Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Voorschoten (2km)
Papelaan-West 117
2254 AH Voorschoten
Mediator Den Haag (8km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Mediation ondersteunt in complexe situaties en moeilijke tijden

Scheiden zorgt voor een wirwar aan emoties. Het is een turbulente tijd waarin veel zaken veranderen en geregeld moeten worden. Mediation biedt ondersteuning bij echtscheiding. Naast de ruimte die gemaakt moet worden voor de emotionele kant van de scheiding, is het ook erg belangrijk dat er praktisch gehandeld wordt. Het is belangrijk dat er duidelijkheid ontstaat in de te zetten stappen op juridisch, fiscaal en financieel front. Waar bent u wettelijk toe verplicht bijvoorbeeld en gaat u alimentatie betalen of ontvangen? Hoe wordt de omgang met de kinderen geregeld en hoe kunt u het beste met de emoties omgaan die er bij hen spelen? Als geregistreerd familie mediator en  financieel echtscheidingsadviseur, kan ik u bij het complete scheidingsproces ondersteuning bieden. Ik help u om alles goed af te sluiten op zowel financieel, juridisch, fiscaal en emotioneel gebied. Samen met u werk ik aan helder en acceptabel plan voor zowel u als uw ex-partner.

Scheidingsmediator Wassenaar biedt

  • Ondersteuning  bij scheiding van A tot Z.
  • Kijkt samen met u naar het wettelijk verplichte ouderschapsplan.
  • Kijkt welke stappen er gezet moeten worden op financieel, fiscaal en juridisch gebied.
  • Zorgt voor duidelijke en acceptabele afspraken voor beide partijen.
  •  Handelt in het belang van het kind of kinderen.
  • Is onpartijdig, professioneel en praktisch.
  • MfN geregistreerd familie mediator
  • RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator
  • Gediplomeerd financieel planner

Wat anderen over Mediator Wassenaar zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Creëer samen met mediation een nieuw perspectief 

Door uw scheiding verandert er veel en is er een toekomst waarvan u nu de invulling nog niet weet. Dit kan voor veel onzekerheid en onrust zorgen. Tijdens ons mediation traject kijken we samen naar welke zaken er gaan veranderen. We brengen deze zaken in kaart en werken ze stap voor stap af. Dit geeft rust en inzicht. Zowel u als uw ex-partner weten beide precies wat er gedaan moet worden en welke afspraken (er in samenspraak) zijn gemaakt. Mediation zorgt er voor dat u alles op een juiste wijze afhandelt, zodat u voorzichtig weer een blik op de toekomst kunt werpen. 

Op zoek naar een scheidingsmediator Wassenaar? Maak een afspraak met Geraldine

Bij mij hoeft u uw verhaal maar één keer te doen en mag dit zo vaak als u wilt. Ik laat genoeg ruimte voor de emotionele kant van de scheiding, maar ik vraag ook inzet van u. Er zullen stappen gezet moeten worden, zodat we samen tot weloverwogen oplossingen komen. Die zorgen voor een werkbaar plan voor de toekomst. 
Wilt u hulp bij echtscheiding? Neem contact op!