Herman Schaeffer

P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

T 036 202 3571
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Almere

Herman Schaeffer

  • P.J. Oudweg 4
  • 1314CH Almere
  •  
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat mag u van mij, Herman Schaeffer, als scheidings mediator regio Almere verwachten?

Vaak neemt de kwaliteit van de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip snel af wanneer er wordt besloten om te gaan scheiden. De oorzaak hiervan is dat de emoties, die vaak tegengesteld zijn, de overhand voeren. Onder die emoties verschuilen vaak nog boodschappen die de nodige aandacht verdienen. Besteden we aandacht aan die boodschappen en werken we daar aan, dan kunnen jullie evenwichtige afspraken maken over onder andere de alimentatie, kinderen, pensioenverdeling, financiën en het woonhuis. Ik help u als mediator in Almere graag gedurende dit proces.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Almere

Maak kennis met Herman Schaeffer

Als gespecialiseerd scheidingsmediator in Almere heb ik een passie voor het helpen van mensen in echtscheidingssituaties. Ik bemiddel als neutrale tussenpersoon en zorg ervoor dat alle belangen worden verdedigd, tevens van de kinderen! Daarnaast ben  ik juridisch en financieel onderlegd, zodat ik u op alle vlakken kan bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Ik ben tevens rechtbankmediator en sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand waardoor ik als mediator in Almere voor u subsidie kan aanvragen, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Duidelijke afspraken voor een nieuw begin

Voor mij als scheidings mediator in Almere is het mijn taak en uitdaging om goed naar jullie beiden te luisteren, de boodschappen in jullie emoties te 'horen' en daarmee aan het werk te gaan. Hierdoor kunnen jullie afspraken maken over zowel jullie eigen toekomst alsook die van jullie kinderen. Als scheidingsbegeleider ben ik in staat om deze afspraken vast te leggen in een scheidingsconvenant en, indien jullie minderjarige kinderen hebben, ook in een ouderschapsplan. 

Voor mij als mediator in Almere is het doel dat jullie kinderen in de toekomst terugkijken op de scheiding als een moeilijke en verdrietige periode, maar dat zij wel vinden dat jullie het goed hebben gedaan.

Wij hebben als mens de kracht om in zware en moeilijke tijden te kunnen handelen om het juiste te doen. In vrijwel alle gevallen is de hulp van een professional daarbij welkom. Mijn motivatie is om u in een moeilijke levensfase weer in kracht te brengen, waardoor u de juiste keuzes kunt maken voor uzelf en de kinderen. Het succes hiervan stimuleert mij telkens weer om in een volgende casus het beste van mijn kunnen en kennen te geven.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé Scheidings Mediator in Almere?

Wilt u uw scheiding regelen? Mailt of belt u mij voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij, dan maken we samen een planning voor het scheidingsproces en kan ik u een inschatting geven van de kosten van scheiding. Ik help u als scheidings mediator in Almere graag naar een nieuwe toekomst!

Interessante artikelen