Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Niet alleen de juridische en financiële aspecten van het scheidingsproces behoren tot mijn deskundigheid; ook de emotionele kanten behoren tot mijn expertise. Uiteraard zijn ook de belangen van uw eventuele kinderen bij mij in goede handen. Ik help u graag na de scheiding naar een gelukkigere levensfase waarbij uw (eventuele) kinderen zich zoveel mogelijk op een gezonde en ongestoorde manier verder kunnen ontwikkelen.

Kennis maken met Chris van Gompel

Nadat ik mijn juridische opleiding beëindigd had, ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. Als financieel adviseur merkte ik in de praktijk dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over hun hypotheek, financiën en alimentatie. Ruim 10 jaar geleden begon ik met mijn juridische en financiële ervaring en deskundigheid als scheidingsmediator in Valkenswaard en omgeving. Mede door mijn opgedane ervaring en expertise zijn de financiële en juridische aspecten van scheiden, alsook de emotionele kanten van een scheidingsproces bij mij in goede handen en kan ik een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor mijn cliënten.

Wat anderen over Chris van Gompel zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig goede begeleiding

De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: – er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen – Chris flexibel is – er rekening gehouden wordt met beider belangen – duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies
Fred uit Son en Breugel
10 december 2023

Eerlijke en weloverwogen afspraken voor een nieuw begin

Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, die acceptabel zijn voor beide partijen, worden deze afspraken op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier vastgelegd. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Valkenswaard voor dat deze documenten waterdicht zijn en worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan.  Ik kan u garanderen dat er duidelijke, weloverwogen en eerlijke afspraken worden gemaakt waarmee er een goede basis wordt gelegd voor een nieuw begin en het verleden op een correcte manier wordt afgesloten. U zult dus terechtkomen bij een zeer professionele en ervaren scheidingsmediator in Valkenswaard.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator Valkenswaard

Voor een eerste gratis kennismaking kunt u vrijblijvend contact met uw mediator in Valkenswaard opnemen via het contactformulier, maar ook telefonisch ben ik te bereiken. De eerste afspraak is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wanneer u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, starten we met het maken van een verdere planning voor het scheidingsproces.