Anouk van der Jagt

Provincialeweg 302
1506MJ Zaandam

T 020 290 3711
E [email protected]

Mediator Almere

Anouk van der Jagt

  • Noordeinde 8a
  • 1121AD Landsmeer
020 290 3711 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Landsmeer (25km)
Noordeinde 8a, 1121AD Landsmeer
Purmerend (26km)
Kwadijkerkoogweg 16, 1442LA Purmerend
Zaandam (33km)
Provincialeweg 302, 1506MJ Zaandam
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Anouk van der Jagt

Wat scheidingsmediator Anouk van der Jagt voor u kan betekenen

Transparantie, rust, zorgvuldigheid en integriteit. Wilt u dat uw echtscheidingsprocedure door die zaken gekenmerkt wordt, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Anouk van der Jagt en als scheidingsmediator help ik stellen in Almere om hun huwelijk waardig af te ronden. Mijn mediation begint bij het herstellen van de communicatie en eindigt met een solide pakket aan afspraken, dat alle betrokkenen een helder toekomstperspectief biedt. Mag ik ook u helpen tijdens uw echtscheidingsprocedure? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Anouk van der Jagt

Uw mediator in Almere

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met de werkwijze van mediator Anouk van der Jagt

Als gespecialiseerd familiemediator begeleid ik stellen in Almere die besloten hebben om te gaan scheiden, tijdens alle fases van het echtscheidingsproces. Vanzelfsprekend heeft een echtscheiding allerlei financiële, fiscale en juridische gevolgen. Cliënten mogen van mij verwachten dat ik over voldoende kennis beschik om hen te informeren over alle aspecten die een rol spelen. Ook kan ik – volgens gangbare richtlijnen – de kinder- en partneralimentatie berekenen. Ik zorg dat ik op de hoogte blijf van de ontwikkelingen op het gebied van personen- en familierecht. Mocht er toch meer specialistische kennis vereist zijn, dan kan ik doorverwijzen naar diverse deskundigen in mijn netwerk. 

Natuurlijk is een echtscheiding veel meer dan een zakelijke kwestie die afgehandeld dient te worden. Ik zie een scheiding in de kern als een relationele kwestie, waarbij verstoorde communicatie of het onvermogen tot constructieve communicatie de primaire oorzaak van de breuk is. Vaak is een van beide partijen meer overtuigd van de noodzaak om te gaan scheiden dan de ander, wat leidt tot conflict, ongeloof, paniek, woede en/of verdriet. Kortom, emoties vieren hoogtij. 

Mijn begeleiding bij echtscheiding in Almere is ten eerste gericht op het de-escaleren van het conflict en het herstellen van de rust. Pas wanneer er bij beide partijen een zeker vorm van rust heerst, kan er gesproken worden over de toekomst. Het maken van duurzame afspraken lukt immers niet wanneer de betrokkenen stijf staan van de stress.

Kinderen bij echtscheiding in Almere

Goede en duurzame afspraken zijn bij uitstek van belang wanneer er kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding. Aan het begin van de mediation maak ik de ouders meteen duidelijk hoe ik over dit onderwerp denk: ik ben namelijk altijd vóór de kinderen. Het is belangrijk dat ouders goed nadenken over de gevolgen van hun scheiding voor de kinderen en daar zo mogelijk goede afspraken over maken. De manier waarop zij met hun scheiding omgaan en hoe ze hun kinderen hierbij betrekken is van cruciaal belang. Lukt het hen om het welbevinden van de kinderen écht op de eerste plaats te zetten, dan is het goed mogelijk om de impact van de scheiding voor de kinderen te beperken. 

Gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt

Mediation draait niet om winnen of verliezen. Daarmee is het probleem immers vaak niet opgelost. Mediation draait om het vinden van aanvaardbare oplossingen voor beide partijen. Als mediator ben ik er om het proces daar naartoe te begeleiden, maar mijn cliënten zijn zelf eigenaar van hun gekozen oplossingen. Zij kunnen zelf immers het beste inschatten wat aanvaardbaar en haalbaar is, voor zowel henzelf als de kinderen. Wilt u tijdens uw echtscheiding zelf de regie houden en vindt u eerlijke en evenwichtige oplossingen belangrijk dan gelijk krijgen? En wilt u niet teveel tijd en geld kwijt zijn aan juridische procedures? Dan help ik u graag tijdens uw echtscheiding in Almere. Neem contact op via Dé Scheidingsmediator voor een gratis kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 020 290 3711
Interessante artikelen
020 290 3711 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt