Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Voorschoten (2km)
Papelaan-West 117
2254 AH Voorschoten
Mediator Den Haag (8km)
Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Mediation ondersteunt in complexe situaties en moeilijke tijden

Scheiden zorgt voor een wirwar aan emoties. Het is een turbulente tijd waarin veel zaken veranderen en geregeld moeten worden. Mediation biedt ondersteuning bij echtscheiding. Naast de ruimte die gemaakt moet worden voor de emotionele kant van de scheiding, is het ook erg belangrijk dat er praktisch gehandeld wordt. Het is belangrijk dat er duidelijkheid ontstaat in de te zetten stappen op juridisch, fiscaal en financieel front. Waar bent u wettelijk toe verplicht bijvoorbeeld en gaat u alimentatie betalen of ontvangen? Hoe wordt de omgang met de kinderen geregeld en hoe kunt u het beste met de emoties omgaan die er bij hen spelen? Als geregistreerd familie mediator en  financieel echtscheidingsadviseur, kan ik u bij het complete scheidingsproces ondersteuning bieden. Ik help u om alles goed af te sluiten op zowel financieel, juridisch, fiscaal en emotioneel gebied. Samen met u werk ik aan helder en acceptabel plan voor zowel u als uw ex-partner.

Scheidingsmediator Wassenaar biedt

  • Ondersteuning  bij scheiding van A tot Z.
  • Kijkt samen met u naar het wettelijk verplichte ouderschapsplan.
  • Kijkt welke stappen er gezet moeten worden op financieel, fiscaal en juridisch gebied.
  • Zorgt voor duidelijke en acceptabele afspraken voor beide partijen.
  •  Handelt in het belang van het kind of kinderen.
  • Is onpartijdig, professioneel en praktisch.
  • MfN geregistreerd familie mediator
  • RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator
  • Gediplomeerd financieel planner

Wat anderen over Geraldine Mandas zeggen

Daar zijn we trots op

Snelle, zorgvuldige afwikkeling met persoonlijke aandacht.

Het is ontzettend fijn als je in een periode vol emoties kan worden ontzorgd. Ik heb Geraldine ervaren als een zeer kundig professional. Ze werkt snel en zorgvuldig, leest zich goed in in de stukken en schenkt te allen tijde volle aandacht aan de client. Die combinatie van haar vakkundigheid en een bijzonder empatisch vermogen is naar mijn idee uniek. Geraldine overziet de casus op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Eén loket voor alle issues is heel fijn en voorkomt dat je met je stukken en verhaal op verschillende deuren moet kloppen. Haar uitleg is helder, ze staat open voor alle vragen en is bovenal zeer prettig in de omgang. Ik had niet verwacht dat het convenant en het ouderschapsplan zo snel tot stand zouden komen.
Betty uit Den Haag
10 december 2023

Fijne laagdrempelige begeleiding

Ik kreeg op een duidelijk gestructureerde manier begeleiding tijdens deze vervelende fase van scheiden. De kracht van Geraldine ligt in eenvoudig en concreet maken van complexe een complexe situatie. Ze is mensgericht en duidelijk in de communicatie.
Jako Nieuwenweg uit Delft

Super.

Top! In hoeverre scheiden top kan zijn.. Geraldine heeft een heel groot gedeelte van onze zorgen weggenomen, nogmaals dank daarvoor. Duidelijk, kort en krachtig waar nodig, maar toch met veel empathie en zorg. Zeker aan te bevelen!
Annemieke uit Voorschoten

Gestructureerde en professionele aanpak

Ondanks de reden waarom wij naar Geraldine moesten hebben wij het als zeer prettig ervaren. Geraldine heeft kennis van zaken, is professioneel en erg gestructureerd. Zij kon de dingen duidelijk aan ons uitleggen en op een rijtje zetten. Zij heeft een overal kennis ook op financieel vlak wat erg handig is. We konden de onderwerpen snel met haar behandelen en de gehele scheiding was binnen een paar maanden maanden rond waarbij alles duidelijk op papier door haar is gezet.
Anoniem uit Leiden

Zeer deskundig en grote mate van betrokkenheid

Wederom een zeer goed ervaring met Geraldine. 2 Jaar na de scheiding die mede door haar bemiddeling goed verlopen is (uiteraard naar omstandigheden) een belangeloos beroep op Geraldine mogen doen. I.v.m. de verkoop van de woning moest er e.e.a. voor beide partijen goed geregeld worden en wederom heeft Geraldine hier haar deskundigheid én betrokkenheid laten zien. Dus logisch dat ik dit met 5 sterren waardeer, gewoon ontzetten blij met haar!
Peter Ringe uit Voorburg

Goede informatieve begeleiding

Geraldine heeft ons goed begeleid tijdens onze scheiding. Rustig, zakelijk, en met oog voor beider belangen. Ze nam uitgebreid de tijd om de vaak ingewikkelde juridische procedures goed uit te leggen.
Marjolein uit Leiden

Creëer samen met mediation een nieuw perspectief 

Door uw scheiding verandert er veel en is er een toekomst waarvan u nu de invulling nog niet weet. Dit kan voor veel onzekerheid en onrust zorgen. Tijdens ons mediation traject kijken we samen naar welke zaken er gaan veranderen. We brengen deze zaken in kaart en werken ze stap voor stap af. Dit geeft rust en inzicht. Zowel u als uw ex-partner weten beide precies wat er gedaan moet worden en welke afspraken (er in samenspraak) zijn gemaakt. Mediation zorgt er voor dat u alles op een juiste wijze afhandelt, zodat u voorzichtig weer een blik op de toekomst kunt werpen. 

Op zoek naar een scheidingsmediator Wassenaar? Maak een afspraak met Geraldine

Bij mij hoeft u uw verhaal maar één keer te doen en mag dit zo vaak als u wilt. Ik laat genoeg ruimte voor de emotionele kant van de scheiding, maar ik vraag ook inzet van u. Er zullen stappen gezet moeten worden, zodat we samen tot weloverwogen oplossingen komen. Die zorgen voor een werkbaar plan voor de toekomst. 
Wilt u hulp bij echtscheiding? Neem contact op!