Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Online mediation bij Dé ScheidingsMediator

Online in gesprek met uw scheidingsmediator? Dat kan! Dankzij online mediation is de voortgang van uw echtscheidingsproces verzekerd. Dé ScheidingsMediator in uw regio vertelt u graag meer over de mogelijkheden, zeker nu het coronavirus zoveel dagelijkse dingen al extra lastig maakt.

Vind een mediator voor een gratis online kennismakingsgesprek

Uw postcode

Het coronavirus heeft invloed op allerlei aspecten van het dagelijks leven. Dat het voor mensen met schoolgaande kinderen lastig kan zijn om een oppas te vinden, is daar slechts een voorbeeld van. De conflicten en de stress die vaak gepaard gaan met een echtscheiding, verdwijnen echter niet door het virus. Bij Dé ScheidingsMediator kunnen we ons goed voorstellen dat u niet wilt dat het echtscheidingsproces vertraging oploopt. Daarom willen we het zo makkelijk mogelijk maken om met uw mediator in gesprek te gaan of te blijven. Online mediation is daar dé oplossing voor.

Mediation vanuit huis, via laptop of tablet 

Dankzij online mediation kunt u vanuit huis in gesprek met uw mediator. Er zijn diverse manieren om via de laptop, tablet of smartphone verbinding te maken en elkaar te zien en te horen. Dat kan vanaf meerdere locaties, waardoor het niet nodig is dat u en uw partner op dezelfde plek verblijven. Bent u niet gewend om met technische hulpmiddelen om te gaan? Geen probleem, programma’s als Zoom en Skype zijn erg gebruiksvriendelijk en uw mediator vertelt u graag hoe u hiermee kunt werken. 

Omdat de rechtbanken in Nederland vooralsnog wel schriftelijke zaken behandelen en het erop lijkt dat schriftelijke procedures doorgang vinden, hoeft de formele procedure van uw echtscheidingsproces geen vertraging op te lopen. Dankzij online mediation zorgt u ervoor dat ook het gesprek om tot goede afspraken te komen, op gang blijft. De voortgang van uw echtscheiding is dankzij online mediation dan ook gewaarborgd.  

Het coronavirus heeft al genoeg zaken in z’n greep. Laat de voortgang van uw echtscheiding daar niet bij horen. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in uw regio en ga online met uw mediator in gesprek.

Vind een mediator voor een gratis online kennismakingsgesprek

Uw postcode