Caroline Brons

Vondellaan 154
3521GD Utrecht

T 030 207 3714
E caroline.brons@descheidingsmediator.nl

Mediator Utrecht

Caroline Brons

  • Vondellaan 154
  • 3521GD Utrecht
  •  
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Utrecht (0km) Toon adres
Vondellaan 154
3521GD Utrecht
Maarssen (6km) Toon adres
Zonnebaan 9
3542EA Maarssen
Scheidingsbemiddelaar Caroline Brons

Wat mag u van mij, Caroline Brons, als scheidings mediator in Utrecht verwachten?

Tijdens de mediation begeleid ik u in alle financiële, fiscale en juridische aspecten die aan de orde komen bij een (echt)scheiding. Als mediator help ik u bij de afweging van belangen en maak ik daarvoor de vereiste alimentatieberekeningen, financiële analyses en vermogensopstellingen. Ook wanneer er sprake is van een bedrijf of ingewikkelde huwelijkse voorwaarden kan ik u als scheidings mediator in Utrecht helpen. Mijn achtergrond als jurist maakt dat ik het convenant en ouderschapsplan, mits van toepassing, zelf opstel en u in begrijpelijke taal uitleg zal geven. Evenveel aandacht besteed ik aan de psychologische en emotionele aspecten van de scheiding. Het is mijn werkwijze u reeds bij de rouwverwerking van een verbroken relatie te begeleiden en u daarna te helpen de omslag te maken van de partnerrelatie naar een collega ouderrelatie. Indien u als ouder daarvoor openstaat, praat ik als mediator in Utrecht ook met de kinderen. Mijn ervaring is dat kinderen zich serieus genomen voelen wanneer zij bij het scheidingsproces worden betrokken. Voor deze zogenaamde kindergesprekken reken ik géén kosten!

Contact opnemen

Contact opnemen met Caroline Brons

Uw mediator in Utrecht

Maak kennis met Caroline Brons

Kortom, scheidingsmediation betekent voor mij als scheidingsbemiddelaar een begeleiding van A tot Z. Als mediator in Utrecht mag u van mij persoonlijke betrokkenheid verwachten en een gevoel voor rechtvaardigheid. Dat betekent dat een evenwichtige belangenafweging steeds mijn uitgangspunt zal zijn.

Ik ben gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling, erkend MfN- Family-mediator en rechtbankmediator. Tevens ben ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Indien u voor gesubsidieerde bijstand in aanmerking komt, zal ik die voor u aanvragen. Vanwege mijn passie voor mediation geef ik als echtscheidingsmediator ook trainingen aan collega's en ben ik voorzitter van de Utrechtse Mediatorsvereniging. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator in goede handen.

De juiste hulp tijdens mediation

Het is mijn taak als scheidingsmediator in Utrecht om cliënten te helpen een nieuw levenspad te kiezen waarin zij weer gelukkig kunnen zijn.

Dat nieuwe levenspad is vooral ook afhankelijk van de kwaliteit van de afspraken die aan de mediationtafel gemaakt worden. Mijn uitdaging ligt erin te zorgen dat mensen op dat nieuwe levenspad weer gelukkig zijn. Als mediator in Utrecht bij scheiding help ik u hier graag bij.

Mediator Utrecht: Gratis kennismaking plannen

Wilt u uw scheiding regelen? Belt of mailt u mij voor een eerste kennismaking. Dat is uiteraard kosteloos. Als u ervan overtuigd ben dat er een klik is tussen u en mij, maken we samen een planning voor het scheidingsproces en kan ik u een inschatting van de kosten van scheiding geven. Als mediator in Utrecht help ik u graag op weg naar een nieuw begin.

Tevens kunt u mij bezoeken op de locaties Leidsche Rijn (OCLR Langerakbaan 157) en Maarssen (Kantoor Lageweijde, Zonnebaan 9).

Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleuten
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info