Bert le Blanc

Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Almere (0km)
Veluwezoom 5, 1327AA Almere
Amersfoort (23km)
Arnhemseweg 6, 3817CH Amersfoort
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Bert le Blanc: professionele scheidingsmediator in Almere

Omdat een scheiding al vervelend genoeg is, is het prettig als je met een gerust hart je handtekening onder de scheidingspapieren kunt zetten. Als scheidingsmediator in Almere draag ik, Bert le Blanc, hier zorg voor. Ik begeleid jullie van begin tot eind, zodat de scheiding in goede banen geleid wordt. 
Aan alles wordt gedacht, waardoor jullie niet bang hoven te zijn voor vervelende situaties achteraf. Willen jullie een beroep op mij doen voor mediation in Almere? Neem dan contact met mij op via Dé Scheidingsmediator en plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Almere

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bert le Blanc?

Al sinds 1985 los ik beroepsmatig geschillen tussen partijen op, maak ik conflicten beheersbaar en help ik om ze te voorkomen. Dit deed ik eerst als advocaat en later als eindverantwoordelijk bedrijfsjurist. Als voorzitter van een grote sportvereniging, scheidsrechter en lid van de tuchtcommissie van de KNVB heb ik ook allerlei conflicten voorbij zien komen. 

Vanwege mijn ervaringen met conflicten adviseerden mensen uit mijn directe omgeving mij om als mediator in Almere aan de slag te gaan. “Jij bent een geboren bemiddelaar” is iets wat ik vaak te horen heb gekregen. Ik besloot daarom de stoute schoenen aan te trekken en het advies van de mensen uit mijn omgeving op te volgen om als scheidingsmediator in Almere te beginnen. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van, want ik zet mijn ervaringen graag in om mensen weer een nieuwe toekomst te geven. 

Mijn werkwijze bij een echtscheiding in Almere

Als u een beroep op mij doet voor mediation in Almere, begin ik met de ‘scheidingsmelding’. Het doel hiervan is om te achterhalen wie op welk moment heeft aangegeven te willen scheiden en waarom. Ik vraag beide partijen naar de manier hoe zij dit ervaren hebben en of jullie allebei achter deze beslissing staan. Vervolgens inventariseren we samen wat er allemaal geregeld moet worden en op basis hiervan maak ik een stappenplan. Ik zorg er uiteraard voor dat jullie niets vergeten, zodat de echtscheiding uiteindelijk tot in detail geregeld wordt.

Is alles duidelijk? Dan stel ik een concept van het echtscheidingsconvenant op. Dit concept nemen we tijdens de vervolgbijeenkomsten goed door. Om er zeker van te zijn dat u begrijpt wat er in het convenant staat, toets ik of u weet wat de afspraken inhouden en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Zo blijft jullie achteraf ellende bespaard.

Hoe zit het met de kinderen?

Zijn er kinderen in het spel? Dan vraag ik u tijdens de eerste bijeenkomst of zij op de hoogte zijn van de scheiding. Als dit nog niet het geval is, help ik om de beste manier te vinden om hen in te lichten. Weten de kinderen al wel van de scheiding? Dan gaan we in gesprek over hoe jullie  toekomst er als ouders uit zal zien en maken we afspraken met betrekking tot de kinderen. Op basis hiervan stel ik een concept van het ouderschapsplan op die ik vervolgens met u bespreek.

Maak een afspraak voor mediation in Almere

Lopen jullie tegen problemen aan in het scheidingsproces? Dan biedt mediation in Almere uitkomst. Als ervaren scheidingsmediator ben ik jullie graag van dienst. Willen jullie meer over mij of mijn werkwijze weten? Of zijn jullie benieuwd of ik de beste mediator voor jullie scheiding ben? Maak dan een afspraak via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc