Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Patricia van der Zande

Jarenlang heb ik mijn kennis en capaciteiten ingezet in de communicatiebranche. Voor een grote uitgever hield ik mij onder meer bezig met tijdschriften. Enkele jaren geleden heb ik niettemin gekozen voor een carrière als mediator. Ik heb diverse opleidingen gedaan, mag mijzelf onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen en heb in 2018 een eigen praktijk geopend. Sindsdien help ik stellen in Vleuten die besloten hebben om te gaan scheiden. Dat doe ik op mijn eigen manier. Cliënten omschrijven mij als iemand die eerlijk is, van aanpakken weet, gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat en zich niet zo snel van de wijs laat brengen.

Kinderen bij echtscheiding in Vleuten

Voor ouders behoort de situatie van hun kinderen vaak tot de belangrijkste dingen die geregeld moeten worden tijdens een echtscheiding. Gedurende de mediation in Vleuten staan we dan ook uitgebreid stil bij jullie toekomstige rol als ouders. Wat vinden jullie zelf belangrijk en wat verwachten jullie van elkaar?

Wat anderen over Patricia van der Zande zeggen

Daar zijn we trots op

Good mediation

Patricia was professional and walked us through the mediation process in a good way. Sometimes it felt like we where taking extra time but I do understand that this was to make sure the decisions we took were 100% correct. Only thing to point out is that I felt charges were a bit higher than expected e.g. when calculating time to set up the parenting plan or answer emails
Angelos Panagiotopoulos uit UTRECHT
10 december 2023

Prima mediator!

Patricia is een prettige persoon om als mediator te hebben. Ze snapt waar ze het over heeft, biedt ruimte voor emoties en let ook nadrukkelijk op het belang van de kinderen. Ze heeft het hele traject op professionele wijze begeleid.
G. Janssen uit Vleuten

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Prettig

Patricia is een aardige, objectieve, onafhankelijke, prettige en deskundige mediator. Denkt met je mee. Geïnteresseerd. Neemt de tijd voor je.
JW uit Utrecht

Ik geef handvatten voor het begeleiden van jullie kinderen en ook de kinderen zelf betrek ik graag bij het proces. Met mijn hulp maken jullie samen duidelijke afspraken, die we uiteindelijk vastleggen in een op maat gemaakt ouderschapsplan.

Financiële en juridische zaken goed geregeld

Daarnaast zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere zaken die om aandacht vragen tijdens een echtscheiding. Wie gaat waar wonen? Wat gebeurt er met het huis? Hoe verdelen we het vermogen en de spullen? Die financiële, fiscale en juridische aspecten behandelen we tijdens de scheidingsmediation stap voor stap. Ik informeer jullie over de mogelijkheden en consequenties. Dat gebeurt in een veilige omgeving en in een tempo dat bij jullie past. Na elk gesprek geef ik jullie huiswerk mee, zodat jullie goed kunnen nadenken over zaken als huisvesting, pensioenen en alimentatie. Het is belangrijk om de tijd te nemen voor het maken van beslissingen. Zodoende komen jullie, wanneer alles achter de rug is, niet voor verrassingen te staan. Hebben jullie de knopen doorgehakt, dan leggen we de afspraken in begrijpelijke taal vast in een echtscheidingsconvenant.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Willen jullie tijdens de echtscheiding solide afspraken maken over de toekomst? Vinden jullie het belangrijk om als ouders nog door één deur te kunnen en ook de kinderen zo goed mogelijk door deze heftige periode te helpen? Dan help ik jullie graag tijdens jullie echtscheiding in Vleuten. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.