Chris van Gompel

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

T 040 218 2690
E chris.van-gompel@descheidingsmediator.nl

Mediator Eindhoven

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617 BC Eindhoven
  •  
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (0km) Toon adres
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Valkenswaard (10km) Toon adres
Schotelmansstraat 2
5553CN Valkenswaard
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat mag u van Chris van Gompel als scheidingsmediator in Eindhoven verwachten?

In een scheidingssituatie worden tegenstrijdige belangen vaak uitvergroot. Het is mijn taak als mediator om die belangen te overbruggen door met u te zoeken naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Daarin ligt voor mij de uitdaging!

Maar om een oplossing te vinden is het eerst nodig om de verschillende mogelijkheden helder te krijgen. Vanuit mijn financiële deskundigheid en ervaring weet ik als scheidingsbemiddelaar welke opties mogelijk zijn en in hoeverre die zullen bijdragen aan de realisering van uw belangen. Het is voorts mijn kwaliteit om financiële onderwerpen op een zodanig begrijpelijke manier uit te leggen, dat ook cliënten die minder ervaring met financiële zaken hebben de draagwijdte van de adviezen eenvoudig kunnen begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Eindhoven

Maak kennis met Chris van Gompel

Mijn deskundigheid beperkt zich evenwel niet alleen tot de financiële en juridische aspecten, hoe belangrijk deze ook zijn, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Ook zijn de belangen van kinderen bij mij in goede handen. U zult dus terecht komen bij een professionele en ervaren scheidingsmediator in Eindhoven.

Na mijn juridische opleiding ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. Nu ruim 10 jaar geleden heb ik mij als mediator in Eindhoven gevestigd. Als financieel adviseur merkte ik in de praktijk dat mensen in een scheiding lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over hun financiën, alimentatie en hypotheek. Met mijn financiële en juridische achtergrond kan ik als mediator bij scheiding een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor mensen in een scheiding.

Hulp bij scheiden

Mijn persoonlijke drijfveer is om u na de scheiding naar een gelukkiger levensfase te helpen en er voor te zorgen dat uw (eventuele) kinderen zich zoveel mogelijk ongestoord op een gezonde manier verder kunnen ontwikkelen.

Gratis en vrijblijvende kennismaking met uw mediator in Eindhoven

Wilt u uw scheiding regelen met behulp van een mediator in Eindhoven? Neem contact op met Dé Scheidingsmediator in Eindhoven voor een eerste kennismaking. Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend én kosteloos. Bent u ervan overtuigd dat er een klik is tussen u en mij? Dan kunnen we een verdere planning maken voor het scheidingsproces.

Interessante artikelen