Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Wassenaar (0km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Leiden (2km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (2km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Katwijk (5km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Den Haag (8km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Op zoek naar een scheidingsmediator Wassenaar? Geraldine Mandas biedt bemiddeling bij (echt-)scheiding 

U bent op zoek naar een scheidingsmediator in Wassenaar? Geraldine Mandas biedt bemiddeling wanneer u en uw ex-partner uit elkaar gaan. Door mijn financiële achtergrond, kan ik samen met u alle zaken doorlopen die geregeld moeten worden wanneer u gaat scheiden. U hoeft uw verhaal dus maar één keer te doen. Ik zorg ervoor dat we tot goede afspraken komen en dat alles op financieel, juridisch en fiscaal gebied goed geregeld is. De dingen die voor u nu nog als heel complex voelen, zal ik stap voor stap inzichtelijk voor u maken, zodat u weer controle krijgt over de situatie en met een gerust hart de toekomst in kunt. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Wassenaar

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Mediation ondersteunt in complexe situaties en moeilijke tijden

Scheiden zorgt voor een wirwar aan emoties. Het is een turbulente tijd waarin veel zaken veranderen en geregeld moeten worden. Mediation biedt ondersteuning bij echtscheiding. Naast de ruimte die gemaakt moet worden voor de emotionele kant van de scheiding, is het ook erg belangrijk dat er praktisch gehandeld wordt. Het is belangrijk dat er duidelijkheid ontstaat in de te zetten stappen op juridisch, fiscaal en financieel front. Waar bent u wettelijk toe verplicht bijvoorbeeld en gaat u alimentatie betalen of ontvangen? Hoe wordt de omgang met de kinderen geregeld en hoe kunt u het beste met de emoties omgaan die er bij hen spelen? Als geregistreerd familie mediator en  financieel echtscheidingsadviseur, kan ik u bij het complete scheidingsproces ondersteuning bieden. Ik help u om alles goed af te sluiten op zowel financieel, juridisch, fiscaal en emotioneel gebied. Samen met u werk ik aan helder en acceptabel plan voor zowel u als uw ex-partner. 

Scheidingsmediator Wassenaar biedt 

  • Ondersteuning  bij scheiding van A tot Z.
  • Kijkt samen met u naar het wettelijk verplichte ouderschapsplan.
  • Kijkt welke stappen er gezet moeten worden op financieel, fiscaal en juridisch gebied. 
  • Zorgt voor duidelijke en acceptabele afspraken voor beide partijen. 
  •  Handelt in het belang van het kind of kinderen.
  • Is onpartijdig, professioneel en praktisch. 
  • MfN geregistreerd familie mediator
  • RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator
  • Gediplomeerd financieel planner

Creëer samen met mediation een nieuw perspectief 

Door uw scheiding verandert er veel en is er een toekomst waarvan u nu de invulling nog niet weet. Dit kan voor veel onzekerheid en onrust zorgen. Tijdens ons mediation traject kijken we samen naar welke zaken er gaan veranderen. We brengen deze zaken in kaart en werken ze stap voor stap af. Dit geeft rust en inzicht. Zowel u als uw ex-partner weten beide precies wat er gedaan moet worden en welke afspraken (er in samenspraak) zijn gemaakt. Mediation zorgt er voor dat u alles op een juiste wijze afhandelt, zodat u voorzichtig weer een blik op de toekomst kunt werpen. 

Op zoek naar een scheidingsmediator Wassenaar? Maak een afspraak met Geraldine

Bij mij hoeft u uw verhaal maar één keer te doen en mag dit zo vaak als u wilt. Ik laat genoeg ruimte voor de emotionele kant van de scheiding, maar ik vraag ook inzet van u. Er zullen stappen gezet moeten worden, zodat we samen tot weloverwogen oplossingen komen. Die zorgen voor een werkbaar plan voor de toekomst. 
Wilt u hulp bij echtscheiding? Neem contact op!

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas