Caroline Brons

Vondellaan 154
3521GD Utrecht

T 030 207 3714
E caroline.brons@descheidingsmediator.nl

Mediator Vleuten

Caroline Brons

  • Vondellaan 154
  • 3521GD Utrecht
  •  
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Caroline Brons

Waar mag u bij mij, Caroline Brons, als mediator regio Vleuten van op aan?

Bij alle juridische, financiële en fiscale aspecten van een scheiding die aan de orde komen, zal ik u gedurende de mediation begeleiden. Ik ondersteun u bij het afwegen van belangen en maak de vereiste vermogensopstellingen, alimentatieberekeningen en financiële analyses. Zelfs wanneer er sprake is van ingewikkelde huwelijkse voorwaarden, kan ik als scheidingsmediator in Vleuten u helpen. Gezien mijn juridische achtergrond ben ik in staat het convenant en, indien van toepassing, het ouderschapsplan zelf op te stellen en u in begrijpelijke taal alles uit te leggen.

Andere aspecten waar net zoveel aandacht aan besteed wordt, zijn de psychologische en emotionele kanten van de scheiding. Als scheidingsmediator in Vleuten begeleid ik u in de rouwverwerking van een verbroken relatie, om vervolgens de omslag te kunnen maken van partnerrelatie naar een collega ouderrelatie. Mocht u ervoor opstaan, dan praat ik ook graag met uw kinderen hierover. Uit praktijkervaring heb ik geleerd dat zij zich serieus genomen voelen wanneer ook zij zich mogen uiten gedurende het scheidingsproces. Uiteraard reken ik hiervoor geen extra kosten!

Contact opnemen

Contact opnemen met Caroline Brons

Uw mediator in Vleuten

Wie is Caroline Brons?

Ik ben rechtbankmediator en door het MfN erkend als Family-mediator met een specialisatie in scheidingsbemiddeling. Komt u in aanmerking voor rechtsbijstand, dan kan ik dit aanvragen gezien mijn inschrijving bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Vanwege mijn passie voor mediation ben ik tevens voorzitter van de Utrechtse Mediatorsvereniging en train ik collega's. Uw scheidingsproces is bij mij als scheidingsmediator in Vleuten in goede handen.

Evenwichtige belangenafweging als uitgangspunt

Scheidingsmediation bij mij betekent kortom begeleiding van begin tot eind. Als scheidingsmediator in Vleuten mag u persoonlijke betrokkenheid verwachten en een gevoel voor rechtvaardigheid. Mijn uitgangspunt zal dan ook steeds een evenwichtige belangenafweging zijn.

Als mediator is het mijn taak om u te helpen een nieuw levenspad in te slaan, waardoor u weer gelukkig kunt zijn.

Het nieuwe levenspad krijgt ook vorm door de kwaliteit van de afspraken die aan de mediationtafel gemaakt worden. Ik zie het telkens als een uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen op dit nieuwe levenspad ook echt blij kunnen zijn.

Plan een gratis gesprek in met Dé ScheidingsMediator Vleuten

Bel of stuurt u mij een mail voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien u overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij, stellen we samen de planning op voor uw scheidingsproces en kan ik tevens een inschatting maken van de kosten. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

Het is ook mogelijk om mij te bezoeken op de locaties Leidsche Rijn (OCLR Langerakbaan 157, 3544 PE Utrecht) en Maarssen (Kantoor Lageweijde, Zonnebaan 9, 3542 EA Utrecht).

Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleuten
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info