Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Snel scheiden

Een snelle echtscheiding dankzij mediation

Wanneer eenmaal het besluit is genomen om uit elkaar te gaan, wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk scheiden. Een begrijpelijke wens, maar houd er rekening mee dat u voor de scheidingsprocedure een aantal stappen dient te doorlopen. Wij leggen u graag alles uit over snel scheiden.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Zo snel mogelijk scheiden?

Een echtscheiding duurt vaak lang omdat er strijd is. U heeft dan beiden een advocaat nodig en discussieert over allerlei zaken waardoor het proces langer duurt. Wilt u snel scheiden, dan is goed contact erg belangrijk. Zo kunt u het snelst goede afspraken maken.

Een scheidingsbemiddelaar kan u hierbij helpen. De mediator helpt jullie bij het maken van afspraken en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken op juridische wijze worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Kunnen jullie de afspraken in goed overleg opstellen en alle documenten in één keer aan de rechter voorleggen, dan hoeft de rechter alleen nog maar uitspraak te doen.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator

Dé ScheidingsMediator helpt u graag zo snel mogelijk te scheiden. Onze mediators zijn allen MfN registermediators en kunnen u dankzij jarenlange ervaring en deskundigheid van begin tot eind begeleiden. Samen zullen we ervoor zorgen dat de scheiding zo snel mogelijk wordt geregeld en er een goede basis voor de toekomst wordt gelegd. Op deze manier kunnen beide partijen het verleden op een nette manier afsluiten.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus u kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor mediation in Steenwijk.

Wilt u meer informatie over snel scheiden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode