Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

MfN registermediator

van Dé Scheidingsmediator

Dé Scheidingsmediator bestaat uitsluitend uit MfN registermediators. Dit betekent dat al onze mediators zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van Mediators federatie Nederland. Het register wordt zowel door de markt als door de Rechtspraak erkend en staat dus garant voor kwaliteit. U weet dus precies waar u aan toe bent wanneer u een MfN registermediator van Dé Scheidingsmediator inschakelt. 

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Erkende kwaliteit 

De MfN registermediators van Dé Scheidingsmediator voldoen aan alle eisen, normen en waarden die de Mediators federatie Nederland stelt. Zo hebben onze mediators allemaal een erkende mediation opleiding gevolgd. Ook zijn ze constant bezig om hun vaardigheden en kennis op peil te houden middels permanente educatie en peer-reviews. Dit betekent dat alle mediators getoetst en getest worden op hun kwaliteitsniveau. U kunt er dus op vertrouwen dat uw MfN registermediator op de hoogte is van de laatste wetgeving en regels, en u optimaal van dienst kan zijn.

Uniforme werkwijze van alle MfN registermediators

Mediaton is de meest goedkope en korte manier van scheiden. In dit geval is goedkoop geen duurkoop, want geregistreerde mediators dienen aan een bepaalde werkwijze te voldoen die is onderzocht en bepaald door de Mediation federatie Nederland. Alle MfN registermediators van Dé Scheidingsmediator zullen dus op een gelijke manier te werk gaan, volgens bewezen modellen. We werken snel en effectief, maar wel aangepast aan úw tempo en persoonlijke situatie. 

Dé Scheidingsmediator 

Bent u op zoek naar een erkende, gekwalificeerde MfN registermediator die u kan bijstaan tijdens uw scheiding? Dé Scheidingsmediator helpt u graag verder. Plan een gratis kennismakingsgesprek bij Dé Scheidingsmediator bij u in de buurt. 

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode