Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Goedkoop scheiden

Kan dat?

Een echtscheiding is vaak duur. De scheiding moet geregeld worden en daarnaast moet er na de scheiding vaak ook partner- of kinderalimentatie worden betaald. Het scheiden zelf hoeft echter niet veel geld te kosten. Er zijn namelijk manieren om goedkoop te scheiden.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

Hulp van een mediator

Wenst u op een goedkope en soepele manier afspraken te maken met uw partner, dan kan het inschakelen van een mediator handig zijn. De scheidingsmediator leidt de gesprekken tussen u en uw (ex-)partner en adviseert waar nodig. Uiteindelijk beslissen jullie zelf welke weloverwogen afspraken er worden gemaakt. Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zal de mediator de afspraken vastleggen in een echtscheidingsconvenant en, indien nodig, in een ouderschapsplan.

De inzet van een scheidingsbemiddelaar is veel goedkoper dan een proces bij de rechtbank. Een mediator bemiddelt onder andere bij het maken van afspraken over de kinderen, verdeling van bezittingen en alimentatie. Onze mediator zorgt er tevens voor dat er gedurende het proces aandacht is voor de verwerking van de scheiding. Goedkoop scheiden kan dus met mediation!

De voordelen van bemiddeling bij scheiding

Aangezien u het maken van afspraken vaak niet samen kunt, is begeleiding van een deskundige noodzakelijk. Mediation geeft u en uw partner de gelegenheid om zich te uiten over welke pijnpunten er zijn en welke oplossingen jullie zien. Alle afspraken worden door jullie samen gemaakt en daarom bent u ervan verzekerd dat de afspraken voor beide partijen acceptabel zijn. Het uurtarief van een scheidingsbemiddelaar is daarnaast vele malen goedkoper dan een advocaat. Ook verloopt de procedure veel sneller dan een procedure via de rechter. Wilt u goedkoop scheiden? Schakel dan dus een van onze mediators in!

Goedkoop scheiden met mediation?

Goedkoop scheiden? Maak dan een afspraak met een van onze mediators bij u in de buurt. Van Nijmegen tot Amsterdam en van een mediator in Veendam tot in Enschede: Dé ScheidingsMediator zit verspreid over heel Nederland. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis én vrijblijvend. Dankzij onze ruime ervaring en expertise kunnen wij uw scheidingsproces op professionele wijze van A-Z regelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode