Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Eindhoven

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (0km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (10km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat mag u van Chris van Gompel als scheidingsmediator in Eindhoven verwachten?

In een scheidingssituatie worden tegenstrijdige belangen vaak uitvergroot. Het is mijn taak als mediator in Eindhoven om die belangen te overbruggen door met u te zoeken naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Daarin ligt voor mij de uitdaging!

Maar om een oplossing te vinden is het eerst nodig om de verschillende mogelijkheden helder te krijgen. Vanuit mijn financiële deskundigheid en ervaring weet ik als scheidingsmediator welke opties mogelijk zijn en in hoeverre die zullen bijdragen aan de realisering van uw belangen. Het is voorts mijn kwaliteit om financiële onderwerpen op een zodanig begrijpelijke manier uit te leggen, dat ook cliënten die minder ervaring met financiële zaken hebben de draagwijdte van de adviezen eenvoudig kunnen begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Eindhoven

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Maak kennis met Chris van Gompel

Mijn deskundigheid beperkt zich evenwel niet alleen tot de financiële en juridische aspecten, hoe belangrijk deze ook zijn, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Ook zijn de belangen van kinderen bij mij in goede handen. U zult dus terecht komen bij een professionele en ervaren scheidingsmediator in Eindhoven.

Na mijn juridische opleiding ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. Nu ruim 10 jaar geleden heb ik mij als mediator in Eindhoven gevestigd. Als financieel adviseur merkte ik in de praktijk dat mensen in een scheiding lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over hun financiën, alimentatie en hypotheek. Met mijn financiële en juridische achtergrond kan ik als scheidingsbemiddelaar in Eindhoven een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor mensen in een scheiding.

Mediation bij scheiden in Eindhoven

Mijn persoonlijke drijfveer is om u na de scheiding naar een gelukkigere levensfase te helpen en er voor te zorgen dat uw (eventuele) kinderen zich zo ongestoord mogelijk en op een gezonde manier verder kunnen ontwikkelen.

Mediator in Eindhoven: professionelen begeleiding bij scheiden

Het is mijn doel om het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u elk uw eigen weg in kunt slaan. Door de emoties die bij zo'n proces komen kijken, is professionele hulp daarbij gewenst en soms noodzakelijk. Zo heeft u mij als mediator in Eindhoven om het proces te begeleiden.

De stappen in het mediationproces

Ik zorg ervoor dat alle belangrijke facetten van de scheiding worden behandeld. Daarnaast zorg ik ervoor dat u beiden de informatie en handvatten krijgt om de juiste keuzes te maken. Deze keuzes leg ik vervolgens voor u vast in een echtscheidingsconvenant. Wanneer er minderjarige kinderen in het spel zijn, maken we ook een ouderschapsplan om het ouderschap in de nieuwe situatie invulling te geven. 

Uiteindelijk zorg ik er als mediator in Eindhoven voor dat u de deur uitloopt met het gevoel dat alles goed geregeld is. Het is en blijft een moeilijk proces, maar met mijn hulp kunnen we er in ieder geval voor zorgen dat u zo snel mogelijk de stap kunt zetten naar een nieuwe toekomst. 

Belangrijk om te weten

Als mediator bewaar ik het evenwicht aan tafel en zorg ik ervoor dat u op een goede manier uit elkaar gaat. Het is een bemiddelingsproces, en het doel is dan ook dat er afspraken worden gemaakt waar u beiden achter staat. Dit is een prettigere manier van scheiden dan wanneer u beiden tegenover elkaar gaat staan met een eigen advocaat. Daarnaast is een echtscheiding in Eindhoven op deze manier ook goedkoper en sneller, én beter voor de kinderen. 

Kennismaking met uw mediator in Eindhoven en omgeving

Jullie zijn tot de conclusie gekomen dat jullie huwelijk een doodlopende weg is. Wat er ooit was, komt niet meer terug. Wilt u uw scheiding regelen met behulp van een mediator in Eindhoven? Neem contact op met Dé Scheidingsmediator in Eindhoven voor een eerste kennismaking. Als mediator help ik jullie om een goede basis te leggen voor een mooie toekomst zonder elkaar. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend én kosteloos. Bent u ervan overtuigd dat er een klik is tussen u en mij? Dan kunnen we een verdere planning maken voor het scheidingsproces.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel