Zo snel mogelijk scheiden?

Een echtscheiding duurt vaak lang omdat er strijd is. Je hebt dan beiden een advocaat nodig en discussieert over allerlei zaken waardoor het proces langer duurt. Wil je snel scheiden, dan is goed contact erg belangrijk. Zo kan je het snelst goede afspraken maken.

Een scheidingsbemiddelaar kan je hierbij helpen. De mediator helpt jullie bij het maken van afspraken en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken op juridische wijze worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Kunnen jullie de afspraken in goed overleg opstellen en alle documenten in één keer aan de rechter voorleggen, dan hoeft de rechter alleen nog maar uitspraak te doen.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator

Dé ScheidingsMediator helpt je graag zo snel mogelijk te scheiden. Onze mediators zijn allen MfN registermediators en kunnen je dankzij jarenlange ervaring en deskundigheid van begin tot eind begeleiden. Samen zullen we ervoor zorgen dat de scheiding zo snel mogelijk wordt geregeld en er een goede basis voor de toekomst wordt gelegd. Op deze manier kunnen beide partijen het verleden op een nette manier afsluiten.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus je kan bijvoorbeeld bij ons terecht voor mediation in Steenwijk.

Wil je meer informatie over snel scheiden of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.