Patricia van der Zande

Oorsprongpark 7
3581ET Utrecht

T 030 207 3714
E [email protected]

Mediator Utrecht

Patricia van der Zande

  • Oorsprongpark 7
  • 3581ET Utrecht
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Utrecht (0km)
Oorsprongpark 7, 3581ET Utrecht
Vleuten (8km)
Voreneng 34, 3452NL Vleuten
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Patricia van der Zande

Wat u van scheidingsmediator Patricia van der Zande mag verwachten

Een echtscheiding betekent vrijwel altijd een heftige periode. Maar hoe je die in gaat, beleeft en er achteraf op terug kunt kijken, heb je zelf in de hand. Willen jullie financieel, juridisch en fiscaal goede en solide afspraken maken? En willen jullie na afloop – zeker wanneer jullie kinderen hebben – nog goed door één deur kunnen? Dan help ik jullie als scheidingsmediator in Utrecht graag tijdens jullie echtscheidingsproces. Jullie mogen van mij verwachten dat ik jullie wegwijs maak in mogelijkheden, uitgebreid stil sta bij jullie rol als ouders en de afspraken netjes vastleg in de bijbehorende documenten. Zodoende leggen we samen een solide basis voor de toekomst van alle betrokkenen. Kunnen jullie die hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Patricia van der Zande

Uw mediator in Utrecht

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Patricia van der Zande

Mensen omschrijven mij regelmatig als iemand die recht door zee is. Als iemand die van aanpakken weet, gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat en zich niet snel van de wijs laat brengen. Jarenlang heb ik die eigenschappen gebruikt in verschillende functies binnen de communicatiebranche, maar enkele jaren geleden heb ik mijn hart gevolgd en gekozen voor het vak van mediator. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en mag mijzelf onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator in Utrecht noemen. In 2018 heb ik een eigen praktijk geopend.  

Werkwijze als scheidingsmediator in Utrecht

Als scheidingsmediator is het mijn doel om jullie allebei bij te staan in deze moeilijke tijd. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel en alles wat ik tijdens onze gesprekken doe, doe ik met een doel. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich gehoord en gezien voelen en dat de mediation in een veilige sfeer plaatsvindt. Dat gebeurt in een tempo dat bij mijn cliënten past. Het is belangrijk om goed na te denken over wat we bespreken en de tijd te nemen voor het maken van de juiste beslissingen. Ik werk niet met standaard documenten. Ieder mens heeft immers andere behoeftes. Dat betekent dat ik alles voor jullie op maat maak.  

Afspraken over financiële en juridische zaken

Gedurende de mediation informeer ik jullie over financiële, fiscale en juridische mogelijkheden en eventuele consequenties. Ik kan desgewenst een alimentatieberekening of vermogensopstelling maken

Dat proces leidt tot een serie afspraken waar jullie beiden achter staan. Die neem ik vervolgens in begrijpelijke taal op in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Utrecht

Wanneer jullie kinderen hebben, vind ik het belangrijk om daar uitgebreid aandacht aan te besteden. Als scheidingsmediator in Utrecht heb ik veel ervaring met kinderen in echtscheidingen. Zo ben ik coach van De Kinderen Scheiden Mee. Samen kijken we wat jullie nodig hebben om als team van ouders te kunnen blijven functioneren. Daarnaast betrek ik ook graag de kinderen bij het proces. Het gaat immers om hun toekomst en ook om de manier waarop ze later op deze periode terugkijken. Alle afspraken leggen we uiteindelijk vast in een ouderschapsconvenant.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een solide basis voor de toekomst van jullie gezin hebben jullie zelf in de hand. Mag ik jullie helpen bij het leggen van die basis? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 207 3714
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleutenLeidsche Rijn
030 207 3714 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Patricia van der Zande