Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Den Haag (2km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Leiden (10km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (10km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Wassenaar (10km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Katwijk (15km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Wat scheidingsmediator Geraldine Mandas voor u kan betekenen

Bij een scheiding verliezen doorgaans alle betrokkenen. Een huwelijk is niet zo gelopen als beide partijen gehoopt hadden en kinderen verliezen hun ouders als echtpaar. Als mediator in Den Haag zet ik mij in om dat verlies zo beperkt mogelijk te houden. Ik help u om waardig afscheid van elkaar te nemen en tegelijkertijd samen te werken aan een toekomst die voor iedereen goed zal zijn. Ik begeleid het proces, zorg voor overzicht en relevante informatie en begeleid u richting werkbare afspraken. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Den Haag.

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Den Haag

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Mediator Den Haag: maak kennis met Geraldine Mandas 

Als kind van gescheiden ouders weet ik wat een echtscheiding met een gezin kan doen. Die ervaring motiveert mij telkens weer om de scheiding van mijn cliënten in Den Haag voor alle betrokkenen zo goed mogelijk te regelen. Ik ben MfN-geregistreerd familiemediator, RFEA-geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Zodoende beschik ik als mediator over de kennis om uw echtscheiding op financieel en juridisch gebied goed af te handelen.

Inzicht in financiële situatie bij echtscheiding

Bij een echtscheiding komt er immers veel op u af. Rond bijvoorbeeld huis, hypotheek, pensioenen en belastingen verandert er zoveel tegelijk dat het moeilijk is om het overzicht te behouden. Door uw financiële situatie in kaart te brengen, breng ik de rust in het proces terug. Dankzij een helder inzicht in uw situatie stel ik u in staat om weloverwogen beslissingen voor de toekomst te nemen. Met mijn kennis van afwikkeling en ontvlechting van bedrijven ben ik ook een goede gesprekspartner voor ondernemers in Den Haag die gaan scheiden.

Natuurlijk draait het bij een echtscheiding niet alleen om financiële, juridische en praktische zaken. Een scheiding is een heftige gebeurtenis, die vaak gepaard gaat met uiteenlopende emoties. Die emoties mogen er ook zijn tijdens de mediation in Den Haag. U hoeft bij mij maar één keer uw verhaal te doen, wat in deze emotionele tijd wel zo prettig is.

Kinderen bij echtscheiding in Den Haag

Heeft u kinderen, dan zijn hun belangen tijdens de mediation voor mij een belangrijk gespreksonderwerp. Ik help u om de noodzakelijke afspraken helder vast te leggen in een ouderschapsplan. Zo’n plan hoort in mijn ogen mee te ontwikkelen met de kinderen en uw persoonlijke situatie. Daarom blijf ik ook na de afwikkeling van de scheiding beschikbaar voor hulp en ondersteuning. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om het ouderschapsplan te actualiseren. We kijken dan samen welke veranderingen er zijn opgetreden en wat daarvan de gevolgen zijn voor de gemaakte afspraken.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is hoe dan ook een ingrijpende gebeurtenis. Allerlei emoties en vragen over financiële, juridische en praktische zaken komen op u af. Ik bied een totaaloplossing voor alles wat er bij een scheiding komt kijken. Op die manier ontstaat er voor u allebei ruimte voor een nieuwe toekomst. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij als mediator in Den Haag.

Contact opnemen 070 204 3124
Interessante artikelen
070 204 3124 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas