Inzicht in de situatie van kinderen tijdens scheiding

Ook voor kinderen betekent de scheiding van hun ouders een groot verlies. Tijdens de mediation in Almere besteed ik dan ook veel aandacht aan hen. Ik geef jullie inzicht in hun situatie en proces. Ook gaan we in gesprek over jullie toekomstige rol als ouders. Ik help jullie om heldere en werkbare afspraken te maken over de zorg voor de kinderen. Die leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Nieuwe toekomst begint bij de mediator

Een scheiding is hoe dan ook een erg stressvolle periode. Als mediator in Almere help ik jullie om rust en structuur aan te brengen en een pad uit te stippelen naar een nieuwe toekomst. Zonder elkaar als partners, maar – wanneer jullie kinderen hebben – nog wel als samenwerkende ouders. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 036 202 3571
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

Lelystad
036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Loedeman