Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Valkenswaard

Chris van Gompel

  • Schotelmansstraat 2
  • 5553CN Valkenswaard
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Valkenswaard (1km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Eindhoven (10km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat u van Chris van Gompel als Scheidingsmediator regio Valkenswaard mag verwachten

Mijn taak als scheidingsmediator is om de belangen van beide partijen te behartigen en samen te zoeken naar oplossingen die voor u en uw (ex-)partner acceptabel zijn. Om een oplossing te vinden, is het eerst nodig om de verschillende mogelijkheden duidelijk te krijgen. Met mijn financiële ervaring en deskundigheid weet ik exact welke opties mogelijk zijn en hoezeer deze bijdragen aan de realisering van uw belangen. Daarnaast is het mijn kwaliteit om financiële onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen, waardoor ook mensen met minder ervaring met financiële zaken mijn advies eenvoudig kunnen begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Valkenswaard

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Niet alleen de juridische en financiële aspecten van het scheidingsproces behoren tot mijn deskundigheid; ook de emotionele kanten behoren tot mijn expertise. Uiteraard zijn ook de belangen van uw eventuele kinderen bij mij in goede handen. Ik help u graag na de scheiding naar een gelukkigere levensfase waarbij uw (eventuele) kinderen zich zoveel mogelijk op een gezonde en ongestoorde manier verder kunnen ontwikkelen. 

Kennis maken met Chris van Gompel

Nadat ik mijn juridische opleiding beëindigd had, ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. Als financieel adviseur merkte ik in de praktijk dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over hun hypotheek, financiën en alimentatie. Ruim 10 jaar geleden begon ik met mijn juridische en financiële ervaring en deskundigheid als scheidingsmediator in Valkenswaard en omgeving. Mede door mijn opgedane ervaring en expertise zijn de financiële en juridische aspecten van scheiden, alsook de emotionele kanten van een scheidingsproces bij mij in goede handen en kan ik een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor mijn cliënten.

Eerlijke en weloverwogen afspraken voor een nieuw begin

Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, die acceptabel zijn voor beide partijen, worden deze afspraken op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier vastgelegd. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Valkenswaard voor dat deze documenten waterdicht zijn en worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan.  Ik kan u garanderen dat er duidelijke, weloverwogen en eerlijke afspraken worden gemaakt waarmee er een goede basis wordt gelegd voor een nieuw begin en het verleden op een correcte manier wordt afgesloten. U zult dus terechtkomen bij een zeer professionele en ervaren scheidingsmediator in Valkenswaard.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator Valkenswaard

Voor een eerste gratis kennismaking kunt u vrijblijvend contact met uw mediator in Valkenswaard opnemen via het contactformulier, maar ook telefonisch ben ik te bereiken. De eerste afspraak is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wanneer u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, starten we met het maken van een verdere planning voor het scheidingsproces.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel